Ovo je bas odlicna kampanja , a meni fali samo 8 activity do Full Member ranka. Sad mi je bas krivo sto se nisam samo malo ranije registrirao, ja budala godinama samo pasivno citao. Valjda bude jos ovakvih prilika u buducnosti.
da sam pisao samo 3 posta tjedno, do kad su uveli merite, bio bi u najmanju ruku Hero, na pola puta do Legende
ali sam većinom samo pasivno čitao i nisam se htio previse petljati u rasprave... sad mi je zao ko psu
nemoj napraviti moju gresku
Pazite i na to da trebate imati SegWit adresu.
Kad smo već kod toga, kako ju je najjednostavnije napraviti? Što/gdje preporučate?
Bilo bi idealno da ima IOS mobilnu aplikaciju i da nije BRD wallet na kojem već imam BTC pa ne bih htio to pretvarati u SegWit jer ne znam kako funkcionira a lijen sam istraživati
imas ledger? ako ne ->
ja na iOS-u koristim Trust app, za male iznose, ali kad mi treba ova kombinacija kad mora biti određena agresa, Coinomi ima elegantno riješenu stvar ->
BTC -> Receive > imas 3 tab-a, "Default" adresa koja pocinej sa bc1, "Compatibility" koja pocinje sa "3", dakle, SegWit, i "Legacy" koja pocinje sa "1"