Pages:
Author

Topic: Boğa beklerken ayı yine züktü bayılttı - page 3. (Read 532 times)

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
September 25, 2019, 02:46:52 AM
Boğa beklerken hep bunu yapıyor silkeleme olayı millet evet geliyor artık derken bir düzeltme hareketi bunlar ama bu süreç çok uzadı bakalım daha ne kadar uzayacak altcoinlerin bu kadar değer kaybetmesi aslında benimde sinirlerimi bozmaya başladı.
full member
Activity: 616
Merit: 101
September 24, 2019, 05:54:19 PM
Zaten 2-3 kere btc 10k altını gördü ama hemen toparladı bir haftalık yatay seyirden sonra eth ve altlar biraz yükseldi her zaman ki taktik yine millete aldırdılar yukardan şimdi karları realize etme zamanı.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
September 24, 2019, 04:54:24 PM
Uzun vadede (1-2 yıl) yüksek fiyatları göreceğimize temelden inandığımdan mıdır hiç umursamıyorum. Altcoinlerin BTC karşısında erimesi sinirimi bozuyor o kadar.

ayni düsüncelerden ben de gayet rahatim. ihtiyacim olan para degil burada gömülü olan, o yüzden daha da rahatim (simdilik) Smiley
2020 temmuz agustos sonrasina kadar pek birsey beklemiyorum acikcasi. daha halving gelecek, gelmeden ve gelir gelmez yine kan gölü olacak; iyice silkelenecek ve sonra güzel bir cikis yapacak düsüncesindeyim. bakalim tutacak mi...

keske bitcoin 5000 altina düsse de az az yine toplamaya baksam:)
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
September 24, 2019, 03:56:14 PM
Hem temel hem de teknik analiz yapan ve boş olmayan analistilerin dikkate alınması gereken kadar bir kısmı ısrarla yaşadığımız yükselişe rağmen 8, hatta 7K görülmeden gerçek boğanın gelemeyeceğini söylüyorlardı, ben buna yoruyorum.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
September 24, 2019, 03:01:00 PM
Uzun vadede (1-2 yıl) yüksek fiyatları göreceğimize temelden inandığımdan mıdır hiç umursamıyorum. Altcoinlerin BTC karşısında erimesi sinirimi bozuyor o kadar.
full member
Activity: 938
Merit: 115
September 24, 2019, 02:56:19 PM
Moralinizi bozmayın derim ben. Şuna inanınız ki biz boğa piyasasındayız. Ana trend yükseliş yönünde, fakat ikincil trendde düzeltme hareketi içindeyiz. 3200 dolardan 14000 dolara çıktık. Ve çok hızlı geldik bu noktalara. Ve şimdi bu hızın sindirilmesi gerekmekte. Ayrıca şunu da belirtmek gerekir ki bitcoin limitsiz bir şekilde çok hızlı hareket edebilir. Yarılanmaya da az zaman kaldı. Biraz daha sabır.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
September 24, 2019, 02:46:25 PM
Ne şeyime  düşüyorsa  yine ortalık kan gölü. Dava yi tether kazanacağı için mi oldu yoksa baktt olumsuz mu oldu bilmiyorum ama yine ortalık kan revan ve benim artık hiçbir ümidim kalmadı. Boğa moğa diye bir şey yok artık. Eskilerde ani olarak kaldı.
Artık belgesellerden ayı belgelesellerini de çıkarttım. Resmen bizi züktü bayılttı pezevenk 😄
Moral motivasyon sıfırın altında...
Pages:
Jump to: