Pages:
Author

Topic: Borsalarda 2FA Nasıl Etkinleştirilir Nasıl yedeklenir.(2FA Nedir?) - page 2. (Read 730 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 250
2FA aktif ederken karekod okutmadan önce o sayfanın ekran görüntüsünü mutlaka alıp yedekleyin. Sadece karekod okutup bırakırsanız bir şey olmaz diye gün gelir lazım olur çok sıkışırsınız. Ne yaparsanız yapın mutlaka bir yedek alın
legendary
Activity: 2366
Merit: 2594
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Eldekileri borsada tutmak bir risk, borsada tutup 2fa kullanmamak daha büyük risk. yedeklerini almadan 2fa kullanmakta yine büyük bir risk yatırımlarınız için. elinize sağlık hocam.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Teşekkürler hocam binancede etkinleştirmek çok kolay arayüz türkçe çünkü diğer borsalarda da translateden yararlanabilirsiniz yinede emeğine sağlık
full member
Activity: 420
Merit: 100
Bu telefon muhabbeti benimde başıma gelmişti malesef yedeklemede yapmadığım için tekrar o kodlara erişemedim bazılarını değiştirdim bazı sitelerde ise yeni hesap açtım yeni maillerle.artık sütten ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyorum ve devamlı screenshoot alıp bi klasöre atıyorum yeni kod alırken.herkesede tavsiye ederim yoksa çok uğraştırıyor
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Sanırım herkese farklı bir adres soruyor. Bir arkadaş kaybetti ona da BTC sormuştu. Kullandığınız adreslerden bir tanesini soruyor. O yüzden kaybetmek çok fazla risk taşıyor. Yüklediğiniz Telefona gözünüz gibi bakmanız gerekiyor.

Paylaşım için teşekkürler
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Çok faydalı bir paylaşım olmuş eyvallah.zamanında üye olduğum yerler için ilk verilen kodları yedeklemedim çünkü iphoneda yedekleyip aktarınca onlarda otomatik olarak aktarılır zannediyordum ama öyle değilmiş malesef.geçen gün telefonu değiştirince denedim herşey yerli yerince geldi ama authencator programı bomboştu.hemen sık kullandığım borsalara eski telefondaki kodları girip değiştirdim bazıları hariç.btcturk izin vermiyor mesela destekle görüşmek gerekiyor
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
son olaydan sonra yapılması gereken birşey 2fa doğrulaması en başından beri kullanıyorum ben doğrulama sistemini ayriyetten hack yememek için güncel antivirüs kullanmanız yararınıza olacaktır.
sr. member
Activity: 434
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Anlatım için teşekkürler yeni başlayanlar için uyarı niteliğinde bir konu olmuş. Yoksa buraya gelip telefonum bozuldu , uygulamayı sildim ne yapmalıyım diye konular açılıyor.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Teşekkürler hocam yeni üyeler için güzel bir paylaşım.
member
Activity: 560
Merit: 12
Kurtarma kodunu bir kaç yere yedekleyin. Telefonun başına ne geleceği belli olmuyor. Elinizden düşüp kırılabilir . Yedekte bu kod yoksa borsaya giriş yapamıyorsunuz
sr. member
Activity: 346
Çok yerinde, yararlı bir konu olmuş. İnsanlar 2fa kullanıyor genelde ama kaybettiklerinde ne yapacaklarını bilmiyor tıpkı benim gibi. Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Bende bütün 2fa kodlarını güvenli bir yerde saklıyorum. Ne olur ne olmaz. Bu durumda kendi paramızın güvenliğinden kendimiz sorumlu oluyoruz. Bunun için son derece paranoyak olmalı ve güvenliğimizi almalıyız.
sr. member
Merit: 278
Google Authenticator kullananlar mutlaka sitelerin verdiği 2fa autherization key i yedeklesinler, ya da authy tarzı başka authenticator yazılımlar kullansınlar. google authenticator kaydedilen ilk keyi vermediğinden telefon değişikliği ya da format sonrası 2FA keylerinize ulaşamazsınız. bu bakımdan authy çoklu cihaz desteği de sunduğundan iyi bir alternatiftir.

Bu uygulamayı bilmiyordum en yakın zamanda deneyip başlığa eklerim. Paylaşım için teşekkür ederim.
full member
Activity: 504
Merit: 103
google 2fa yerine authy uygulmasını kullanabilirsiniz eğer telefonunuza bir şey olursa email ve şifre ile giriş yaptığınız için bir sıkıntı yaşamassınız başka bir telefonda.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Google Authenticator kodlarını her zaman yedekliyorum. Telefondan uygulama silinsi bile kodlar pc-de duruyor. Onun için kafam rahat
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Google Authenticator'a o uzun rakam, harften oluşan kodu eklemeden önce veya QR kod fotosunu taratmadan önce kaydederim. benim yedeklemem böyle. silinirse, telefona bir şey olursa yine okuturum sorun olmuyor.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
Google Authenticator kullananlar mutlaka sitelerin verdiği 2fa autherization key i yedeklesinler, ya da authy tarzı başka authenticator yazılımlar kullansınlar. google authenticator kaydedilen ilk keyi vermediğinden telefon değişikliği ya da format sonrası 2FA keylerinize ulaşamazsınız. bu bakımdan authy çoklu cihaz desteği de sunduğundan iyi bir alternatiftir.
member
Activity: 98
Merit: 12
Önemli NOT: Binance bu işlemi yapmanız durumunda 24 ile 48 Saat için hesabınıza bloke koyabilir. Trade işlemi yapamazsınız. Bunu trade yapmayacagınız bir dönemde yapın sonra sorun yaşarsınız.

Bunu yazmanız cok iyi olmuş bende binance hesabı açarken 2f kodunu yedek almayı unutmuştum bugünlerde yapmayı düşünüyordum. Tam trade yapılacak günlerde sıkıntı olacaktı. Teşekkürler.
member
Activity: 276
Merit: 10
çok güzel bi konu açmışsınız gerçekten bu 2fa olayı benm başıma gelmişti sonradan yok borsaya mail at bekle flan filan baya uğraştırdılar baştaki kodu kaydetmemiştim sonradan başınızı ağrıtmasın o yüzden ilk başta tedbirlik davranmak en iyisi beyler..
sr. member
Merit: 278
Paylaşım için teşekkürler dostum, binance yakın bir zamanda Türkçe dil desteği getirmişti. Güvenlikle ilgili kısımları İngilizce olarak görülüyor burada Türkçe dil desteği yok mu?

Hocam websitesi Türkçe güvenlik kısmıda Türkçe ama 2FA kurtarma kısmı halen ingilizce olarak görülüyor. Bunun yanında https://support.binance.com/ adresindede malesef Türkçe değil halen ingilizce kullanabiliriz.
Pages:
Jump to: