Pages:
Author

Topic: Bounty tokenleriniz veya coinleriniz alınır. - page 4. (Read 1327 times)

sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Şu anda para etse adam zaten kendisi satar, dolayısıyla bu yöntemle neyi hedeflediğinize tam karar veremedim, üç ihtimal görüyorum:
1) Ölü fiyatından alır tutarım, illa biraz değerlenir, o zaman kar ederim
2) Makul fiyat veririm, risk alır yükselme potansiyelini beklerim
3) (Satan) Sağdan soldan duyduk ayırdirop, boyunti falan girdik ama napıcaz şimdi biz bunları, nası satcaz?
Bir için pek ihtimal görmüyorum ama iki ve üç (özellikle iki) kazandırabilir.

Edit: Bana neyse?  Grin

Arkadaşım neden bu kadar boş yaptın ki? Kripto paralara yatırım yapmayı seviyorum alacağım hepsi bu kadar. Lütfen bu konu altında post kasmak için yazı yazmayın.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
bountyden gelene ne akadar ihtiyac olunacak kı saberedemeyıp bozdurma durumunda kalsınlar
full member
Merit: 113
arkadaşın yaptığı mantıklı bi şey bence. alan memnun satan memnun olduktan sonra diyecek bi şey yok bence. geçende biri universa token toplamak istiyordu.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Şu anda para etse adam zaten kendisi satar, dolayısıyla bu yöntemle neyi hedeflediğinize tam karar veremedim, üç ihtimal görüyorum:
1) Ölü fiyatından alır tutarım, illa biraz değerlenir, o zaman kar ederim
2) Makul fiyat veririm, risk alır yükselme potansiyelini beklerim
3) (Satan) Sağdan soldan duyduk ayırdirop, boyunti falan girdik ama napıcaz şimdi biz bunları, nası satcaz?
Bir için pek ihtimal görmüyorum ama iki ve üç (özellikle iki) kazandırabilir.

Edit: Bana neyse?  Grin
sr. member
İlginç bir konu olmuş muhtemelen zorda kalmayacak bir kişi satacağını sanmıyorum hocam zaten borsaya girdiğinde istediği rakamı fazlasıyla alır diye düşünüyorum umarım bulabilirsiniz Smiley
Teşekkür ederim Smiley
Hocam zaten acil paraya ihtiyacı olan kişiler satabilir diye konuyu açtım ayrıca düşündüğünüz gibi her ico borsada listelendikten sonra değerlenmiyor örneğin; Etherdelta token, swissborg... daha çok fazla var
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
İlginç bir konu olmuş muhtemelen zorda kalmayacak bir kişi satacağını sanmıyorum hocam zaten borsaya girdiğinde istediği rakamı fazlasıyla alır diye düşünüyorum umarım bulabilirsiniz Smiley
sr. member
Arkadaşlar iyi günler öncelikle...
Ico'lara yatırım yapmak yerine bountycilerden ödüllerini almaya karar verdim. Eğer sizinde hesabınıza gelmiş ama henüz borsaya girmemiş tokenleriniz varsa satın alabilirim.
Pm atın 1 saat içinde dönerim arkadaşlar.
İyi forumlar...  (forumun global kısmındaki alış konusu: https://bitcointalksearch.org/topic/i-want-to-buy-your-bounty-awards-2874138)
Pages:
Jump to: