Nisam siguran za Hero, ali ja sam sa Legendary rankom bio u njoj pa znam.. $150 nedeljno je Bitsler isplacivao za Legendary, i tako nesto jace od tri godine
Bome fina lova, jos je 2018-2020 BTC bio nisko pa se dalo fino skupiti, sad to sve sigurno vrijedi dosta vise. Iako je i ova nasa isto jako dobra, pogotovo jer su uveli i bonus, nije 30 USD za baciti. Ne znam jesi vidio, ali od sada cemo moci promijeniti i avatare, jos jedna dobra promjena.
We understand that avatar is an important means of self-expression on the forum and many people want to wear their unique avatar. That is why we decided to accommodate the wish of the participants and we thus allow custom avatars.
However, there are to important things to consider. Firstly, your custom avatar must have our company’s logo and it must be clear and visible. Secondly, before wearing the avatar we must approve it (send us a private message).
Bravo! To je to izgleda. Razmišljao sam da li da se prijavim pa me je odbio ovaj podatak da će kampanja za početak da traje samo mjesec dana. A tjedna ispata bi mi bila 50% veća nego ova trenutno.
Bilo bi dobro da se pojačaju te isplate ali za svaku kampanju koja plaća Hero/Legendary članove $75, dođe 1 ili 2 koja plaća $35 za taj isti rang. I popuni se prijavama kao da nema nikakve razlike. Prije mislim da će te isplate ići još prema dole nego što će se povećati.
Po meni se isplati riskirati tako kad dodje kampanja koja jace placa, pogotovo ako si Hero/Lege, jer bez problema nadjes novu kampanju. Jebiga i ova tvoja moze isto tako zavrsiti za mjesec dana. A sto se tice isplata, mozda grijesim ali nekako mi se cini da se generalno bolje placa nego prije pola godine, ako izuzmemo FJ koji je prestao a ja ko dobro placao.