A zna li se (barem otprilike) do kad bi kampanja trebala trajati? Nigdje ne vidim da to piše, a ne da mi se ulaziti da bi nakon tjedan dana opet morao tražiti dalje.
mogla bi trajati jako dugo, nema razloga za prekidom
sve dok im taj oblik marketinga privlači promet na site, neće stati
Mene samo zanima kako uspiješ napisati toliko postova da kao Full member zaradiš $20 tjedno? Ako za 10 postova dobivaš 0.0001 BTC tjedno ($0.63 po trenutnoj vrijednosti BTC-a), onda moraš napisati 30 postova za $20. Kako to uspiješ, a da ne spamaš forum? Ja jedva uspijem "natući" deset postova za MiracleTele kampanju.
Zapravo i nije toliko teško, jer u ovoj kampanji (za razliku od većine drugih) priznaju se apsolutno svi postovi, i na lokalnim jezicima pa čak i u off topic sekciji
Tako, kada ti ''ponestane'' inspiracije gdje i što pisati, odeš lijepo na off topic sekciju i odgovaraš na pitanja tipa, kakav sladoled voliš. koji film ili knjigu si zadnju čitao i slično.
Nemoj mi reći da ni tu ne bi imao što za pisati
Uglavnom, zaista nije teško skupiti veći broj postova i to čak i bez previše truda i ulaganja, u mojem slučaju možda pol sata dnevno, kada dođem kući nakon posla.
A da, ako priznaju Offtopic onda bi se vjerojatno dalo "natući" prilično mnogo postova
Imam još nekih dva tjedna dok mi ova kampanja ne završi pa ću se onda valjda prijaviti na Stake.com. Ali kakve sam sreće, čim se prijavim oni će završiti kampanju...
Praktički priznaju sve, što god napišeš, čak i kratke postove od 40-ak znakova.
Jedino ograničenje je da u 7-dnevnom periodu (čet-čet) ne zbrajaju više od 3 posta u istom topicu.
S te strane su zaista dosta otvoreni i fleksibilni i nemaju ograničenja kao druge kampanje pa se zaista može skupiti dosta postova bez prevelikog truda.
A sada, koliko će trajati kampanja naravno ne mogu reći ali čini se da imaju dosta veliki promotivni budget, planiraju i kampanje na nekim drugim platformama i forumima, pa mislim da baš neće tako brzo stati.