Pages:
Author

Topic: bounty olayı benim için artık bitmiştir ! - page 3. (Read 462 times)

sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Biz imzadan 5 kuruş kazanamıyoruz.Yazık bu facebook twitter katılımcılarına bide rapor falan uğraşıyorlar.Bu adamlar hiçbirşey kazanamazlar yalnızz.Bitti sanırım bu işler.ancak çok sağlam projeler olmalı.
full member
Activity: 742
Merit: 112
8 ay bir imzada kalmak ve 60 dolar getirisi bu gerçekten yazık olmuş. bence maksimum 2-3 ay sürmeli imza. sonradan uzatmaya gidiyorlar ise o imzadan çıkmak karlı olabilir. bounty yöneticisi bazen stakelerin kalmasını sağlıyor. ama diğer taraftan bu sene hangi imzaya katılsan büyük oranda borsada çakılmıştır. nadiren borsada pump yapan, kar getiren var.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Kötü bir durum hocam o kadar emek verip uğraşmanın karşılığı bu olmamalıydı ancak durumlar ortada biliyorsunuz. Aldığınız ödüle dokunmayın bir kaç yıl sonra piyasalar kendine geldiğinde belki de çok iyi para edecektir.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Malesef bu şekilde düşünürsen bir şey kazanamazsın dostum sonuçta soft cap mi yapmışlar hard cap mi yapmışlar genellikle görme şansın oluyor işte tam bu sırada olayı kestirebilmek ve doğru noktada başka kampanyalara kaymak gerek.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
airdropla aylarca uğraştım 200 dolar kazanamadım bountyden biraz kazandım fakat bugun gördüm ki sattıgım bir coin usd olarak 5x yapmış ve ico fiyatına gelmiş ama garip olan nokta telegram kanalında günlerdir konuşma yok sadece adminler yazı atıyor o kadar garip ama yinede üzüldüm gerçekten.
member
Activity: 574
Merit: 55
Genel olarak bounty bitmiş falan denilmiş ama bunun sebebi milletin onlarca multi hesapla bountylere katılması. Yani aslında biten bir şey yok ortada, ayı piyasasının getirdiği fiyat düşüş ve multi hesaplardan dolayı ödüllerin daha çok kişiye paylaştırılması söz konusu. Ayrıca arkadaş ilk mesajda da belirtmiş 1k Token icoda 1 ETH ediyormuş. Ekip ister miydi proje bu kadar düşsün kaybolsun gitsin? Kimse istemezdi ama malum ayı piyasası şartları. En baba diye adlandırılan coinler bile 9da birine 10da birine düşmüşken, yeni projelerin çok daha fazla kaybetmesi gayet normal.

Umarım bırakmaz bir sonraki kampanyanızda çok daha fazlasını kazanırsınız.
member
Activity: 462
Merit: 14
İşin en kötü tarafıda şu.En sağlam denilen projeler patlıyor.İnsanlardan yatırım alıp hardcap yapan en kötü yarı yarıya yatırım alan adamlar.ico bittikten sonra yatırımcılarına yüzde 80 e yakında zarar ettiriyor.
member
Activity: 448
Merit: 10
Herkesin dertli olduğu konu bu zaten dünden beri bu şekilde laç konuya denk geldim hatırlamıyorum. 12 eth (yaklaşık 2600$) etmesi gerekirken 60$ ediyor diyorsun yani elbetteki çok fena bir durum . Birde icoya girip 3-5 eth atan adamı düşünsene off aman off. Bounty konusunda kendimi zorlamıyorum boğa gelirse belki bakarım yoksa şu sıralar kendimi paralamaya değmez.
full member
Activity: 490
Merit: 105
yazık olmuş 8 ay ne demek ya bilemedim. ben şahsen 2 aydan fazla olanlara katılmıyorum pek . ama seninki belki uzamıştır bilemiyorum ama daha çok kısa süreli ve net olanlara katılmak lazım
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Adamlar ico fiyatından 12 ETH ödül vermiş. Bu şu an 60 usd ediyorsa bizim için de yatırım yapılabilir bir proje olarak görünüyor. Çok ciddi bir dump yemiş. Ama projenin pre ve private sale bonuslarını incelemek lazım. Oralarda balinalara bol keseden dağıttılarsa toplaması zor olur.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
bounty ler artık sürpriz ata benzedir. beklenmeyen çok getiriyor çok beklenti olan elde patlıyor hacı baba
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
geçmiş olsun hocam piyasanın durumu zaten belli boğada olsaydık belki daha farklı şekilde olurdu bizde jinbi bekliyoruz bakalım 60USD bile alabilecekmiyiz şüpheli
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
skyf in bountysini oldukca yavas dagıtıyorlar. zaten sikindirik 1 borsa ve idexte işlem görüyor. ekip hypelarsa hareketlenir yoksa klasik ico sendromu 10 a al 1 e sat. o yuzdende kimse artık icolara girmiyor
full member
Activity: 602
Merit: 118
arkadaşlar selamlar skyfchain bountysine katılanlar vardır eminim çünkü lokalde çok denk geliyordum sonunda dağıtımlar yapıldı tam sekiz ay boyunca imza kampanyalarında kaldım ve ayrıca diğer kampanyalarına katılmıştım 12 bin adet skyft gelmiş şu anki değeri 60 usd ! evet yanlış duymadınız sekiz aylık koskoca sekiz aylık emeğin karşılığı 60 usd ki diğer kampanyalarına katıldığım halde bu şekilde benim için artık bounty olayı kesinlikle bitmiştir yok twitterdir telegramdır kesinlikle uğraşmayacağım şansıma bir imza seçip olayı orada bırakacağım yazık gerçekten ...

Dostum geçmiş olsun. Senin başına gelen artık herkese oluyor. Mesela jinbitoken mağduru da var. Benim gibi. 2 ay dendi bounty 2 ay uzadı ya da 3 ay. Sonra bounty bitti 29 Eylül ico son dendi Ekim gibi token gelir diye ümit ediyorduk. İco 31 Aralık tarihine ertelendi. Bekle Allah bekle. Artık ümidi kestim. Tek avantaj hala imzayı taşımıyor olmamız. Sosyal medya bountyleri uğraşmaya bile değmez. Olursa o da sadece sylon un kiler olur. Rapor istemiyor diye. Ama onun projeleride fos artık. Herşey de olduğu gibi nasip kısmet bu işlerde. Bereketli kazançlar dilerim
legendary
Activity: 2156
Merit: 1667
En önemli sebeplerden biri çok sağlam bir proje şu güvensizlik ve FUD ortamında bounty campaign'e pek yanaşmıyor, konvansiyonel veya

daha da alternatif yöntemlerle tanıtımını yapıyor ve hemen tokenlar bitiyor, 1-2 günde soft / hard cap yapan projeler var,

ama 2018 senesinde bu projelerin çok azı bounty sistemini kullandılar...
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Bitip bitmediğini tam anlamış değilim. Son girdiğim 3 bounty henüz ödeme yapmadı. Şu an 4. deyim. Kaldı ki insanlar artık ICO lar dan token almıyor gibi. Zaten ICO bitince mal çöp oluyor, o zaman alıyor. Hem daha ucuza alıyor hem beklemiyor. Değersiz olmalarının bir sebebi de ne yazık ki market in hali.
member
Activity: 448
Merit: 17
Bencede bitti bounty olayı bitmeyen tek şey imza gibi çünkü herkes artık bountyleri biliyor sosyal medya youtube makale falan ama imza herkes katılamıyor belli bir rankın olması lazım diğerlerine al takipçi katıl çok basit imzadan beklentimiz var artık
full member
Activity: 728
Merit: 151
bu işler artık tamamen rulet gibi oldu...denk gelirse ne ala..binlerce dönerci de türedi ..
bu da işin başka bir boyutu..çok iyi olan icolar da ödül programı düzenlemiyor bu da diğer boyutu..sağda solda aldığı 3 kuruş cep harçlığını ağzını yaya yaya anlatan gevşekler yüzünden daha da boka saracak gibi..

pembe hayaller kurmayın bence beklentiye girmeyin derim.ha bir de bişeyler tutturusanız çenenizi fazla açmayın bence... kendi kendinize çelme takmış gibi olursunuz...bence bi düşünün
member
Activity: 252
Merit: 11
Hocam ne yazık ki neredeyse hepimizin hali bu. Uzun süren ayı piyasasında çok iyi iş yapacak projeler bile beklentileri karşılayamadı. Size tek tavsiyem şu olur kampanya süresi uzun olan projelere çok fazla katılmamaya çalışın. Onun dışında kampanyasına katıldığınız projelere güveniniz tam ise bekleyin belki ileride değerlenebilir. Zaten 60 dolar için de bozdurmaya değmez.
member
Activity: 406
Merit: 14
Şimdi burada bir sıkıntı da yanlış karar vermeden bence 8 ayda 4 imzayı bitirebilirdin. Ancak sen tek imzada kalmaya karar vermişsin. İco fiyatına göre iyi veriyor cüzdan kalsın bari zamanı gelince sevindirebilir.
Pages:
Jump to: