Pages:
Author

Topic: Bounty Hunterlar İçin Gerekli Olabilecek Liste - page 4. (Read 980 times)

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
eline sağlık guzel lıste olmus oldukca bılgılendırıcı. şahsen forumda gördugum en bılgılendırıcı konulardan bırısı. herseyı toparlamıssın. kampanya katılımcılarına oldukca faydalı olacaktır. merit çalışsın o zaman benden Smiley
jr. member
Activity: 138
Merit: 2
Güzel paylaşım olmuş emeğine sağlık dostum . Karşılığını alıcaksın elbet , denersem geri dönüş mutlaka yapıcam . İyi forumlar Smiley
member
Activity: 210
Merit: 10
Sadece bounty hunterlar için değil ico'ya yatırım yapmak isteyenler için de geniş ve kapsamlı bir liste olmuş. unutulmaması gereken bounty hunterlerin uzun bir süre para kazanamayacağını bilerek çalışması gerekiyor. Ha o döneme kadar kazanır o da mutlu eder.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Daha çok Bountyhive sitesini kullanıyorum, ödemelerle ilgili bir problem olmadı diyebilirim  Bountyhive  ile ilgili sadece bir kaç proje iptal oldu. Paylaşım için teşekkürler.
newbie
Activity: 111
Merit: 0
Özenle hepsini bir yerde toplayıp ayırmışsınız elinize sağlık bu listelerin güncellenip devamını getirirseniz çok iyi olacaktır kolay gelsin tüm bounty hunterlara Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
harika ve ayrıntılı bir çalışma olmuş, özellikle yeni çıkan bountyleri listeleyen tabloları ayrıntılı inceliycem.

Bounty manager ve gruplarıyla ilgili yapılan değerlendirmelerin de çoğu isabetli, bu thread'i favorilerime ekledim.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
elinize saplık hocam güzel bir derleme olmuş oldukça uğraşmışsınız valla tebrik ederim sizi
member
Activity: 406
Merit: 14
Hocam bountyhuntersa girecektim. Yalnız sosyal medyaları bağlamadım ve vazgeçtim. Sebebiyse benim yerime mesaj atacak olması, özel mesajlarımı okuması vs gibi haddinden fazla yetki istemesi. Bu şekilde hesap bağlanması bana riskli geldi
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Ödül avcıları için bir proje kampanyasına katılmadan önce doğru seçimlerde bulunmak çok önemli.
Bunun için de ne kadar farklı kaynaklardan yararlanırlarsa daha iyi olur. Konu bu açıdan çok faydalı  Smiley
member
Activity: 266
Merit: 23
Aslında @tayfundeniz'in söylediklerine katılıyorum şimdi değersiz gibi görünebilir ama ilerde ne olacagını pek kestiremeyiz
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Güzel açıklayıcı bir bilgi olmuş teşekkürler dostum.Sakin kafa ile incelendiğinde ve katılım sağlandığında güzel kazançlar bırakacak listeler oluşturmuşsun.Tabi hangisi iş yapar hangisi iş yapmaz bilinmez ama boğada hepsi değerleniyor.Değerlendirmek gerekir.
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
Elinize sağlık, bizim gibi ödül avcıları için çok detaylı bir açıklama olmuş. Listedekilerin önemli bir kısmını biliyor ve kullanıyorum ama benim de bilmediğim bazı siteler hakkındaki ayrıntılı bilgiler için teşekkürler.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Bounty hunterlar için gerçekten cok detaylı bi konu olmuş eline saglık ama eskisi kadar bountyler cıkmıyor yada scam cıkıyor iyi araştırmak lazım iyi değerlendirmek lazım son zamanlarda öyle iyi bounty göremedim ben Smiley
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
İyi liste bounty'den güzel kazanç sağlanabilir ama çok zaman lazım, işi gücü olan insanların pek kolay yapabileceği bir şey değil.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
uzun zamandır "3. Bounty.slavyansk" excel dosyasını takip ediyorum. sürekli forumda başlık kovalamaktan daha rahat oluyor.
Bu başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim, ellerine sağlık hocam.
member
Activity: 266
Merit: 23
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Sizin de aklınıza gelen managerler ve platformlar olduğunda söylerseniz eklemeler yapabilirz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Ellerine sağlık güzel bir derleme olumuş. Bir süredir imza hariç diğer bountylerden uzak duruyordum çünkü hem doğru düzgün bounty bulamıyor hem de bunun için zaman ayıramıyordum. En kısa sürede kontrol edeceğim.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Çok teşekkür ederim emeğiniz iççin hocam takipçisi olacağım. bizim gibi yeniler için ilaç gibi konu.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Çok kapsamlı bir liste olmuş emeğinize sağlık, bir çoğu tanıdıklarım ama bilmediklerim de varmış özellikle 'Bounty Platformları ve Yöneticileri' kısmında, ayrıntılı bakacağım.
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Hepsini tek bir yerde toplamışsın bayağı iyi olmuş eyvallah, kısayolunu ekledim lazım oldukça kullanırız artık.
Pages:
Jump to: