Ne znam ni da li bi ti se isplatilo prelaziti i da nije spamerska kampanja. Ti bi sa tvojim rangom trebao baš dobro proći u Miracle tele kampanji. Čak i ako gledamo trenutnu cenu na berzi, a ne ICO cenu, trebao bi dobiti par ETH mesečno.
Kako si, pobogu, to izračunao?
Ja sam računao okvirno i mislim da za moj rang nije ni blizu tome.
Ne znam kako je Bokile izračunao, ali ako uzmemo trenutnu cijenu na ForkDelti (0.00067 ETH je trenutno najbolji buy order) i činjenicu da za moj rang u sig. kampanji dobijem 750 stake-ova tjedno (u bounty temi piše da je 1 stake = 1 token), ispada 2 ETH mjesečno. Nekako sam sumnjičav prema tome, ali moram priznati da sam se iznenadio sad kad sam izračunao koliko bi trebao dobiti
Cryptofrka, ti bi trebao dobivati 400 stakeova tjedno (znači 400 TELE tokena tjedno) što znači 400 * 4 * 0.00067 = 1.072 ETH mjesečno.
Naravno, to je sadašnja cijena. Sigurno će cijena pasti kad distribuiraju tokene (piše da će distribucija biti max. 40 dana nakon kraja kampanje) jer će tada pasti i iznos koji se dobiva stake-anjem (jer će ekipa sigurno stake-ati više tokena).
EDIT: Inače, počeo sam malo pratiti nagradu koju daju za stake-anje. Koliko vidim, stalno raste. Prošli tjedan je bila 2.10 € za 100 tokena mjesečno, a danas je 2.40 €. I dalje ne znam na temelju čega računaju iznos nagrade, ali lijepo je dok raste