Pages:
Author

Topic: Bounty Hunter Sorunu - page 3. (Read 632 times)

member
Activity: 532
Merit: 22
November 01, 2018, 11:14:30 AM
Dostum şoylede bir durum var. Mesela bitwhite millete geldi 90 cente kadar çıktı. Daha uçacak kaçacak diye bekleyenler hala bekliyor. Bende düşerken 65 cent civarı sattım şuan yerlerde geziyor. Bazen geleni satmakta da fayda var. Projeyi tanıyıp bilmekte fayda var. Ona göre bekleyip beklememek lazım. Mesela hydro 5-10 Satoshi iken satan pişman olur çünkü beklenti çok yüksek
member
Activity: 560
Merit: 12
November 01, 2018, 11:01:27 AM
Ben bountyden gelenleri ilk yükseliş olduğu zaman satma taraftarıyım. Latix kampanyasına katılmıştım en yüksek seviyeden sattım gitti şimdi fiyatı yerlerde sürünüyor.
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
November 01, 2018, 10:58:07 AM
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
November 01, 2018, 08:24:54 AM
genelde benim gibi bountyci tayfanın yaşadığı klasik sorunlar var. geçen gün forumda bir başlıkta az da olsa bundan bahsetmiştim. eminim sizin yaşadığınız sıkıntılar daha sinir bozucudur. her neyse, sürekli olarak bounty hunters tarafından olaya bakmak pek mantıklı olmuyor. her ne kadar ilk başta "kelle avcısıyım" desem de benim de yatırım yaptığım ve hodl pozisyonunda bekleyen altcoinlerim var. işin aslı piyasanın kötü olması beni bounty olayına itti.

şimdi de bounty avcılarının yapmış olduğu soruna bakalım:

- dönerci aş: bu arkadaşlar daha kendilerine ödeme yapılmadan tokenleri borsaya transfer etmeye başlar. böylece ico fiyatı 1 dolar olan token bir anda 0,1 dolar'a düşer. dönerci tayfası diye alay etsek de asgari ücretin 100 dolar'ın altında olan ülkelerde yaşayanlar için mantıklı bir hareket. düşünsenize afrika'nın bim'inde aylık 30 dolar kazanıyorsunuz ve kampayalardan bir anda size 150 dolarlık token gelmiş. hodl ne abi hodor gelse kapıyı kırar satarım.

bu görüşten farklı olarak genelde bountylerden toplam token sayısının %2-4 arası bir paylaşım oluyor. bu durum fiyatlara bu kadar etki eder mi? borsa girer girmez fiyatların düşmesinde ekip ya da ico döneminde bonuslu alımlar etkili değil mi?

- multici tayfa:
bu olayın kralı sanırım bizim bölümden scam projesiyle ünlü olan eleman. genelde birden fazla hesapla katılım yapıldığı bazen de zamanında bir yerlerden aldığı başkalarına ait mail, twitter gibi hesap bilgileriyle kampanyalara katılma şansı var. bence dönerci tayfa denilen bu adamlar. çünkü 1 alacakken herif 5 almış. ne yapacak vuracak tabii ki. en gıcık olduğum tip bunlar.

sonuç olarak boğa sezonunda her kripto paranın 3-5 kat arttığı için dikkat çekmeyen dönerci ve tayfası, yeni borsaya girmiş projelerin düşmesinin en büyük nedeni olarak görülüyor. sizin bildiğiniz bu sene hiç bounty düzenlemeden borsaya giren kripto para var mı? varsa onların nedir? borsaya girdikleri gibi direkt çakıldılar mı yoksa bu piyasa şartlarına rağmen ayakta durmaya mı çalışıyorlar?

not: ben kazandığım altcoinlerin büyük bir çoğunluğunu elimde tutuyorum. şayet projesi dandik olan ya da adet olarak çok az elime gönderilmiş varsa ben de direkt döner ekmeğe geçiyorum.
Pages:
Jump to: