Pages:
Author

Topic: Bounty tokenleriniz veya coinleriniz alınır. - page 2. (Read 1327 times)

member
Activity: 269
Merit: 20
Faydalı bir başlık olmuş. ender faydalı başlıklardan birisi bu.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Arkadaşlar yeterince pindify satın aldım tekrar bu token için mesaj atmayın teşekkür ederim. Çok fazla pindify teklifi geldiği için yazma gereksinimi hisettim Smiley
member
Activity: 104
Merit: 19
mesaj attım hocam. Cevabını bekliyorum.
sr. member
mantıklı bir alan olmuş. borsayı beklemek istemeyenler, acil paraya ihtiyacı olanlar için çok kullanışlı olmuş. pazarınız bol ve bereketli olsun.
Teşekkür ederim hocam, birçok arkadaşla konuştum satmak isteyen çok kişi var umarım orta yolu buluruz Smiley ICO'lar piyasaya artık daha geç çıkar oldu, elinden çıkarmak isteyen pm atabilir.
member
Activity: 322
Merit: 14
mantıklı bir alan olmuş. borsayı beklemek istemeyenler, acil paraya ihtiyacı olanlar için çok kullanışlı olmuş. pazarınız bol ve bereketli olsun.
sr. member
Merhabalar öncelikle. Bu tokenleri nasıl alacaksınız. Fiyat bazı nasıl. Olacak. Yeni başlayıp elinde avucunda az buçuk token ler olanları heyecanları ni kullanarak 10 20 TL ye mi alacaksınız. İco fiyatında alacaksanız ciddi görüşebiliriz sizinle. 
ICO fiyatından almak çok saçma birkere, öyle almak istesem bu konuyu açmazdım.
Genel olarak borsaya biraz geç girecek, ama bountycilere gönderilmiş tokenleri toplamayı düşünüyorum. Acil paraya ihtiyacı olanlar mesaj atabilir.
member
Activity: 602
Merit: 12
Merhabalar öncelikle. Bu tokenleri nasıl alacaksınız. Fiyat bazı nasıl. Olacak. Yeni başlayıp elinde avucunda az buçuk token ler olanları heyecanları ni kullanarak 10 20 TL ye mi alacaksınız. İco fiyatında alacaksanız ciddi görüşebiliriz sizinle. 
full member
Activity: 301
Merit: 100
Pm attım.
sr. member
Arkadaşlar alış devam ediyor, Projesi hoşuma giden airdroplarıda topluyorum. Mesaj atmanız yeterli iyi günler iyi forumlar...
sr. member
Ucash ile ilgilenir misiniz? 3200 tane mevcut.
Ucash airdropla dağıtıldı sanırsam, zaten borsada mevcut borsadaki değerinin altında satmak istemezsin haliyle. Airdrop tokenleri çok kişiye dağıtıldığı için orta vadede düşüyor bana kalırsa, o yüzden teşekkür ederim.
Tokenlerinizi borsada satmalısınız.
full member
Activity: 448
Merit: 107
Ucash ile ilgilenir misiniz? 3200 tane mevcut.
sr. member
Konuyu yeni gördüm bir süredir elimde tuttuğum bir token vardı çok da acil ihtiyacım vardı paraya. Böyle bir konu açıp satmayı düşünüyordum sonra dedim ki kim ne yapsın bu tokeni. Geçenlerde hitbtc'ye girdide sattım tabi lazımken işim görülmemişti. Çok faydalı olmuş bu girişim tebrik ederim.
teşekkür ederim bende güzel bir konu olduğu düşüncesindeyim ama paraya sıkışan insanımız yok galiba şu aralar, kimse tokenini satmak istemiyor. ico dönemindeki tokeni bile ico değerinin üstünde satmaya çalışıyorlar bana Cheesy
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Konuyu yeni gördüm bir süredir elimde tuttuğum bir token vardı çok da acil ihtiyacım vardı paraya. Böyle bir konu açıp satmayı düşünüyordum sonra dedim ki kim ne yapsın bu tokeni. Geçenlerde hitbtc'ye girdide sattım tabi lazımken işim görülmemişti. Çok faydalı olmuş bu girişim tebrik ederim.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
PCL gönderebilirim, Peculium, bu token çok yüksek fiyatlara çıkıcak, predictive AI'ını ben kendim inceleme fırsatı buldum, girdiği yarışmada daha alpha sürümünde olmasına karşın katılımcıların 90 %'ını eledi.

Kaliteli bir exchange'e girmeleri zaman alabilir, her tur halka arz fiyatını ikiye katlayarak gidiyorlar, yüksek teklife bir miktar verebilirim, bilgilerinize arkadaşlar.
sr. member
Güzel mantıklı bir öneri. Adam zorla almıyor, öneride bulunuyor işine gelen satıyor, neden bu kadar garip ithamlarda bulunuldu tepkiler verildi anlamadım.
Millet post kasmak için yazıyor, belliki 1. sebep bu onun dışında da bizim milletimizde çok açgözlülük seziyorum ben shit tokenlerinin çok değerleneceğini falan düşünüyorlar. Teşekkür ederim sana da kardeşim, henüz satış yapan olmadı ama teklifim hala geçerli herkes özel mesaj atabilir tokenlerinizi incelemek isterim.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Güzel mantıklı bir öneri. Adam zorla almıyor, öneride bulunuyor işine gelen satıyor, neden bu kadar garip ithamlarda bulunuldu tepkiler verildi anlamadım.
sr. member
1 DIW Token 0.000085 ETH olarak belirlenmiş web sitesi üzerinde, 8.500 DIW Token satacak olsam ne kadar ödeme yaparsınız?
Mesaj atıldı...

Aynı şekilde 5000 içinde fiyat alabilir miyiz Smiley

Hatta şunu da sorayım mesela dashboardlarda ki tokenleri de alırmısınız mail ile versek mesela friendz.io  tarzı kasılmış ama beklenen ? Dashboarddan eth adresi değiştirilerek tabi.
dashboarda olan tokenleride alabilirim tabiki mesaj atmanız yeterli ama önce incelemem gerekiyor. DIW için teklif yolladım. teşekkürler
full member
Activity: 350
Merit: 105
1 DIW Token 0.000085 ETH olarak belirlenmiş web sitesi üzerinde, 8.500 DIW Token satacak olsam ne kadar ödeme yaparsınız?
Mesaj atıldı...

Aynı şekilde 5000 içinde fiyat alabilir miyiz Smiley

Hatta şunu da sorayım mesela dashboardlarda ki tokenleri de alırmısınız mail ile versek mesela friendz.io  tarzı kasılmış ama beklenen ? Dashboarddan eth adresi değiştirilerek tabi.
sr. member
Arkadaşlar konu güncel. Henüz kimse tokenlerini satmadı Smiley
sr. member
pazar alanı içerisinde oluşturulmuş başarılı bir girişimcilik, Inception gibi.
bir adım daha ileri taşınıp küçük merkezi change lerde serbest değişimlerin yapılması işin ileri boyutu olacak gibi.
böylelikle zilyon tane tekil token yerine, zilyon tane tek tokene erişim sağlanıp beklenebilir.
tabi tek tokene bel bağlamaktansa birden fazla tokenin varlığı daha büyük avantaj ama piyasa her şekilde gelişecek gibi.

pazar içinde pazar  Roll Eyes Roll Eyes
başarılar hocam her girişim desteklenmeli.
Teşekkür ederim hocam, Keşke herkes sizin gibi düşünse bir yola başladık bakalım paraya acil ihtiyacı olan insanlara bir yardımım dokunurken para kazanmayı amaçlıyorum. Umarım yararlanabiliriz.
Pages:
Jump to: