ok baš gledam podatke u tablici.
Trenutno si kao member u Tieru D, sa zaradom od 0.000015 po postu (bez bonus postova) ali si prvi na redu za promociju u Tier C, gdje se po postu plaća 0.00003 što je značajna razlika u zaradi.
Ako bi od managera zatražio da te prebaci u dio tablice za Full membere, došao bi na zadnje mjesto u Tier D, ali puno vjerojatnije bi završio u Tieru E, jer već postoje 2 prijave za kampanu Full membera, gumusi i lara, a oni su se prijavili prije tebe.
Dakle, krenuo bi vjerojatno u Tieru E za full membere sa zaradom od 0.000008 po postu, što je jako malo i puno manje nego što sada zarađuješ a u tieru je D 0.00002 po postu što je bolje ali ipak 50 % manje nego što ćeš kao member dobivati u Tieru C.
U tieru C bi kao full member dobivao tek nešto više, 0.000035 po postu, u odnosu na zaradu membera u Tieru C, 0.00003, tako da mi se zapravo čini da ti se uopće ne isplati prelaziti, osim ako si spreman jedno par mjeseci zarađivati puno manje da bi tek onda počeo zarađivati malo više ali razlika i nije toliko velika.
U svakom slučaju, tvoja odluka.
Da do sličnog zaključka sam i ja došao kad sam malo pogledao spreadsheet. Tier C zarada je za 100% veća od Tier D zarade, a kao što si i sam rekao razlika u zaradi između Full Member i Member i nije toliko velika.
Al ko zna, možda se za mjesec dana bude bolja situacija.
Koliko često bounty manager rade te čistke koje ste spominjali prije par tjedana?
Ja nisam toliko dugo u kampanji tako da pamtim samo jednu, prije mjesec, dva.
Vjerujem da se be događaju baš tako često odnosno da ''minimalne'' čiske manager radi redovno