Pages:
Author

Topic: Bounty Hunter Sorunu - page 2. (Read 632 times)

jr. member
Activity: 268
Merit: 4
November 01, 2018, 04:21:22 PM
Hocam fakar birde her aldığı ödülü hodl eden tayfa var bunu unutmuşsunuz açılcası aldığım hiç bir tokeni satmak gibi bir niyetim yok hodl her zaman kaznaır. Bunun örneklerini 10 değil 100 kez gördüm
member
Activity: 448
Merit: 10
November 01, 2018, 03:01:18 PM
Çoğunu tutmaya çalışıyorum bakıyorum gelenlere iş yapmayacakları çok düşmeden elimden çıkarıyorum bountyden gelenleri şimdiki imzamdan umutluyum hardcap küçük proje güzel bunu tutarım
member
Activity: 448
Merit: 17
November 01, 2018, 02:55:39 PM
Bazı bountylerde genelde twitter olanlarda dönercilik yapıyoruz para lazım oldumu çünkü zaten para etmiyor çekelim diyoruz sağlam coinleri bekliyorum fazla varsa fazla yoksa beklemeninde çok manası yok
full member
Activity: 504
Merit: 103
November 01, 2018, 02:54:43 PM
Airdropu bu multi ve botlar bitirdi bountyler içinde aynı şey olmadan theymos doğru adım attı jr memberları düzene soktu nerdeyse son 3 ayda 500k yeni hesap açılmıştı allahtan zamanında müdahale oldu da bitiremediler zaten iyi bir ico çıkmıyor son dönemlerde birde bunlar olunca bountye giresimiz kalmıyor...
full member
Activity: 616
Merit: 100
November 01, 2018, 01:53:42 PM
Söylediklerinizde haklı olduğunuz noktalar var ama ICO düzenleyenler eğer Bounty ödüllerini tokenin fiyatını yerle bir edecek kadar yüksek tutuyorsa bu projeden zaten bir numara olmaz, bir diğer konu da düşük hacimli az sayıda borsaya girince bu da fiyatın düşüşünde en büyük etken oluyor.
member
Activity: 406
Merit: 11
November 01, 2018, 01:39:01 PM
Belli başlı projeler hariç bountylerden gelenleri ico fiyatına yakınsa yada ivo fiyatındaysa satıp ethere çeviriyorum. Bir kaç tane gözüme kestirdiğim projeyi de hodl yapıyorum. Boğa zamanı 10x yapma ihtimalleri var.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
November 01, 2018, 01:31:38 PM
Genel kanıya ben de katılıyorum.
Piyasa kötü olduğu için ödüller çok azaldı.
Yoksa o dönerciler denilen kişiler fiyatlara bu kadar etki yapamazdı.
İyi bir ICO'nun bounty dağıtımı ortalama %1 %2 civarıdır. Geçen seneki gibi hardcap yapan ya da yaklaşan ICO sayısı çok olsa, tüm bounty sahipleri aynı anda satsa bile fiyatı şimdiki gibi düşüremezler.

Multicilere ben de kıl oluyorum. Neticede bizim de emeğimizi çalıyorlar. Ve bir arkadaşın söylediği gibi, bu yüzden KYC isteyen firmaları haklı buluyorum...
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
November 01, 2018, 12:49:29 PM
İşte bu piyasanın tüm derdi bu dönerciler. Adamlar resmen coini öldürüyorlar. Artık icolarda bounty coinlerini geç gönderiyor.
member
Activity: 350
November 01, 2018, 12:40:53 PM
Bounty çalışmalarından gelen tokenleri bekletiyorum ama tamamı ICO fiyatlarının çok altına düşüyor böylece beklemek zorunda kalıyorum. Benim en çok zoruma giden ise hiç ödül göndermeyen ICOlar...
member
Activity: 434
Merit: 14
November 01, 2018, 12:34:42 PM
Bu seneki kötü gidişat sadece bounty yapan projeleri değil hemen hemen bütün piyasayı etkiledi..Bountyden gelen token satışlarının fiyatı o kadar da etkilediğini düşünmüyorum.
full member
Activity: 742
Merit: 112
November 01, 2018, 12:24:04 PM
alış kademesindeki zayıflık nedeni ile o dönerci tayfa panik yapıyor. aslında eskisi gibi daha güvenilir bir ortam oluşsa bu erken satan elemanlardan alıp da yükseltecek balinalar geri dönebilir. icodaki fiyatın borsadaki son fiyatı ile arasında hemen uçurum oluşması bu yavaş yavaş önlenebilirse durum düzelir ama ne kadar, belirsiz.
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
November 01, 2018, 12:20:26 PM
Bu bounty olayları aslında dünyanın ne kadar kalabalık ve rekabetçi bir yere dönüştüğünü göstermesi açısından önemli deliller içeriyor.

Crypto Bountyler'de olan bugün her sektör için geçerli, Bangladeş'e Endonezya'ya Nijerya'ya bounty hunting işinin yayılması sadece birkaç ay

sürdü. Şimdi 3. dünya ülkelerinin internet kafelerinin çoğunda "Bounty ile aile kurun, evinizi geçindirin" tarzı ilanlar var.

21. yüzyıl dünyasının gerçekleri bunlar, kayda değer bütün sosyal medya bountylerinin 5000-10000 katılımcısı var şu anda...

Belki piyasanin kotu olmasi bu insanlarin sayisinin azalmasina etki eder.Bounty eskidenmiş denilecek zamana gelmisiz.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
November 01, 2018, 12:14:24 PM
Genel olarak yazılanların hepsine katıldım neredeyse. Hepsi birbirinden çok farklı yazmış olmalarına rağmen. Çünkü bu sorunun tek yüzü yok, ya da tek muhatabı. Kimin tarafından bakarsanız o kendisi açısından haklı. Özellikle sosyal medya takibi yapan arkadaşlar son zamanlarda o kadar az alıyorlar ki döner felan da alınmaz o parayla. Bu da kaçınılmaz olarak multiciler doğuruyor bol bol. Riski göze alıp bi kaç koldan giriyorlar biraz kazanabilmek için. Ancak icoların fiyatlarını hunterların düşürdüğünü yazmak için epeyce hayal gücü gerekir. En baba kampanya hunterlara %4 ayırır. Hepsi bir kaç günde satsa bile o kadar düşürecek güce sahip değil bu oran. Asıl ciddi bonuslu yatırımcı düşürüyor diye düşünüyorum. Ve düşüş iyi değerlendirilirse bonusla alanın elinden bonusun 5-10 kat altına almak mümkün olabiliyor. Ama bunun da şöyle bir riski var son alıcı olabilirsiniz...
member
Activity: 1106
Merit: 25
November 01, 2018, 12:08:01 PM
Dönerci aş kısmına katilmiyorum. İhtiyaç halinde eline gelen tokeni erken ya da geç satabilir. Ama ikinci kısımda katılıyorum. Multi ile bir çok token toplayan kişi eline geçen yüklü miktarın en az yarısını paraya çevirir bencede
member
Merit: 12
November 01, 2018, 12:00:20 PM
İlk başlarda ki popülerliği yok artık. Çoğu ico çöp olduğu için haliyle bountylerde iş yapmıyor artık. 100 bounty nin bir tanesi ya iyi çıkar ya da çıkmaz. Tamamen nasip kısmet artik
member
Merit: 29
November 01, 2018, 11:49:03 AM
Piyasanın bu kadar kötü olduğu bir dönemde projenin gidişatını çok kötü olarak görmüyorsanız elden çıkarmak pek de mantıklı değil.

Bunun dışında Afrika ülkelerinin fiyata çok da etki edeceğini sanmıyorum; fakat "borsaya girdiği an dump yer" algısı yüzünden hiç satmayı düşünmeyen kitle bile satış için hazır duruma geçebiliyor. Bu da psikolojik olarak toplu bir etki yaratınca fiyat bir anda aşağılara iniyor. Bu iyi projeler için iyi bir şey olsa da, yine piyasanın dinamikleri çok değişken olduğundan evdeki hesap her zaman çarşıya uymayabiliyor.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
November 01, 2018, 11:44:10 AM
Bu bounty olayları aslında dünyanın ne kadar kalabalık ve rekabetçi bir yere dönüştüğünü göstermesi açısından önemli deliller içeriyor.

Crypto Bountyler'de olan bugün her sektör için geçerli, Bangladeş'e Endonezya'ya Nijerya'ya bounty hunting işinin yayılması sadece birkaç ay

sürdü. Şimdi 3. dünya ülkelerinin internet kafelerinin çoğunda "Bounty ile aile kurun, evinizi geçindirin" tarzı ilanlar var.

21. yüzyıl dünyasının gerçekleri bunlar, kayda değer bütün sosyal medya bountylerinin 5000-10000 katılımcısı var şu anda...
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
November 01, 2018, 11:42:35 AM
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
November 01, 2018, 11:28:11 AM
Bunlar inan ki devede kulak kalıyor. Özellikle multici bir kardeşimiz var ki ben repux kampanyasında farketmiştim epey banlanmıştı hesapları hepsi tespit edilmişti. Bundan sonra KYC nin neden istendiğini anlar oldum. KYC vermek istemiyordum özellikle en son UBEX  de istedi ama dönüp bakıyorum adamlar haklı be. Gelecek token 20 bin dolarlık atıyorum bir bakıyorsun 20 bin stake olmuş stake başı 1 dolar düşüyor senin stake 50 dolar anca ediyor diyelim elin oğlu KYC istenmiyor diye 30 hesapla giriyor 30x50 1500 dolar alıyor sonra dumplayıp gidiyor. Bunun bir örneğini de yine kısa süre imzasını taşıdığım ve son kazançlı bountym olan XYO network ta görmüştüm (2 Hafta / 300 dolarlık token ) adamların e mail bountysine 100 küsür e maille ve ethereum adresiyle kaydolmuş emmoğlum üşenmemiş. hepsini bir adreste toplamış bir gece de dumpladı tokeni.
member
Activity: 546
November 01, 2018, 11:25:00 AM
piyasa kendisini düzeltse aslında  bountyden stake alanlara 3-5 bir şey bırakacak ama olmadığı için oluyor 5-10 dolar ve uğraşmak isteyenlerin şevki kırılıyor. zaten icolara akıtılacak kaynaklarda kısıldı gitti. sorun tek bounty hunterların yaşadığı sıkıntı değil.
Pages:
Jump to: