Pages:
Author

Topic: bounty olayı benim için artık bitmiştir ! - page 5. (Read 459 times)

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Öncelikle 8 aylık emeğinize gerçekten yazık olmuş, geçmiş olsun..

3 temel sebep var bence airdrop/bounty işlerinin acınacak hale gelmesinde;

1- Piyasa geçen yılın son çeyreğine göre %70 daha düşük. ETH 800-1400 dolar arasındayken (ortalama 1000 diyelim) herhangi bir ödülden 0.2 ETH bile gelse bozdurduğunda hemen hemen 200 dolar para ediyordu. Şuan 0.2 ETH 40-45 dolar anca ediyor.

2- Bounty katılımcıları geçen yıla göre %200 daha fazla. Geçen yıl özellikle son çeyrekten itibaren ipini koparan airdrop/bounty yapmaya başladı. Yarıdan fazla küçülmüş pastayı 3-4 kat daha fazla insan paylaşıyor şuan.

3- Geçen yıl kimsede bu yıl olduğu kadar korku ve panik yoktu. Bountyden veya airdroptan gelen tokenleri geldiği gibi bozdurmuyordu bir çok kişi. Bu yıl geldiği anda bozdurmazsan zaten bitik olan ödülün bir kez daha yarı yarıya düşüyor.

kesinlikle tespitlerinizin tamamına katılıyorum olay aslında proje değil piyasa sağlık olsun. bekletelim bakalım belki bir gün değerlenir

yanlış anlama ama coin yada token kampanyalarında kimse şu kadar dolar kazanacaksınız demiyor, diyenlerden uzak durun zaten, kampaya katılım karşılıgında sana token verecez dıyor 12k token az mı cok mu bılemem total supply ıle karsılastır onu, 12k token 1 dolar da edebılır 10 bın dolar da orası biraz şans biraz proje ile alakalı
member
Activity: 630
Merit: 37

1- Piyasa geçen yılın son çeyreğine göre %70 daha düşük. ETH 800-1400 dolar arasındayken (ortalama 1000 diyelim) herhangi bir ödülden 0.2 ETH bile gelse bozdurduğunda hemen hemen 200 dolar para ediyordu. Şuan 0.2 ETH 40-45 dolar anca ediyor.

2- Bounty katılımcıları geçen yıla göre %200 daha fazla. Geçen yıl özellikle son çeyrekten itibaren ipini koparan airdrop/bounty yapmaya başladı. Yarıdan fazla küçülmüş pastayı 3-4 kat daha fazla insan paylaşıyor şuan.

3- Geçen yıl kimsede bu yıl olduğu kadar korku ve panik yoktu. Bountyden veya airdroptan gelen tokenleri geldiği gibi bozdurmuyordu bir çok kişi. Bu yıl geldiği anda bozdurmazsan zaten bitik olan ödülün bir kez daha yarı yarıya düşüyor.

kesinlikle tespitlerinizin tamamına katılıyorum olay aslında proje değil piyasa sağlık olsun. bekletelim bakalım belki bir gün değerlenir
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Benim arkadaşım da öve öve bitiremiyordu bu Skyfchaini.Adamlar uzattılar da uzattılar.Çok büyük beklentisi vardı onunda.Demekli fos çıktı bu da.Hakikaten bounty olayı da bitti sanırım
member
Activity: 1264
Merit: 43

member
şimdi burada dert yandığın nokta 8 ay boyunda kampanyada kalıp 12k coin almış olman mı? 12k coinin 60 usd yapması mı?

şunun için soruyorum, spreadsheetlerdeki stake payını takip ederken ufak hesaplamalarla az çok ne kadar alacağını öngörüyorsun, ve ona göre kampanyada kalıp devam edip etmeyeceğine karar verebiliyorsun. 8 ay orada kalıp 12k oradan alacağına zaten bu işler şansa dansa döndü, 3. ay çıkıp başka bountylerde avlanabilirdin.

yok eğer 12k coin/tokenin 60 usd olarak fiyatlanmasından şikayetçiysen bu konuda yapacak bişey yok. piyasanın hali içler acısı.

adamların ico fiyatı 1k token 1 eth normal ico fiyatına göre 12 eth ediyor yakındığım nokta sadece 60 usd etmesi yani 8 ay emeğin sonucunda 60 usd almış olmam o yüzden artık icodur bountydir uğraşmak boş iş gibi geliyor
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
şimdi burada dert yandığın nokta 8 ay boyunda kampanyada kalıp 12k coin almış olman mı? 12k coinin 60 usd yapması mı?

şunun için soruyorum, spreadsheetlerdeki stake payını takip ederken ufak hesaplamalarla az çok ne kadar alacağını öngörüyorsun, ve ona göre kampanyada kalıp devam edip etmeyeceğine karar verebiliyorsun. 8 ay orada kalıp 12k oradan alacağına zaten bu işler şansa dansa döndü, 3. ay çıkıp başka bountylerde avlanabilirdin.

yok eğer 12k coin/tokenin 60 usd olarak fiyatlanmasından şikayetçiysen bu konuda yapacak bişey yok. piyasanın hali içler acısı.
member
arkadaşlar selamlar skyfchain bountysine katılanlar vardır eminim çünkü lokalde çok denk geliyordum sonunda dağıtımlar yapıldı tam sekiz ay boyunca imza kampanyalarında kaldım ve ayrıca diğer kampanyalarına katılmıştım 12 bin adet skyft gelmiş şu anki değeri 60 usd ! evet yanlış duymadınız sekiz aylık koskoca sekiz aylık emeğin karşılığı 60 usd ki diğer kampanyalarına katıldığım halde bu şekilde benim için artık bounty olayı kesinlikle bitmiştir yok twitterdir telegramdır kesinlikle uğraşmayacağım şansıma bir imza seçip olayı orada bırakacağım yazık gerçekten ...
Pages:
Jump to: