Pages:
Author

Topic: Boğa beklerken ayı yine züktü bayılttı - page 2. (Read 532 times)

sr. member
Activity: 840
Merit: 300
September 29, 2019, 02:38:39 PM
hala ayıdan çıkılmış gibi de gözükmüyor, bir şekilde yükselmesi lazım piyasanın ama yükseliş yok, herkes gibi beklemedeyiz, bir şekilde yükselmesi gerekiyor, bir haber olur, ya da yeni bir teknoloji olur, ya da abd çin ekonomik savaşı gibi bir şey olur, bir şeyin tetiklemesi lazım bitcoini
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
September 29, 2019, 11:43:00 AM
ayının son çırpınışları.
geliyor gelmekte olan.

Gelsin artık aq boğası . Millette ne sağlık bıraktı ne sıhhat moral zaten alt üst. Hadi btc düşüyor bu aq altları neden düşmeye devam ediyor.
Mutlaka düzelir diye ümit ediyorum ama daha da düşerse gelecek olan boğa en az 5-6 ay kalmalı ki insanlar para kazansin ve yeni yatırımcıyı çeksin. Yoksa çok zor

Sanırım kriptocuların bu boğa için söyleyeceği son söz bu şiir olacak;

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak  vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?
                                  N. Fazıl KISAKÜREK
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
September 29, 2019, 11:27:27 AM
5-6 ay kalan boğa olmaz bu piyasada. Olur da ilk 4-5 ayını hissetmezsin anca normal yerine gelmiş olur boğa deyince günde 3-5x zamanı son 1-2 haftasında olur ancak boğanın.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
September 27, 2019, 04:07:12 PM
ayının son çırpınışları.
geliyor gelmekte olan.

Gelsin artık aq boğası . Millette ne sağlık bıraktı ne sıhhat moral zaten alt üst. Hadi btc düşüyor bu aq altları neden düşmeye devam ediyor.
Mutlaka düzelir diye ümit ediyorum ama daha da düşerse gelecek olan boğa en az 5-6 ay kalmalı ki insanlar para kazansin ve yeni yatırımcıyı çeksin. Yoksa çok zor
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
September 27, 2019, 03:55:59 PM
harbiden bayılttı milleti, baksanıza ortalık kan gölü oldu. tam boğa işi oldu bu. bazen diyorum hep böyle bayır aşağı düşecek mi diye.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
September 27, 2019, 09:56:42 AM
Uleyn sevgiliye yazmadık bu kadar
Geleceğsen gel artık zaten kuşa döndü sermaye
Satoshisini nakamotoladığımın b(l)ok zinciri
member
Activity: 1036
Merit: 18
September 27, 2019, 05:48:21 AM
ayının son çırpınışları.
geliyor gelmekte olan.
jr. member
Activity: 462
September 26, 2019, 02:56:42 PM
Yapacak bir şey yok hepimiz gemideyiz inemiyoruz da inme fırsatı olsa da inemiyoruz. Akıllanmaya bakalım bundan da fayda sağlamaya bakalım. Moralinizi bozmayın.
jr. member
Activity: 546
September 26, 2019, 02:06:50 PM
Ben demiştim gibi olacak ama böyle olacağı belliydi yükselişi bu kadar yükselişi tuhaftı. Halving var daha şimdiden bu kadar çıkan halving öncesi 100 bin dolar olmalıydı. Eski yerine geri gelecektir şu düzeltme bitsin.
full member
Activity: 490
Merit: 100
September 26, 2019, 01:17:11 PM
Açıkcası ben bir düzeltme beklemiyordum marketcap yine 200milyar doların altlarını zorlayacak gibi en son 200ün altını gördüğümüzde neler olmuştu hepimiz biliyoruz...
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
September 26, 2019, 12:17:43 PM
valla kimse kusura bakmasın ben ufak bir yükseliş bekliyorum, halvinge doğru son silkelemeler bunlar, görende sanki 10000 dolardan 4000 dolara çaktılar sanacak, altı üstü 10000 dolardan 8000 dolara çaktılar, normal hisse senetlerinde bile bu kadar çakıyorlar
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
September 26, 2019, 05:20:59 AM
Ben de her düşüşte biraz daha alıyorum. Ne zaman daha da düşmez dediysem hep düştü. Yani bir şekilde paranıza çöküyor adamlar. Bulmuşlar benim gibi kerizi oh ne ala.

Estağfurullah hocam. Burası tam bir bataklık ben onu geçen boğadan sonra anladım zaten. Dibi bilinmeyen ama bazı mevsimlerde çabalarınızla yükselebileceğiniz bir bataklık. Doğru mevsimde çabalarsanız yükselir, yanlış mevsimde çabalarsanız batarsınız. Olayın özeti bu. Ama sıkıntı şu dış faktörler bazen yaz gibi görünüp, sağlam kış yapabiliyor.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
September 26, 2019, 05:12:02 AM
Ben de her düşüşte biraz daha alıyorum. Ne zaman daha da düşmez dediysem hep düştü. Yani bir şekilde paranıza çöküyor adamlar. Bulmuşlar benim gibi kerizi oh ne ala.
full member
Activity: 980
Merit: 207
September 26, 2019, 05:09:37 AM
Evet ciddi düşüş var ama altlarda ticaret fırsatı da var aynı zamanda, yani bunu "öldük, bittik" düşüşü olarak görmek pek doğru değil bana göre. Bu dönem elindekileri arttırma fırsatı olarak da görünüyor,buna bakınca da gerçekten çok ince hesaplanmış bir hareket olduğu anlaşılıyor.

Bende buna katılıyorum. Bende yapamıyorum ama yapabilenler, halen güzel para kazanabiliyorlar. Dün BTC %15 düşüp ortalığı kan gölüne çevirirken bile %20-25 yükselen coinler vardı. Bunları yakalayanlar para kazanmaya devam ediyorlar. Bir de BTC tekrar yükselince USD yönünde realizasyon yapıyolarsa tadından yenmez. İşallah bize de denk gelir biraz  Grin

Hocam parasını 3 e bölüp iş yapan için  dünkü olay ciddi bir firsatti ama benim gibi full altta gömülü olan için biraz daha derine gömülme oldu. Ölümüne hodl artık. Boğa gelse bile 1-2 ay kalirsa ancak kayıpları karşılariz. En az gelen boğanin 3-4 ay sürmesi lazım ki kar yapabilelim.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
September 26, 2019, 04:25:33 AM
Evet ciddi düşüş var ama altlarda ticaret fırsatı da var aynı zamanda, yani bunu "öldük, bittik" düşüşü olarak görmek pek doğru değil bana göre. Bu dönem elindekileri arttırma fırsatı olarak da görünüyor,buna bakınca da gerçekten çok ince hesaplanmış bir hareket olduğu anlaşılıyor.

Bende buna katılıyorum. Bende yapamıyorum ama yapabilenler, halen güzel para kazanabiliyorlar. Dün BTC %15 düşüp ortalığı kan gölüne çevirirken bile %20-25 yükselen coinler vardı. Bunları yakalayanlar para kazanmaya devam ediyorlar. Bir de BTC tekrar yükselince USD yönünde realizasyon yapıyolarsa tadından yenmez. İşallah bize de denk gelir biraz  Grin
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
September 25, 2019, 03:59:45 PM
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
September 25, 2019, 01:35:03 PM
Elimde bir kaç bir şey vardı maalesef dün olanlardan sonra tamda sıkışık zamanlarımda piyasa dibe vurdu dolayısıyla bende dibe vurdum. Sanırım bazen yeter demesini bilmen gerekiyor, sınırlarını çizdiğin zaman kararlı davranman gerekiyor, Umarım düzelir ama çok zor arkadaşlar. Burada boğa piyasasındayız diye mavi boncuk dağıtan arkadaşlar sadece kendini kandırıyor bana göre bu piyasa kendini 1 yıldan aşşağı toplayamaz gibi gözüküyor umarım yanılırım.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
September 25, 2019, 10:37:41 AM
Altcoinlerin yükselmesi için tek bir hamle kaldı o da btc'yi yükseltip xrp'yi satoshi bazlı düşürmek.
Hala 1.255.882 Btc market cap var xrp'de, bu azımsanacak bir rakam değil ve düşmüş hali. O kadar btc'yi xrp'ye yedirmezler. 1000 satoshi civarında normali bence. Btc yükselse xrp dolar bazında hareket ettiği içüüün btc bazında marketi düşecekti. Mesela dün hepsi patır patır düşerken xrp kılını kıpırdatmadı.
Bu piyasadaki İngiliz anayasası gibi yazılı olmayan kurallara göre xrp'de 0,2 dolar kritik rakamlar ve boğanın başlangıç seviyeleri. Xrp lümen ada zart zurt hepsi düşüşünü tamamladı gibi satoshi bazlı ama burada btc'ye bir görev düşüyor: artmak. Btc artarsa düşecek son satoshiler de düşecek ve sağdan soldan mısır 🍿 patlağı gibi altcoin patlamaları yaşanacak bana göre... Tabi bunlarda oyun bitmez, delist harekatı başlatırlar, hack olayları, Çin yasakları haberleri düşmeye başlar.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
September 25, 2019, 03:53:48 AM
Ben geçtiğimiz dönemde gördüğümüz yükselişin ana etkenlerinin Libra ve Bakkt etkisi olduğunu düşünüyorum. Ufak bir FOMO kımıltısı bizi 13500'lere kadar götürdü. Sonra Libra durağan bir proje haline büründü. Bunda sanırım ABD kongresinin telkinleri etkili oldu. Ve malum BAKKT olayı. BAKKT, aynı ETF gibi şişirile şişirile bugünlere getirildi ama gördük ki, BAKKT'da o beklenen etkiyi yaratmadı. Yine de ikinci postta arkadaşımızın bahsettiği gibi güzel bir düzeltme olabileceğini düşünüyorum ve sonrasında yeni bir dalga gelebilir. Ben pek inanmasamda pek çok grafik analizcisi BTC'nin 8500 seviyelerinde tekrar güç toplayabileceğini uzun zamandır söylüyorlardı. Umarım onlar haklıdır. Buradan yükseliş gelir artık.
full member
Activity: 980
Merit: 207
September 25, 2019, 02:52:47 AM
Hem temel hem de teknik analiz yapan ve boş olmayan analistilerin dikkate alınması gereken kadar bir kısmı ısrarla yaşadığımız yükselişe rağmen 8, hatta 7K görülmeden gerçek boğanın gelemeyeceğini söylüyorlardı, ben buna yoruyorum.

Hocam benimde moral alt üst oldu ama sizin bu postunuzu okuyunca bir nebze rahatladim. Eskiden bitcoini  anlattığım çevrem bana şimdi nasıl gidiyor diye soracak diye endişe ediyorum doğrusu. Bakalım neler olacak.
Pages:
Jump to: