Zaboravio sam na to pravilo, kako vam to funkcionira @Rikafip @examplens ? Ja imam osjećaj da više manje sve teme u kojima pišem imaju daleko više od 5 stranica. Osim tu i tamo koja nova tema koja nikne na našem local. Vjerujem da je pravilo uvedeno da smanji spam ali ima i stvarno dobrih tema koje nisu ispucane nakon 5 stranica. Npr ako neko priča o sportu svaki vikend je zapravo nova tema iako se to odvija na stranici 200+ topica.
Slažem se da takvo pravilo ograničava ali razumijem zašto su ga uveli. Naime, hrpa ekipe je skoro isključivo pisala u spam threadovima i tamo ispunjavala svoju kvotu, pa su onda oni uveli to pravilo. Tako da su u biti spameri zakomplicirali nama ostalima.
Ono što je dobro kod njih je da su responzivni i slušaju sugestije pa me ne bi iznenadilo da bude promjena i u tom pogledu sad kad su smanjili broj membera. Ostala je uglavnom kvalitetna ekipa pa će sigurno biti i manje spama
Uh, bas je bila cistka. Drago mi je da nas vidim i dalje u tabeli. Ovo postala najzahtevnija kampanja ili to samo meni tako deluje.
Bome da. Gledam sinoć novu tabelu i vidim tebe na vrhu i samo Hero/Lege članove. Već mislim da sam kickan kad dolje na dnu vidim samo 2 Sr Membera idu dalje, a moje ime na samom dnu.
Uglavnom mislim da je ovo dobra odluka te je jedan od razloga zašto sam i prešao iz sigurne kampanje kako Bustadice, jer sam primijetio da konstantno pojačavaju kvalitetu postera u micu slabije pa sam pretpostavljao da planiraju dugoročno ostati.
Meni je to s prvih 5 stranica toliko glupo pravilo da mi je baš neshvatljivo. Oni plaćaju po postu i morao bih napisati 15 da budem plaćen kao u Roobetu, a ako bih napisao maksimalnih 25 lova je ipak dosta bolja.
Ne znam kako provode to pravilo. Ako se to odnosi samo na brojanje postova koji su prihvatljivi za plaćanje, onda ok - njihova lova, njihova pravila.
Ali ako je to uvijet za ostanak u kampanji, onda je to stvarno glupo. To praktično znači da manager ograničava slobodu govora na forumu samo da bi sebi olakšao posao pri brojanju postova.
Ma možeš ti pisati di hoćeš, ali će ti brojati samo par postova u takvim threadovima i to je to.