Pages:
Author

Topic: bounty kazançlarına dokunmazsak ne olur? - page 6. (Read 20694 times)

jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Tekil bir cevabı yok bunun projesinden projesine değişiyor ama en güzeli boğa beklemek. En iyi fiyat o zaman oluşuyor.
member
Activity: 630
Merit: 37
Bekletmek her zaman olmasada çoğu zaman zarar ettiriyor.Özellikle Boğa Sezonu döneminde bence her Bounty Coinini bozdurmak ve Ethereuma çevirmek lazım.

ayıda geleni bozdur gitsin boğa gelmeye yakınsa ya da geleceğini düşünüyorsan elinde tut ayıda tuttukça değeri ölüyor acı ama gerçek bu cüzdanımdaki çoğu tokenin sonu aynı oldu bekletipte yükseldiğini gördüğüm token nadirdir cüzdanımda
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
CAT.EX Exchange
Bekletmek her zaman olmasada çoğu zaman zarar ettiriyor.Özellikle Boğa Sezonu döneminde bence her Bounty Coinini bozdurmak ve Ethereuma çevirmek lazım.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
%90 'ı muhtemel çöp olur, belki ardan bir veya iki tanesi para eder ama diğerlerinin zararını çıkartır mı? Bence zor ama saklayana da neden saklıyorsun denmez.
jr. member
Activity: 126
Bounty Kazançlarına dokunmazsak eğer MarketCap gerilediği zaman şuanki durumda en az 10x-20x zarar durumuna düşeceğimiz kesin gibi duruyor.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Bazen beklemek iyi oluyor bazende elden çıkarmak işte asıl mesele bu. Doğru zamanı bulursak köşeyi döneriz.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
çoğu kişi gibi ben de ileride değerlenir diye bounty kazançlarını cüzdanımda tuttum ama işin açıkçası şu an çok pişmanım. 10 dolarlık token gelse bile hemen satıp ethereum'a çevirmek gerekiyormuş. bazen bazı cüzdanlara bakıyorum adamlar tam da dediğimi yapmış. tak tak tak anında satıp kurtulmuşlar.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Gelen tokenlerden bir halt olmaz 90 kat düşen var. Bir daha toparlayacağını da sanmıyorum. 2017 sonundaki durumun geleceğini sanmıyorum artık.
member
Activity: 612
Merit: 10
Bounty kazançlarına dokunmazsan 1 yıl sonra yüzde 90ı çöp olur. Eğer şanslıysan geri kalan yüzde 10'un yüzde 90'ını ico fiyatının x10 altına satabilirsin eğer daha da şanşlıysan yüzde 10'un yüzde 10'unu ico fiyatına satabilirsin.
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
bu iş biraz şans meselesi. bounty ve airdroptan gelen her tokenden  zarar ettim. kimisini yüksekken satmadım zarar ettim, kimisini düşükken satıp zarar ettim. hangisinin çıkacağını bilmek için kahin olmak lazım. ekibi kaçmış bir token vardı, 30 dolardan sattım, ben sattıktan sonraki hafta 3x yaptı. saçmalık yani, ortada ekibi bile yok artık projenin. bunun dışında ekibi canavar gibi çalışıp gün geçtikçe çöp fiyata dönen tokenler de var. bence supply a bakıp karar verilmeli.
member
Activity: 462
Merit: 10
Şuanki durumda eriyip giderler hocam çünkü ayı piyasasındayız ve bir çok token borsaya girmiş hep aşağı yönlü gitmişler. Boğa olsaydı dokunma derdim.
member
Activity: 560
Merit: 16
Bu konuda bende çok kararsızdım, fakat artık içimden geldiği gibi ya satıyorum yada tutuyorum. Eğer elimden çıkardıysam bir daha geri dönüp bakmıyorum.
member
Activity: 365
Merit: 40
Dokunmazsan çöp olup gidebilir. Hangi coini tutup hangi coini satacağına karar ver bence . Bountyden gelen bir token 100 dolar ediyordu şuan bakıyorumda  1 dolar ediyor. Keşke ozaman satsaydım diyorum şimdi eski fiyatına gelmesi için 100x yapması gerekiyor.
jr. member
Activity: 238
Bounty Tokenleri o anki piyasanın durumuna göre bir miktar bozdurulup kalan miktar ise yükselir diye bekletmek gerekir diye düşünüyorum.Tabiki bu yol her zaman doğru sonuç vermiyor.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Oldukça güzel bir konu. Bir çoğumuzun bounty ile ilgisi vardır, buyuk ya da küçük miktarlarda tokeni ödül olarak kazanmışızdır. Bu tokenlerle ilgili tasarrufun nasıl olması gerektiği konusunda düşünce ve bilgilerimizi paylaşmak güzeldir.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
bountylerin çoğu şu aralar çöp. bunlar havadan gelen şeyler tutun elinizde unutun derim birinden birine piyango vurabilir.
jr. member
Activity: 420
bountyhive sitesinden üç beş tane projeye katıldım. katıldıklarımın bir kısmı çöp gibi görünse de bazıları listelenmeye başladıktan sonra ayakta kalabilmeyi başardı. ben boğaya kadar bekletme taraftarıyım.
jr. member
Activity: 364
Ne olacağı çok belli zaten % 90 çöp olur ,kimsin swap yapar uğraşmak istemezsin çöp olur ,kimi listelenmez çöp olur ,kimi listense bile fiyat iconın  10 kat altına düşer çöp olur ,en iyisi listenirse hemen beklemeden satmak.
jr. member
Activity: 238
Bounty Tokenlerini çok sağlam olanlar hariç her zaman bozmak lazım.Çünkü ilk borsada listelendiklerinde yüksekten giriyorlar o ara satarsanız kazançlı olur.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Ortalıkta bu kadar proje, coin kaynarken hodl fikri biraz soğuk geliyor. Hodl yapmadan da para kazanılamıyor. Mesele biraz şans işi olmakla beraber yinede arada bir portföyü elden geçirmek gerekiyor.
Pages:
Jump to: