Od svih ovih kampanja, jedno Wolfbet i Coinbene primaju nove clanove. Samo problem je sto se ne bi zacudio da prilagode isplate ako BTC jako naraste. Mislim da je @Pmalek spominjao da su to radili i u FortuneJacku, koja je bila jaka kampanja, a nekako sumnjam da se ove slabije ne bi prilagodile.
To je istina. U FortuneJacku je isplata bila 0.02 BTC tjedno a onda su je smanjili na 0.015 BTC. Mislim da je to bilo kad je Bitcoin preletio vrijednost od $9.000.
Wolf.bet još ima 9 Hero pozicija otvorenih ako nekoga zanima. Kampanja je malo zahtjevna, računa se samo 5 postova iz lokalnog foruma i minimalno 7 mora biti napisano u Gambling forumu. Betcoin će od sutra imati jednu Hero/Legendary poziciju jer ja prelazim u Wolf.bet pa ko traži novu kampanju nek od sutra obrati pažnju.
Betcoin plaća fiksno $50 tjedno za 20 postova. Broje se lokalni postovi i skoro sve + Hhampuz je vodi. Šta ćete više.
Da, i meni se isto sviđa Betcoin, jednostavno zato jer nije zahtjevna i mogu pisati ovdje koliko hoću i sve se broji
Zapravo sam i ja bio razmišljao da se prijavim za Wolf.bet (već sam bio ranije u njoj dok nisu obustavili kampanju) no problem je što sam u zadnje vrijeme dosta u gužvi zbog posla i tijekom tjedna ne stignem baš puno pratiti forum i pisati a oni ipak traže da se piše ''ravnomjerno'' i da se većina postova ne grupira u par dana.
S obzirom na to koliko imam trenutno slobodnog vremena i gdje i kada najviše pišem, trenutna kampanja mi je idealna.