Pages:
Author

Topic: bounty kazançlarına dokunmazsak ne olur? - page 10. (Read 20696 times)

member
Activity: 680
Merit: 10
February 15, 2019, 05:09:58 PM
Coinler hiçbiryere gitmez fakat bu ölü piyasada bountyden gelenlerin çoğu zaten herhangi bir borsada listelenmediğinden pek bişey farketmez. Çok güvendikleriniz haricinde borsaya girdiğinde 2-3x yaparsa direkt elden çıkarmakta fayda var
member
Activity: 532
Merit: 29
February 15, 2019, 04:59:18 PM
Projesine göre değişebilecek cevapları olan bir soru. Bunu öngörebilmek için de temel analiz bilmek gerekiyor. En azından mevzuata hakim olacaksın.

Zaten bu öngörüleri doğru şekilde yapabilenler maksimum karla alıp, satıyor ya da hold ediyor. Bu şekilde hareket etmeyenler için şans faktörü önemli.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
February 15, 2019, 04:47:28 PM
Bounty airdrop kampanyalarından gelen tokenleri saklayın içlerinde fiyatı 10-2- kat artan olursa satın diğerlerini tutmaya devam edin bir kaç yıl içinde dijital para pazarı şekillenecek bazı paralar piyasadan silinecek bazı parlar büyüyerek elde tutana servet kazandıracak.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
ben iki yıl içerisinde bir boğanın  geleceğine inanıyorum.
airdrop olarak gelen helbiz*'in aslında gelecek vaad ettiğine inanıyorum.
bu gibi kazançlara dokunulmadığında en az 10x yapacağına inanıyorum.
dürümcü olmayın.
member
Activity: 336
Açıkçası ben ödülleri kazandıktan sonra satmayı düşünüyordum. Fakat ICO fiyatının epey altına piyasaya çıkması ve akabinde düşüşe devam etmesi beni uzun vadeye yönlendirdi. Bu sene dokunmamaya karar verdim dolayısıyla.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Valla bu tamamen şans diye düşünüyorum. ELTCOIN vardı biliyorsunuz, ilk dağıttıklarında ucuzdu sonra 10.000 adeti yaklaşık 1000 $ ediyordu. Gel zaman git zaman şuan 100 $ zor ediyor. Yarın boğa dönemi geldiğinde tekrar 1000 $ çıkar mı zor gibi. O yüzden projeye göre satıp satmamaya karar vermek lazım.
member
Activity: 302
Merit: 12
O kadar çok boş token var ki.Zaten para etmiyor.Dokunmamaktan başka çare yok.Bekliyoruz umarım bir gün değerlenir.Hepimiz kazanırız.
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
Eğer acil ihtiyaç gerektiren bir durum yoksa satmama taraftarıyım. İlla ki arada keşke zamanında para ederken satsaydım dediklerimizde olacaktır ama genel olarak piyasanın en yükseldiği dönemi beklemek daha doğru bir tercih.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Hiç dokunmamayı deniyorum bir tanesini bile satmayacağım sadece boğada yarısını elden çıkarabilirim o da aklıma gelirse. Malum boğada fomodan akıl baştan gidiyor. 1 yıl sonra editlerim.
full member
Activity: 364
Merit: 102
çöp olma riski herzaman var ama sonuçda para ile almıyorsun airdropdan geliyor. bence unut gitsin belki 1 2 yıl sonra güzel paralar etmiş olur
full member
Activity: 378
Merit: 102
En güzeli dokunmamak zaten, insanlar gelir gelmez satıyor sonra bir bakıyorsun projeye 10 20 kat artış yapmış, başlarda hacimsiz olduğu için genelde çok düşük oluyorlar tutmak lazım bence.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
ekibe projeye ve piyasanın gidişatına güvenirsem satmamayı ve uzun süre pump gelene kadar tutmayı tercih ederim, aksi halde hızlı bir şekilde elden çıkarma ve kazanç sağlama taraftarıyım.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Birçoğu bozdurup satmaya bile değmiyor zaten, bazılarını satmak dahi mümkün değilken yatırım olarak bir kenarda tutmaktan başka seçenek kalmıyor zaten.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
büyük ihtimal zengin olursun Cheesy
newbie
Activity: 28
Merit: 0
ihtiyacın yoksa bırak dursun hocam ya vezir eder ya da bir şey elde etmeden uğraşmış olursun Cheesy
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bu devirde ve piyasa bu haldeyken bounty kazançları anca çöp olur ben artık bounty kazançlarını fiyata bakmadan bozdurma taraftarıyım. Gelecek bence çok karanlık olacak altcoinlerin büyük bir kısmı yok olacak
full member
Activity: 938
Merit: 115
Bazıları kısa vadede bazıları ise uzun vadede değerlendirir. Bu iş birazda şans isi. Eğer uzun vade bekletme şansınız varsa kesinlikle daha faydalı olur. Birçoğu çöp olsa bile arada birkaç tane çıkar ihya eder.
member
Activity: 280
Cüzdan hacklenmedigi sürece bir sorun olmaz. Kazanç olayı koinlerin gidişatına bağlı. Bir bakmışsın bazı tokenler çöp olmuş. Bazıları çok değerlenmiş. Sonuçta  Tercih meselesi. Ben uzun süredir ellemiyorum ve uzun sürede böyle devam etmeyi düşünüyorum.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Zaten bountyden öyle vurgun derecesinde çok fazla vuramıyorsun. Vuranlar da zaten sayılı projeden. Zaten ico fiyatından çok daha düşük olur tokenlar dağıtıldıktan sonra.  İhtiyacın yoksa beklet zaten en kötü başladığın yerde olursun. Ama 1 sene sonra x10 da yapabilir. 
full member
Activity: 616
Merit: 118
Dokunmazsanız ilk zamanlar 500 dolar eden coin 6-7 ayda 25 bin dolar eder Wink

aynen haklı başıma geldi ordan biliyorum ama ben gittim 2k usd de sattım Cheesy
Pages:
Jump to: