Pages:
Author

Topic: bounty kazançlarına dokunmazsak ne olur? - page 21. (Read 20694 times)

legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Coinler sende durur hesap hacklanmadığı sürece. Ama 1-2 yıl içinde coinin fiyatı dipleride görebilir x10 da olabilir. Bu tamamen risk ama havadan geldiği için herhangi bir para yatırımıyla almadığın için sorun olmaz. Değebilir. Pundix ler yatmıştı ellememiştim. İlk zaman bozsaydım 350-400 TL falan ediyordu. Bekledim ihtiyacım yoktu sonrasın da 2500 TL ye falan denk geldi. Waves i de dağıtıldığı zaman bozsaydım şimdikinden çok daha fazla para edicekti. Yani bu işler nasip işi biraz.  Belli olmuyor hiç.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
twittera katıldın ve bugün 50 dolarlık token düştü sana ve cüzdanında duruyor. satmayayım değerlenir diye düşündün ve saklıyorsun. ico fiyatının üzerine çıkmaya başladı ve örneğin 5x yaptı 250 dolar gibi düşünebilirsin. hayır. ethereum fiyatına da bakıyorsun. muhtemelen ether tokeni bounty ödül programına katıldın. etherde yükselmişse senden mutlusu yok. örneğin %50 prim yapmışsa 375 dolar gibi eder. keşke her bounty böyle olsa. nereden çıkacağına dikkat edersen ve ödül programlarından gelenleri mevcut tokende değil daha geleceği parlak coinlerde özellikle ucuz fiyatlara geldiğinde dönüştürebilirsen o zaman diyebilirim ancak.   hayal kurmak bedava.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Bu başlığı görünce Airdroplara katıldığım bir cüzdanım vardı bir bakayım dedim uzun aradan sonra 15 token vermiş alsan alınmaz satsan satılmaz cinsinden, şimdi bunu ripple a falan çevireyim desen para transfer ücretlerine gidecek. Bu tarz coinlere ellememek lazım ama biraz para edenleri daha potansiyeli olan coinlerle değiştirmek daha iyi olabilir.
newbie
Activity: 182
bir kismini satip bir kismini HODL edersen - o zaman hem  yukseldiginde daha da karli satabilirsin hem sifira gittigi takdirde para edinmis olup memnun olursun. Bu kadar, ama cogu tutma pratigini yapiyorlarmis
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Çöp olma olasılığı yüksek olsada döner parasına satanlar pişmanlık yaşadıkları ortada. Nedeni ise 100 tane çöp gelir aralarından bir tanesi ucar gider arkasından baka kalırsın. Döner parasına muhtaç değilseniz satmayın.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Ben uzun süredir bekletiyorum. Arada bakıyorum bir şey olmuyor hala orada sessiz sakin patlama yapmayı bekliyor Smiley
newbie
Activity: 154
Büyük ihtimalle borsaya girdikten sonra fiyatı devamlı düşer, küçük ihtimalle iyi bir projeyse uzun vadede artar.
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
Token basıldıysa tokenlerine bir şey olmaz ama proje terk edilirse tokenlerin değeri kalmaz. Proje çok iyiyse zamanla değeri artar. Bunu bilmek için projeyi iyi takip edip ekibin neler yaptığına ve neler yapacağına bakmanız lazım.
newbie
Activity: 196
çöp olma ihtimaline daha yakınım bence borsaya açıldığı anda gözlenip değerini bulduğu anda satmak aha olası geliyor sonrasında tamamen değersiz hale gelebilir. O riski alma taraftar değilim ben.
member
Activity: 177
Merit: 10
belirli aralıklarla al sat yapmalısın ki adet arttırabilesin sebebine gelirsek eğer sen adeti arttırmazsan zamanla elindeki miktar fiyat ekseninde düşük kalabilir. amacın adet arttırmak olmalı ki uzun zamandır bu sekılde yaparak cogu elimdeki coini 2x yada 3x yaptım attım köşeye bekliyorum şuan
member
Activity: 336
Ben şimdiye kadar girdiğim imza kampanyalarından gelen ödüllere hiç dokunmadım ilerde güzel para edebilir umuduyla ve dokunmaksak hiç bir şey olmaz sistemde durur ama değeri değişebilir haliyle durum böyledir.
member
Activity: 364
Dokunmassan tabiki birşey olmaz ama fiyatlarını takip etmen lazım piyasanın iniş çıkış dönemleri oluyor bu dönemleri iyi değerlendirirsen elindekini katlamış olursun
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Son zamanlardaki gözlemlerime dayanarak boğa piyasasında bounty kazancı elinize geçmemişse hemen satmakta fayda var. İstisna bir duruma denk gelmediyseniz elinizdeki koin borsaya girdiği zaman ico fiyatının altına düşüyor genellikle. Bekleyip düşükten alabilir ya da farklı yatırımda bulunabilirsiniz. Ama boğa piyasasında ödeme aldıysanız geçen aralık-ocak ayında olduğu gibi borsaya giriş yapan her koin çok iyi değerlenmişti.
newbie
Activity: 196
Ben daha hiç dokunmadım. Uzun süre dokunmayı düşünmüyorum. En azından şu boğa ne zaman gelecekse o her şeyin yükseleceği döneme kadar bekleyebilirim. Hiç güvenmediğim bir projeye girmedim gerçi
full member
Activity: 294
Merit: 101
Her token veya coinde hodl yapmak mantıklı değil kimisi kar ettirir kimisi zarar ettirir ve bounty olduğu için bazen yüksek kar bazen ise yüksek zarar yaptırabilir.
jr. member
Activity: 142
bende kazanabilirsem bundan sonra dokunmayacağım bir iki sene inşallah birşeyler olur
member
Activity: 165
3 tane seçenek birisi dolaydı yoldan aynı yere çıktığı için 2 tane seçenek var hacı

Ya tokenler iyi para eder ihya olursun belki.
Ya tokenler satacağın fıyatın altına düşer üzülürsün
Ya da token silinir kaybolur geliştiricisi kaçar falan fistan feş mekan
full member
Activity: 322
Merit: 102
potensiyeli olabileceğini düşündüğümüz coinler bile bizi yanıltabiliyor zaman zaman. hepsi olmasa da bir kısmı bekletilebilir diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
bence bountyden kazandığımızı her 10 coinden 8i 2-3 yıla tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır, ama 1-2 tane de cok sağlam proje kalacaktır aralarda ve belkide diğer çöp olanları unutturacaktır. 1 proje denk gelse sağlam patlasa yeter zaten.
jr. member
Activity: 308
Valla ben tutmam eğer ki inceleyip gözüme kestirdiğim bi proje değilse. Artabilir bişey diyemem ama yazı tura bekleyeceğime satar kendi kafama göre beğendiğim coinlerden alırım ordan kazanırım, bence en doğrusu bu şekil. Ya da hiç ellemiycen 2 sene sonra bi tanesi 20 bin dolar olabilir.
Pages:
Jump to: