Pages:
Author

Topic: Borsalar ERC-20 tokenleri kapatıyor (Bug Bulunmuş) - page 3. (Read 807 times)

full member
Activity: 938
Merit: 115
Bu olay pek de iyi olmadı. Umarım sıkıntı ne ise bir an evvel çözülür, çünkü bu tokenler piyasanın tamamı demek neredeyse.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
Bu haberle yükselişin durması arasında bir bağıntı olduğunu sanmam. Zaten 9700'de direnç vardı BTC oralardan döndü. Altlar da eşlik etti olay bundan ibaret. ETH 700 doları görmüş, düzeltmesi tabi ki olacaktı.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Hay avradını ya yükseliş başladığında oluyor zaten bu hacklenmeler, hatalar, neden altcoinler 2 aydır yerin dibine düşerken böyle şeyler olmadı? insan sinir oluyor resmen
member
Activity: 714
Merit: 82
yükseliş devam ediyor şuan ciddi bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

erc için daha iyi oluyor böyle. açıklar kapana kapana güçlenecek.

ne kadar popülerse o kadar açık çıkar, kapanan her açıkla dahada güçlenir.

diğer projeler eth kadar test edilmediği hiç bir zaman eth kadar güvenli olamayacaklar.

member
Activity: 406
Merit: 10
Ethereuma alternatif olan platformlara mı yol verecekler? İnsanın aklına gelmiyor değil. Neo strat sırada bekliyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Arkadaşlar olay bug değil. Bu zaten Erc20 de olan bir özellik. Btcred ekibide bu hatayı yapmış,swap yapmışlardı sonra. Ama buradaki ibneler bilerek token basmış. Etherscandan kontrol edilebiliyor ama ben yazılımdan anlamıyorum mesela. Btcreddeki muhabbet
https://twitter.com/blue_protocol/status/937434152747585536?s=21
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Çok aman aman bir bug olmuş olsa kısıtlamak şöyle dursun erc20 token ticaretini yasaklarlardı piyasadada son derece üst düzey sallantı olurdu ortalık birbirine girerdi. Yükseliş dönemi yaklaştı tepişiyolar nasıl mal toplayabiliriz diye Smiley Ee eskisi gibi millet koyuvermiyor malını hemen havadan geldi bu diye.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Iyice tadini kacirdilar yalniz.. Resmen son düsüs erc20 yuzunden oldu. Muhakkak cözum bulunurda ortalikta bu kadar fud haber yayilmasina anlam veremedim. Yakinda kokusu cikar..
full member
Activity: 910
Merit: 105
Ne hikmetse çok güzel bir yükselişin ardından buldular bu bugu ilginç. Takip edememiştim bugün ama düşüşten ötürü birşey olduğunu tahmin etmiştim demek ki buymuş durum. Hala geçerli mi durum acaba. Forkdelta'da deposit etsek sorun olur mu ki?

jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Piyasaya zarar vermek için herşeyi yapıyorlar.
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Acaba ne zaman yine saçma sapan bir şey patlak verecek diye düşünmeye kalmadan hoppp önünü kestiler her zamanki gibi. Yahu bari bir müddet şu piyasaya huzur verin de kendine gelsin, hep ya bir vukuat ya bir FUD patlak veriyor.
member
Activity: 462
Merit: 42
Ben anlamadım ya her gün bir darbe geliyor, sonumuz hayrolsun bu erc 20 token piyasası büyük bir piyasa kim neyi amaçlıyor ne yapmak istiyor çözemedim ....
newbie
Activity: 33
Merit: 0
Butun erc20 tokelerini etkiledigini bende sanmiyorum zaten makalede buyun tokenler etkilenmemistir yaziyordu
sr. member
Merit: 250
Bokunu çıkardılar işin iyice. Her Erc20 token için geçerli bir durum değil anladığım kadarı ile. Bazı tokenlerde sadece bu problemler var. Tabi bir kaç günde piyasa toparlandı bir kaç hafta bu tarz haberlerle düşürürler. Alışıldık bir durum nasılsa hep aynı senaryo.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Benim hesabıma spam token atmıslar sizdede varmı

bi ara vardı. penistoken gelmişti sonra baktım kaybolmuş. adı vardı sadece bir sike yaramadı. kendiliğinden kayboldu  Cheesy Cheesy Cheesy
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Bu olayın bütün token ları etkilediğine kesinlikle inanmıyorum resmen ağır fud. Myetherwallet üstüne bunun gelmesi de altcoinlerde bizi nasıl bi bull marketin beklediğinin habercisi, ne demişler kötü haber bol para getirir (şimdi uydurdum.)
Ata kardeş sözün güzel olmuş, tuttum.. Grin
Şaka bir yana manipülasyonun bokunu o kadar çıkardılar ki, artık eskisi gibi etkilemiyor piyasayı, ki, bu çok iyi bir şey. Tamam kazanç sağlayan dalgalanmanın da temel sebeplerinden birisi de manipülasyon ama bir süredir (sadece son düşüş döneminden bahsetmiyorum) rayından çıkmıştı bu iş. Ben de dediğin tarzda bir durum yaşanacağını düşünüyorum, kendimi kandırdığım ya da avuttuğumdan değil, panik mizaçlı birisi de değilim, mantığım bana bunu söylüyor.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Günlük işlem hacmine göre dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası olan Hong Kong merkezli OKEX borsası, akıllı kontrat sisteminde saptanan bir açık sonucu; tüm ERC 20 uyumlu tokenlerin yatırma işlemini bir süreliğine kapattı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada geliştiricilerin BatchOverFlow adını verdikleri bir açığın saptandığına değinilirken, bu açığın kötü niyetli kişilere fiyat manipülasyonu yapma şansı verebileceğinden dolayı, tüm ERC 20 uyumlu tokenlerin yatırma işlemlerinin bir süreliğine durdurulduğu açıklandı.

Haberin kaynağı : https://koinbulteni.com/akilli-kontrat-sisteminde-acik-bulundu-okex-erc20-uyumlu-tokenleri-isleme-kapatti-15508.html
full member
Activity: 266
Merit: 100
Blockchain with solar energy
Bu olayın bütün token ları etkilediğine kesinlikle inanmıyorum resmen ağır fud. Myetherwallet üstüne bunun gelmesi de altcoinlerde bizi nasıl bi bull marketin beklediğinin habercisi, ne demişler kötü haber bol para getirir (şimdi uydurdum.)
sr. member
Merit: 250
Yine tatsız muhabbetler başladı, bir fırsat vermiyorlar ki şu piyasa istikrarlı düzgün bir yükseliş dönemi yaşasın. Ortalık kıpkırmızı ama bu muhabbetin çözümü bulunduktan sonra yine düzeleceği düşüncesindeyim, umarım yanılmıyoruzdur
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
valla ben yayınlanan blog baktım en atttada olayı kimin bulduğunu yazıyor

https://peckshield.com/

ilginç olan sa yazının tamamına bakıldığında EOS blok zinciri reklamı yapılıyor gibi geldi ingilizcem çok iyi sayılmaz anladığım kadarıyla.

kafamdaki soru şu
1. Aq EOS zincirini niye anlattın sonra
2. Bu sözleşmedeki tokenleri kim kullanıyor yada https://peckshield.com/ elemanlarmı bu tokenleri uydurdu da  sonra aaa biz ne bulduk mu Diyorlar ?
3. Olay gerçekten doğru olduğunu kabul edelim Vitalik twitter sayfasından niye hiç bişey yazmıyor anlamadım!

Derin bir FUD var ama inşallah sikko coinlerin sözleşmelerinden kaynaklı bir durumdur zincirle ilgli bir sorun olmadığı sürece mesele yok.

4. Böyle bir boşluk dururulması gerekiyorsa yakın zamanda casper geçiş olabilir.
Pages:
Jump to: