Pages:
Author

Topic: [BOBC] ANA KONU/ 10 Dolar / DÜZENLİ TEMETTÜ FIRSATI - page 4. (Read 17040 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
bob un ısrarla anonim kalma isteği benide fonlarına katılmaktan soğutuyor açıkçasıSmiley)
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
bob ben bobc alacaktim ama sonra vazgectim. boyle bi proje cikariyorsan adini falan bilmemiz gerekmiyor mu? nasil guvenecegiz?

Güven karşılıklı ve zaman içerisinde gelişen bir şeydir diye düşünüyorum hocam.
oyle de burada coin cikaranlar adlarini falan paylasiyor. su yuzden yazdim aslinda. biri daha once sana dolandirici falan demis. vurgun yapip kacacagindan bahsetmis. o yuzden tedirginlik oldu. mesela senin adini burada bilen biri var mi referans falan olabilecek?

Adımı bilen yoktur herhalde, ama referans olacak olan çıkabilir. Daha önce kimseyi dolandırmadım. Vurgun yapacak olsam bu kadar kalmazdım diye düşünüyorum, daha önce buna şöyle bir cevap vermiştim;

Ponziciler belirli bir süre piyasada durarak güven kazanır, bu arada aldıkları yatırımlar geometrik büyür.
Ben sadece altcoin fonu olarak 7. sini yapıyorum, son fonlarda hemen hemen aynı yatırımı alıyorum. Geometrik bir büyüme söz konusu değil. 25 BTC 50 BTC yatırım aldığım yok mesela, kaldı ki maksimum büyüklükleri sınırlıyorum fonlarda.
sr. member
Activity: 280
Merit: 250
bob ben bobc alacaktim ama sonra vazgectim. boyle bi proje cikariyorsan adini falan bilmemiz gerekmiyor mu? nasil guvenecegiz?

oyle de burada coin cikaranlar adlarini falan paylasiyor. su yuzden yazdim aslinda. biri daha once sana dolandirici falan demis. vurgun yapip kacacagindan bahsetmis. o yuzden tedirginlik oldu. mesela senin adini burada bilen biri var mi referans falan olabilecek?
legendary

sr. member
legendary
bob, bu coinin ne amaci var? bu arada sen istanbulda mi oturuyorsun?

Coin ayda bir kar payı dağıtıyor, detaylı bilgi için PM'den ulaşabilirsin.
sr. member
bob, bu coinin ne amaci var? bu arada sen istanbulda mi oturuyorsun?
legendary
Ben bunu xcp olarakmı satmam gerekiyor. Bu xcp ben baktığımdaki fiyat değiştiği için bobc nin fiyatıda otomatik değişiyor. Alacak olan varsa alacağı zamanki kur üzerinden hesaplayıp satmak mı lazım. 

Evet xcp olarak marketplace'den satabilirsiniz, onun haricinde forumdan da satış yapabilirsiniz.
hero member
Activity: 714
Merit: 500
Ben bunu xcp olarakmı satmam gerekiyor. Bu xcp ben baktığımdaki fiyat değiştiği için bobc nin fiyatıda otomatik değişiyor. Alacak olan varsa alacağı zamanki kur üzerinden hesaplayıp satmak mı lazım. 
legendary
Bobc lerimi satılığa çıkardım. ilgilenenler sitesinden alabilir. Bir de  fiyatı net bilmediğim için bob ustanın fiyatından yani 10 dolar üzerinden satışa koydum. Güncel fiyat 10 dolar dimi yanılmıyorum?

Evet hocam 10 dolardır.
hero member
Bobc lerimi satılığa çıkardım. ilgilenenler sitesinden alabilir. Bir de  fiyatı net bilmediğim için bob ustanın fiyatından yani 10 dolar üzerinden satışa koydum. Güncel fiyat 10 dolar dimi yanılmıyorum?
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Ödeme bilgisi göremedim maalesef @mhanbostanci
Kar payı ödemesi yapılmıştır.

Ben bu konuyu araştıracağım. Eğer hacim gerekiyorsa onuda yaparız. Smiley
üçüncü kar payı ödemesi bobc web sayfasına işlendi : http://bobfunds.com/bobc.html

coinmarketcap.com sitesinde en altta Request Form diye bir link var.
https://docs.google.com/forms/d/1IZf5cBivam_93zENT_arFFuvWDidHGjWxoTMVmFSoWg/viewform
burayı doldurursan olacak gibi. soruların çoğunun cevabı da şu adreste : https://counterpartychain.io/asset/BOBC
legendary
Bob selam,

XCP cüzdanımda birikmiş temettüler ile BOBC almak istiyorum.

Pending send of 0.01831814 BTC from mhanbostanci to 1EQD2vqj9rcdMn62nrXPDyTuKRTh4uPp4f
ederi kadar BOBC yi 18cQU1pYvqmQ32hcNWDJFhXYh6CnNVATS2 adresine gönderirsin Smiley
legendary
Bir BobC nin fiyatı nedir şu an? Bob hoca elindeki BobC lerden satışa çıkarmayı düşünüyor mu?

Bir BOBC fiyatı şu an için 10 dolardır. Elimdeki 500 BOBC'yi hiç satmayacağımı söylemiştim, ancak bunun için de etherdeki gibi bir hardfork oylaması yapılabilir tabi Smiley

BOBC'nin şöyle bir avantajı var, her ayın birinde BTC olarak kar payı ödemesi yapıyor, 15'inde ise belirli bir miktarda bobc'yi geri alım yapıyorum.

Eğer kripto-paraların uzun vadede değerleneceğini düşünüyor ve elinizdeki bitcoinden bitcoin kazanmak istiyorsanız düzenli bir şekilde sizin için uygundur diyebilirim.

İlk postta belirtilen siteden hesap açtım. Şimdi BOBC almak için oraya xcp mi yüklemem gerekiyor yoksa btc mi?

Marketplace'e girip satışta BOBC var mı bakmalısın, yoksa ben tanesi 10 dolardan satabilirim.
newbie
Activity: 26
Merit: 0
Bir BobC nin fiyatı nedir şu an? Bob hoca elindeki BobC lerden satışa çıkarmayı düşünüyor mu?

Bir BOBC fiyatı şu an için 10 dolardır. Elimdeki 500 BOBC'yi hiç satmayacağımı söylemiştim, ancak bunun için de etherdeki gibi bir hardfork oylaması yapılabilir tabi Smiley

BOBC'nin şöyle bir avantajı var, her ayın birinde BTC olarak kar payı ödemesi yapıyor, 15'inde ise belirli bir miktarda bobc'yi geri alım yapıyorum.

Eğer kripto-paraların uzun vadede değerleneceğini düşünüyor ve elinizdeki bitcoinden bitcoin kazanmak istiyorsanız düzenli bir şekilde sizin için uygundur diyebilirim.

İlk postta belirtilen siteden hesap açtım. Şimdi BOBC almak için oraya xcp mi yüklemem gerekiyor yoksa btc mi?
legendary

hero member
Her ayın 15 inde bobc satmak isteyenler satışa koyuyor almak isteyen olursa ordan alır yada bob kendisi alır. Elinde kalan bobc olursada satışa çıkartır. Sanırım şu an elinde hiç bobc yok sitesinden takip etmek lazım arada satışa koyan oluyor.
newbie
Activity: 26
Merit: 0
legendary
Bob coini aldığımızda istediğimiz zaman elden çıkartabiliyor muyuz? Alım yapmak için sadece verilen siteye üye olmak yeterli mi? Birde satışta bobcoin var mı?

Toplam 1005 adet BOBC var. Bunun 500 adedi Bob'un kendisine ait. http://bobfunds.com/bobc.html adresinden elinde BOBC bulunduran counterparty cüzdanlarını listeleyebilirsiniz.
Bu listeye göre, Bob'un elinde 554.92495556 adet BOBC bulunuyor. Dolayısı ie 54.92495556 adet BOBC satın alınabilir durumda. (Tabi Bob satışa koyarsa)
Bir diğer alternatif olarak elinde BOBC olan yatırımcılardan birinden satmak isteyenlerden satın almaya çalışabilirsiniz.

sr. member
Activity: 456
Merit: 261
Bob coini aldığımızda istediğimiz zaman elden çıkartabiliyor muyuz? Alım yapmak için sadece verilen siteye üye olmak yeterli mi? Birde satışta bobcoin var mı?
Pages:
Jump to: