Pages:
Author

Topic: bounty kazançlarına dokunmazsak ne olur? - page 23. (Read 20694 times)

member
Activity: 252
Merit: 13
projenin ekibi ve takımı iyiyse tabiki cüzdan da tutmak yaralı olur. Çoğu kişide olumsuz yorum yapıp durmuş ve bu yorumu yapanların çoğuda bu tokenları cüzdannda tutuyor ve satmıyor. Bounty projelerinden birisi illaki tutar ve güzel paralar kazandırır
member
Activity: 612
Merit: 10
Cüzdanındaki coinlerin durumuna göre degisir. Olası senaryo tokenlerin yüzde 80'i çöp olur kalan yüzde 20'nin yüzde 10'u aşırı değerlenir kalan yüzde 80 1,2 dolar aşağı yukarı oynar.
Tabi bunlar hep senaryo:)
full member
Activity: 366
Merit: 101
Seçeceğin bounty kampanyalarına o zaman birazda yatırım gözüyle bakman gerek. Patlar, bu proje tutmaz, geleceği yok bunun dediğin projelerden uzak dur. Roadmap planlaması iyi olsun. İster 1 yıl sonra ister 10 yıl sonra çık coinden bi problem olmaz. Sadece güncellemeleri takip etmen, fiyatlarını incelemen gerek ki 10x çıkıpta düşen projelerde var en yüksekten çıkman için kovalaman gerek anlayacağın Smiley
member
Activity: 176
bazıları çöp olur bazıları alır başını gider yıllar sonra açar bakarsın belki zengin olmuşsun. aslında güzel bir strateji ama özel anahtarını yıllar sonra bulabileceğin ve unutmayacağın bir yerlerde saklaman lazım ki üzülmeyesin. Smiley

Katılıyorum arkadaşın dedigine ne olacagı belli olmaz ama saglam projeler her zaman kendini belli ediyor mesela uzun vadede elimde tuttum INS.Bana gore son zamanlarda cıkan en guzel projelerden birisi ve ağır bir ilgi topladı.Gelecekte istedigi yere gelir.INS hakkında detaylı konu açan bir arkadaş vardı muazzam anlatmıştı sağolsun.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
bazıları çöp olur bazıları alır başını gider yıllar sonra açar bakarsın belki zengin olmuşsun. aslında güzel bir strateji ama özel anahtarını yıllar sonra bulabileceğin ve unutmayacağın bir yerlerde saklaman lazım ki üzülmeyesin. Smiley
member
Activity: 392
Merit: 11
Bence en iyisi yüzde kırkını tutup kalan yüzde 60 ı 3 parça kademeli satmak. havadan gelen hiç olsa o kadar koymaz ama çok değerlenirse siz sattıktan sonra kafayı yedirtir.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Çöp olma riski gerçek manada var yani hafife alınmayacak zarar da. Hem her şeyi alıp 1-2 sene unutarak zengin olma fikri nereden yayıldı ya her gün takip eder grafiği göre elden çıkarırsın.

Aynen bazı ICO lar token fiyatını üstüyle piyasaya giriş yapıp sonrasında ciddi kırılmalar yaşayarak tekrar eski seviyeye ulaşamayabiliyorlar. Ben ciddi potansiyeli olanları tutup normal-orta seviyedekileri elden çıkarıp güvenli limana atmayı doğru buluyorum
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
tek cevabı olmayan bir soru, ister beklet ister tut, önemli olan piyasayı projeleri iyi takip edebilmen, projeye güvenip girdiysen zaten tutman daha mantıklı ama burada bulunanların çoğunun projeden bile haberi yok, airdrop mantığı ile iş yapmaktalar
member
Activity: 280
Hocam doğru düzgün kazandırmıyor, yakında çıkacağım ben de kendi imzamda, bana kalırsa uğraşılacak işler değil bu işler
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
İyi bir fikir cüzdanında kaybolmazlar ama büyük ihtimal bir kısmı çöp olur, bazılarıda çok değerlenebilir. Biraz şans işi, biraz araştırma.
member
Activity: 504
Merit: 12
bu fikir iyi benimde gelen tokenler felan hepsi duruyor karışmıyorum hemen zaten işlem yapılımıyor bazıları aylarca kilitli kalabiliyor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Bir kısmı öyle yada böyle çöp olacak. İyi bir coin/token yakaladıysanız  boğada misli ile kazandırır. 
newbie
Activity: 266
Merit: 0
Gitmez hocam olurmu öyle şey, giderse bilin ki bütün ethereum sistemi gitmiştir, yani bir dengesi var bu işin de
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bountyden gelen kazançlara dokunmasanız bazıları çöp olur bazıları hiç ummadığınız kadar pirim yapabilir ama projelerin ne üzerine olduğu ve proje ekibinin nasıl çalıştığını takip etmek önemli , siz bir projeye çok güvenirsiniz mesela Centra token vardı bu şekilde olan işleyen bir projeydi sonra projenin sahipleri tutuklandı Binance ta işlem görüyordu kapatıldı ve şimdi çöp olmuş durumda . Yani bunun gibi tecrübeler yaşayabilirsiniz o yüzden en iyi karar sizin vereceğiniz karar!
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Hold yapmak bazı coin ve tokenlerde büyük kazançlar sağlayabilir. Fakat yükseliş ve düşüş zamanlarında piyasadaki havayı iyi takip etmek lazım. Eğer ki; ben 2 sene hiç bakmayayım, sonra cüzdana girip çeker satarım denirse hayal kırıklığı da olabilir. İlk 1 sene çok iyi primlenen coinleriniz, ikinci sene -takımda ya da projede giden terslikler yüzünden- tepetakla olabilir. Zamanında girildiği gibi zamanında da çıkılması gerekiyor. İster bountyden gelmiş olsun isterse de parayla alınmış olsun. 1 dolardan 100 dolara çıkan coinlerin tekrar 1 dolarlara geldiğini de gördü bu gözler. Kaçan balık büyük olur, kafayı duvarlara vurdurur:)
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Bounty kampanyalarında girdiğiniz coin e göre değişir söylemiş olduğunuz, çok kaliteli coinler vardır katlayacakları barizdir, onlara ben de dokunmama taraftarıyım. Çok kaliteli olmayanları genellikle ethereum ve neo gibi platform coinlere çevirmek daha mantıklı gibi duruyor, ama bazen o işe yaramaz dediğimiz çöp coinler bile bazen pump yiyebiliyor, o yüzden tercih meselesi ve birazda nasip işi, herkesin kendi kişisel tercihidir. Ama ne yaparsanız yapın bekletecek dahi olsanız cüzdanınızdai tüm altcoinlerinizi çok iyi takip edin swap yapan coinler oluyor ve belirli bir zaman aralıklarında değişim yapıyorlar, o değişimi kaçırırsanız isterseniz 5000 usd lik coin olsun elinizde zamanında değişim yapmazsanız çöp olur, o yüzden mutlaka altcoin bekletiyorsanız takibini mutlaka yapın.
jr. member
Activity: 532
Ben fırsat çıkdığı anda satma taraftariyim. Güzel bir pump yerse anında satarım. Uzun süre bekletmeyin anlamı yok.
jr. member
Activity: 182
bounty kazancı zaten havadan gelen token. paraya sıkıştığında kadarını sat. geri kalanı sakla cüzdanında. piyasa toptan düşmeye başladı yani kırmızıya çaldı her token içine siniyorsa sat parada kal yani o borsadan parayı ayırma yeşillenmeye başladığında fazlasıyla geri alabilme durumun olur.
newbie
Activity: 128
dokunmamaktan ziyade arada 3x yaptığında falan alığ satmak lazım ki düşüşünde eldeki miktarı arttırmak gerekli bugun dediğimi yaptım çok güzel oldu benim için
newbie
Activity: 163
1 2 yılda ne olacağını bilemem biraz uzun sanki sağlam şekilde saklarsan belki iyi olabilir senin için ancak 1 2 yıl gibi bir sürede ne kadar değer kaybeder orasını bilemezsin ama ben de bekletiyorum cüzdanda değerlenir diye düşünüyorum
Pages:
Jump to: