Pages:
Author

Topic: Bounty Hunterlar İçin Gerekli Olabilecek Liste - page 2. (Read 980 times)

newbie
Activity: 43
Merit: 0
Uzun zamandır böyle konuları takip ediyorum güzel araştırma ve bilgi paylaşımı yapmışsınız ugrasiniz ve emeğiniz için teşekkürler.
newbie
Activity: 98
En kamsamlı konu sizin konu hocam ellerinize sağlık. Yalnız çoğu raporlama istiyor ve baya eski üyelik istiyor twitter facebook bountyleri için.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Bounty hunterlar için bir proje kampanyasına katılmadan önce doğru seçimlerde bulunmak çok önemli. Siz hiç birşey bırakmamışsınız ne kadar güzel kampanya ve yönetici varsa yazmışsınız. yeni başlayanların faydalanabileceği  çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık
member
Activity: 231
Merit: 10
güzel bir konu olduğunu düşünüyorum,  bir çok insan imzasında olan projelerden sıkılıyor, bu açıdan bakarsak yeni şeyler keşfetmek için güzel bir şey
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
daha önce çalıştığı gruplardan sıkılanlar olabilir, bu anlamda çeşitliliği vurgulayan derleme gayet faydalı bir çalışma. Bounty gruplarının hepsi kendini tanıtmada çok aktif değiller.
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bu konulardan cok birikti forumda maalesef :/ Hem bountyden ciddi bir kazanım elde etmek verilen emeğe değmiyor maalesef genel olarak durum bu
member
Activity: 266
Merit: 23
Ya hocam bilmeyenler için faydalı olmuştur belki ama inanın ki artık sürekli açılıyor bu konular, herkes açtığı için çok yer işgal etmeye başladı, keşke bir başlık altında toplansa bu konular çok daha yararlı olabileceğini düşünüyorum.

Daha önceden boyle birşey yazanı görmüş olsaydım emin olabilirsiniz onun threadine eklerdim ama forumda buna benzer bir yazıyı görmediğim için globaldeki bir arkadasın listesinde ekleme cıkarmalar yaparak duzenledim.

Ama paylasım oldukca ana listeye ekleme cıkarma yapıyorum ayrıca kendimde sureklı olarak guncel tutmak için ugrasıyorum
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Ya hocam bilmeyenler için faydalı olmuştur belki ama inanın ki artık sürekli açılıyor bu konular, herkes açtığı için çok yer işgal etmeye başladı, keşke bir başlık altında toplansa bu konular çok daha yararlı olabileceğini düşünüyorum.
member
Bounty'leri araştırıp girmek önemli elbette. Fakat bazı firmalar ICO öncesi puanlarını yüksek göstermek için bu tarz sitelere para vererek anlaşma da yapabiliyorlar. Sonra da web sayfalarından yayınlıyorlar; "bakın şu şu falanca bounty sitesi bize şu kadar puan verdi" diye... Araştırmak iyidir fakat bu puanlara ve yorumlara da fazla itibar etmemek lazım diye düşünüyorum. Herkesin olumlu yorumladığı ve beklentisi büyük olan projeler genellikle çakılıyorlar. Çok az bilinen ve puan ya da yorum almayan bazı ICO'lar da büyük sükse yapıp borsalara iyi fiyatlardan girebiliyor.

Haklısınız fakat o tarz da bountyler de cogunlukla sans eseri denk geliyor. Forumda her gün birden fazla acılan bountythread varken ayrı ayrı arastırmak maalesef zor oluyor ister istemez bu ve bunun gibi siteleri deniyoruz.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bounty'leri araştırıp girmek önemli elbette. Fakat bazı firmalar ICO öncesi puanlarını yüksek göstermek için bu tarz sitelere para vererek anlaşma da yapabiliyorlar. Sonra da web sayfalarından yayınlıyorlar; "bakın şu şu falanca bounty sitesi bize şu kadar puan verdi" diye... Araştırmak iyidir fakat bu puanlara ve yorumlara da fazla itibar etmemek lazım diye düşünüyorum. Herkesin olumlu yorumladığı ve beklentisi büyük olan projeler genellikle çakılıyorlar. Çok az bilinen ve puan ya da yorum almayan bazı ICO'lar da büyük sükse yapıp borsalara iyi fiyatlardan girebiliyor.
member
Activity: 504
Merit: 11
Ellerinize sağlık hocam, konuyu iyi toparlamışsınız.

Ben Jr dan daha da ileriye gidemeyeceğimi düşündüğüm için, imza kampanyalarından da çok fazla bir şey beklemiyorum. Bahtıma ne çıkarsa modundayım. Twitter kampanyaları da artık bana fazla angarya gelmeye başladı. Kazandıklarım da bunu destekledi zaten.

Listede Bountyhive, bounty0x, g0blin ve bountyplatformu takip ediyorum ama alternatif platform arayışım da devam ediyor.
newbie
Activity: 182
bazılarımızın kyc hassasiyeti var. bu sitelerde kyc istemeyenler ve tüm imza mesajlarını local postta gönderilenler. bence forumdaki üyeler açısından bu ikisi önemli. rütbe atlayamadığı için kazancı da genelde fazla olmaz. en azından bu ikisinde olumlu kurallar olsun.
member
Güncelleme

yahoo62278: Özellikle imza kampanyaları genel itibariyle btcye dayalı oluyor. mevcut güzel bountyleri var takip edilmesi gereken bir manager oldugunu dusunuyorm
member
son derece yararlı bir başlık olmuş ve sürekli güncel tutulursa güzel olur. postu açan arkadaşın emeğine sağlık teşekkür ederiz.
member
emeğinize sağlık hocam çok çok faydalı bir liste olmuş. bir de raporsuz twitter kampanyasını toplayabilen bir cengaver olursa çok çok iyi olacak. Grin

vipganyan'ın yönettiği bir kampanya var yeni başladı.bountyhive rapor istemiyor. Ayrıca sylon da ıstemıyordu kendısı kontrol edıyordu en son hatırladıgım. Bunlara bakmanızı öneririm.

İmza konusunda @muhhentuhhen'e katılıyorum. Sonuçta bir havuz var havuza ne kadar az kişi katılırsa okadar karlı oluyor. Ama bunun için de sağlam bir araştırma ve üstüne de şans gerekiyor sonuçta tek atımlık bir kursun bu tutarsa tutuyor tutmazsa gunlerce tuttugunuz imza yok oluyor. Sosyal medyalarda birden fazla katılabildiğiniz için bu sorun yine olmasına ragmen oran tabi azalıyor.
full member
Activity: 352
Merit: 100
Bounty sitelerini inceliyorum ama pek beğenmedim, bildiğim denenmiş managerlere göre bounty seçmek en mantıklısı imza konusunda, sosyal medya için bir şey diyemem.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
emeğinize sağlık hocam çok çok faydalı bir liste olmuş. bir de raporsuz twitter kampanyasını toplayabilen bir cengaver olursa çok çok iyi olacak. Grin
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
sağlam liste olmuş
jr. member
Merit: 2
sizden bilgileri edindikten sonra her birini gezdim dolaştım bu diğerleri bountyhive seviyesine biraz zor yetişir gibi. Kullanım kolaylığı ilgi alaka olarak. Ama yine de hepsinde olmak fayda getirir.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Hocam bountyciler için başvuru kaynağı olmuş resmen . Ayrıca bounty managerlerin de en iyilerini seçmişsin . Wapinter ve Btcdigger çok ve kaliteli kampanyalar yayınlıyolar . Yakında onlarda kendi platformlarını kurarlarsa şaşırmam
Pages:
Jump to: