Želim da vam predstavim bot kojeg je napravio korisnik Piggy za Bitcointalk forum.
https://bitcointalksearch.org/topic/beta-mention-notification-bot-open-for-testing-now-with-telegram-5023605Svrha ovog bota je da vam pošalje obavijest svaki put kad vas neko spomene na forumu. Danas sam ga isprobao i vrlo je koristan.
Kako se postovi po forumu budu povečavali vrlo je teško pratit svaki komentar i odgovore na iste, ovaj bot će poslužit da sve to lakše pratite.
Aktiviranje Bota:Za aktivaciju bota prvo što treba napraviti je otvoriti temu u podforumu
Arhiva.
Temu otvarate sa onim BTT nalogom za kojeg želite da dobijate notfikacije, ne sa tuđim nalogom ili u tuđoj temi.
Nakon otvaranja teme potrebno je poslati PM korisniku
Maggiordomo. U naslovu teme stavite
subscribe a u tekstu link do vaše teme u Arhivi koju ste prethodno napravili.
Nakon što pošaljete link bit će vam poslane neke opće informacije o botu u temi u Arhivi koju ste poslali botu. Bot je sada aktiviran.
Svaki put kad vas neko spomene na forumu u toj temi će te dobiti obavijest da vas je neko pomenuo.
Da bi dobili obavijest drugi korisnik mora da napiše vaš puni bitcointalk id.
U mom slučaju to je
bernardos. kad god neko napiše
@bernardos ili samo
bernardos ja ću u svojoj temi u Arhivi dobiti obavijest da me je neko spomenuo.
Ovo također funkcioniše i u kombinaciji sa
bernardos! ili
bernardos? kao i kad netko
citira vaš post.
Bot je vrlo brz i u mom slučaju notifikacije su stizale u roku od 3-5 sekundi od spominjanja mog korisničkog imena.
Bot šalje instrukcije i preko Telegrama. ALI možete koristiti samo jedan od ova dva načina notifikacija, ako su obe opcije aktivirane dobijat će te samo notifikacije preko telegrama.
Da biste aktivirali telegram bot potrebno je da kontaktirate
@Maggiordomo_Service_bot preko telegrama i nešto mu napišete.
Kao i u prethodnom slučaju pošaljite PM korisniku
Maggiordomo. U naslovu teme stavite
options a u tekstu:
(bez @ za telegram id)
Sada ćete sve notifikacije dobivati od bota preko telegrama.
Evo kako izgleda moja tema u Arhivi gdje sam prethodno testirao bot.
https://bitcointalksearch.org/topic/notifications-for-bernardos-5072602Ako želite da prestanete dobivati notifikacije pošaljite PM istom korisniku kao i kod registracije sa naslovom
unsubscribe a u tekstu poruke napišite bilo šta samo da možete poslati PM.