Pages:
Author

Topic: [BOBC] ANA KONU/ 10 Dolar / DÜZENLİ TEMETTÜ FIRSATI - page 6. (Read 17040 times)

sr. member
Activity: 464
Merit: 264
Hakan Yavuz
BOBC satmak isteyen arkadaşlar pm atabilir.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1606288.new#new
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
ikinci aşamada kaç adet coin kaldı
54 BOBC kaldı. sonra ne olacak?

Fiyatı artacak hocam sonraki 50 tanesi için 10 dolar olacak.
hero member
Activity: 882
Merit: 524
For Rent
54 BOBC kaldı. sonra ne olacak?
legendary

54.25  adet kaldı hocam
hero member
Activity: 784
Merit: 502
legendary
yahu hızlı hızlı alıp gönderiyorsunuz heyecana geliyorum gönderiyorum yalan oluyor yatırım başladı deniyor. şimdi de bitiyor az kalıyor diye yine anlamadan etmeden tezcanlı davrandım gönderdim Cheesy umarım bu sefer tutturmuşumdur. bob hocam benden çekeceğiniz var yine Smiley

neyse 23,9mBTC gönderdim
counterwallet adresim: 17fXj1FH8bsPoY3R2yuSoZmZoK6bu4Aa2k

dipsoru: bu counterwallet da tek adres oluyor değil mi? yoksa ayrıca bir BOBC cüzdanı oluşturmam gerekli mi?

yok hayır gerekli değil, adresinize 1.75 BOBC gönderiyorum şimdi hayırlı olsun.
hero member
For Rent
yahu hızlı hızlı alıp gönderiyorsunuz heyecana geliyorum gönderiyorum yalan oluyor yatırım başladı deniyor. şimdi de bitiyor az kalıyor diye yine anlamadan etmeden tezcanlı davrandım gönderdim Cheesy umarım bu sefer tutturmuşumdur. bob hocam benden çekeceğiniz var yine Smiley

neyse 23,9mBTC gönderdim
counterwallet adresim: 17fXj1FH8bsPoY3R2yuSoZmZoK6bu4Aa2k

dipsoru: bu counterwallet da tek adres oluyor değil mi? yoksa ayrıca bir BOBC cüzdanı oluşturmam gerekli mi?
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
BOB Smiley

1,9556 BOBC istiyorum elimdeki BOBC miktarını ağzı düz 20 ye tamamlamak istiyorum.
counterwallet adresim : 18cQU1pYvqmQ32hcNWDJFhXYh6CnNVATS2

imza geliri gelince 26 mbtc göndereceğim hemen.

Şu adrese alırım hocam ödemeyi.

167aZuUgGxt12mfRqxs63cxEc3nUDfp2AJ

Hayırlı olsun.

Fiyat artışına 56 BOBC kaldı.

Bob counterwallet da 12mbtc varmış onu gönderdim.

kalanını da göndericem en kısa zamanda.
legendary
BOB Smiley

1,9556 BOBC istiyorum elimdeki BOBC miktarını ağzı düz 20 ye tamamlamak istiyorum.

Şu adrese alırım hocam ödemeyi.

167aZuUgGxt12mfRqxs63cxEc3nUDfp2AJ

Hayırlı olsun.

Fiyat artışına 56 BOBC kaldı.
legendary
BOB Smiley

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Ben elimdeki 3 BOBC yi satışa çıkarıyorum tanesi 8 USD den. XCP ile uğraşamam şimdi. 42 mbtc istiyorum.

edit: satıldı

legendary
Kar payı ödemelerini yaptım bu arada satış emri girilmiş 2 adet BOBC için onu da geri aldım.
alım için bekleyenlere bir duyurunuz var mı acaba? yeni katılımlar gerçekleşecek mi BOBC için. herkes merakla takipte Smiley

Şu an için bana btc göndererek veyahut XCP Marketplace üzerinden XCP ile alım yapabilirsiniz.

İlk turda fiyatlar 6 dolardı. Yüzden fazla satış yapıldı.

İkinci tur fiyatı 8 dolardır. 200 rakamına ulaşıncaya kadar bu fiyat artmaz, ondan sonra yine artış gerçekleşecek.

Yıllık yüzde 60 getiri fırsatı 6 dolar üzerinden verilmiş bir vaad, fiyat arttıkça getiri biraz daha düşecek tabi.

20 dolara kadar yolu var BOBC'lerin. Gönül isterdi ki XCP platformu biraz daha doğru düzgün bir platform olsaydı da Altcoin Announcement bölümünde de tanıtımını yapabilseydik NXT assetler gibi.

Usta BOBC geri alım olacakmı ben 8 bob c yi satıcam ama kaça satıcam, nasıl satıcam bilemedim.

Alım bu ay içerisinde benim tarafımdan dolaşımdaki BOBC miktarını düşürmek adına yapılacak hocam.
sr. member
Hakan Yavuz
counterparty'de satış yakalar alırsam aylık temettüler bana mı gelecek?

evet öyle oluyor.
hero member
For Rent
counterparty'de satış yakalar alırsam aylık temettüler bana mı gelecek?
sr. member
Hakan Yavuz
Her ay 0.05BTC geliyor Smiley iyi bir yatırım oldu.  yatır unut cinsinden.

kalan BOBC'lere talibim bob biliyorsun Smiley
legendary
Usta BOBC geri alım olacakmı ben 8 bob c yi satıcam ama kaça satıcam, nasıl satıcam bilemedim.

counterparty de satış talimatı ver. Smiley alan olur merak etme.

sıkıntı btc ile alım yapılamaması. illaki XCP ile satman gerekecek.
hero member
Activity: 714
Merit: 500
hero member
For Rent
Kar payı ödemelerini yaptım bu arada satış emri girilmiş 2 adet BOBC için onu da geri aldım.
alım için bekleyenlere bir duyurunuz var mı acaba? yeni katılımlar gerçekleşecek mi BOBC için. herkes merakla takipte Smiley
legendary
legendary
Ödemeler yapıldı, herkese 2 BOBC, Zz'ye ise avatar nedeniyle 3 BOBC.

İmza kampanyası bitmiştir.

Ödeme için teşekkürler  Smiley
Proje hakkında gelişme, geleceğine dair yeni bir plan var mı ?

yıllık yüzde 60 hedefli kar dağıtımı var hocam hedefte ve belirli aralıklarla geri alım
Anladım, bunlardan haberim vardı az çok
Bitfinex hack'inden sonra biraz duruldu BOBC ve diğer projeleriniz, en azından forumda çok hareketlilik olmayınca sekteye mi uğradı diye merak ettim.

BOBC stabil bir şekilde devam eder bundan sonra, bakalım üzerinde çalışıyoruz bobfunds.com'un
Pages:
Jump to: