Pages:
Author

Topic: Borsalar ERC-20 tokenleri kapatıyor (Bug Bulunmuş) - page 4. (Read 807 times)

jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Benim hesabıma spam token atmıslar sizdede varmı
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Polo şimdilik yeniden kullanıma açmış. Demekki balinalar almışlar alacaklarını  Grin

https://twitter.com/Poloniex/status/989158011901042689

member
Activity: 532
Merit: 12
Her zaman aşağı basacak bı bahane buluyorlar. Belki de gerçekten durum ciddi ama böyle bir ortamda gelmesi akıllarda soru işareti oluşturuyor.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Umarım sorunu kısa surede cozerler devamlı bır fud haberler karalamalar cıkıyor ısler ıyıye dogru gıderken böyle piyasa baska yrde yok aq Cheesy
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
valla borsalara bakıyorumda hiç bir özel bir durumdan bahseden birileri yada uyarı paylaşımı yok ! ben mi bulamadım
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Ya sürekli bir spekülasyon, sürekli kafa karıştırma, yatırımcıyı bunaltan sıkıntılı durumlar söz konusu yine, bitcoin yada altcoinler ne zaman havaya girse birileri cebini doldurup karını aldıktan sonra düşürüp tekrar dipten toplamaya başladılar, işin iyice suyunu çıkardılar.
jr. member
Activity: 126
4-5 tane dandik tokenin yazılımcıları akıllı sözleşmelerinde hata yapmış, borsalarda durur mu ETH uçtu biz bunu bahane edelim biraz gazını alalım diyorlar olay bundan ibaret.

Sorunun hangi tokenlerde oldugu acıklanmamış. Suan bircok borsada ERC-20 tokenler için işlemler kısıtlanmış gibi görünüyor.

https://medium.com/coinmonks/integer-overflow-i-e-proxyoverflow-bug-found-in-multiple-erc20-smart-contracts-14fecfba2759
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Çok ilginç ne zaman yükseliş olsa arkasından böyle tuhaf şeyler çıkıyor. son 10-15 gündür etherscan adresime gelen spam tokenlere bakıyorum atıyorum total supply 777 adet ama bana yolluyorlar 510 tane Smiley diğer kişilere de aynı oranda gönderiyorlar vs. bir sorun bir sıkıntı olduğu belliydi ama demekki bu ve benzeri şeylermiş. bir ellemeseler piyasa düzelecek ama işte nefes aldırmıyorlar.
member
Activity: 98
Merit: 12
4-5 tane dandik tokenin yazılımcıları akıllı sözleşmelerinde hata yapmış, borsalarda durur mu ETH uçtu biz bunu bahane edelim biraz gazını alalım diyorlar olay bundan ibaret.

Sorunun hangi tokenlerde oldugu acıklanmamış. Suan bircok borsada ERC-20 tokenler için işlemler kısıtlanmış gibi görünüyor.
jr. member
Activity: 126
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
şimdi bu bug, tüm erc20 kontratlarında mı var yoksa BTCred gibi tokenlarda özel olarak kontrat yazılırken yapılan bir hata mı ?

gene baktılar ether yükseliyor önüne taş koymak için yapılmışa benziyor sanki

Büyük bir kısmında böyle bir problem yoktur. Bu ERC20 platformunun sağladığı bir özellik aslında bug değil. Tam anlamıyla bir FUD dolanıyor. Kimsede demiyor aga "A" token normalde 100 adetti 200 olmuş. Sadece bir laf ve bahsedilen smart contractın bir özelliği. Benim araştırdığım anladığım bu.
full member
Activity: 448
Merit: 157
Bahsedildiği gibi bir açık olduğunu düşünmüyorum. Ancak ve ancak yazılım hatasından kaynaklı kontratlar ile ilgili bug olabilir. Bunun dışında ERC20 altyapısında sorun olduğunu aklımın ucuna bile getiremem. Çok uzun süredir var olan bir yapı ve bu bugu bulmak bu güne kalmazdı.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Ne bicim is ya,  bir gun yuzumuz guluyor ya hemen ertesi gun asilacak.  Ama satmadim satmiyorum hicbirseyi,  nasilsa yukselecek,  bunlarin hic birisine kulak asmayin.  Yoksa elinizdeki hizla erir gider.  Ilk baslarda benim oyle olmustu.  Ispatlanmis gercekler.
full member
Activity: 728
Merit: 151
şimdi bu bug, tüm erc20 kontratlarında mı var yoksa BTCred gibi tokenlarda özel olarak kontrat yazılırken yapılan bir hata mı ?

gene baktılar ether yükseliyor önüne taş koymak için yapılmışa benziyor sanki
full member
Activity: 504
Merit: 120
Sorun hazırlanan kontratlardaki hatalardan kaynaklanıyor. Gerekli düzenlemeyi yapmayan tüm tokenler yeni kontrat yazılıp değiştirilmek zorunda yoksa usulsüz işler devam eder. Hepsinde de yoktur heralde aynı hata. O kadar para topluyor icolar basit kontratları bile doğru yazamıyorlarsa ölsünler.

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Hem eth hem de tokenler değer kaybına uğrayacak. Bugüne kadar niye bulunmamış bu bugünü mü beklemişler ya da bugün mü farketmişler.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Erc20 lerin hepsi swap mı yapacak şimdi. Bugüne kadar bu sorun niye kimsenin dikkatini çekmemiş.  Şimdi tüm tokenler değer kaybedecek
member
Activity: 1264
Merit: 43
Kuzuyu kurtla beraber yedikten sonra çobanla beraber ağlayanların çevirdiği fırıldak piyasada 3-5 kazanıcaz diye götümüzü de yırtsak BABALAR ne derse o oluyor.. Zenginler parasına para katarken fakirler daha da fakirleşiyor. Siktiğimin dünya düzeni bu işte yapacak bişiy yok!
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Ya Twitter a bakındım birazda bahsettikleri bug değil sanırım. Devlerin yazdığı kontrattaki bir eksiklik. Daha önce btcred devlerinin böyle bir hata yaptığı açıklamıştı Blue ekibi. Bende düşer diye satmıştım bir kaç saat sonra 7-8 katına çıkmıştı. Bahsettikleri olay bu olda gerek. ERC20 ile alakalı bir bug değilde,kontratları yazanların hatadı diyelim. Hangi tokenlarda bu problem var acaba incelemek gerek.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Sorun varsa çözülür.Yok amaç 5 aydır dibin dibini görmüş altcoinler biraz canlanmaya başladıklarında kafasını vurup dibi gösterip elinden almaksa bu saatten sonra zor bu işler.Panik  yapıp elindekini satanlar öylece bakakalır.Boğa sezonuna doğru yol alıyoruz.Bu kapışmalar boğa sezonu öncesi son kapışmalar.
Pages:
Jump to: