Pages:
Author

Topic: Bounty Yöneticisi Önerisi! - page 4. (Read 20319 times)

jr. member
Activity: 168
Merit: 1
November 11, 2018, 10:10:42 AM
Çok tecrübesi olup olmaması değil ne kadar zeki olduğu ve tecrübesinin ne kadar olduğu önemli ve Bitcoinde kazandırdıysa anladığım kadarıyla kaliteli olabilir.Yöneticinin önerisinin dikkate alınması gerekir.Öğrenecek çok şey var.
copper member
Activity: 224
Merit: 1
October 31, 2018, 04:03:43 PM
2 yıl önce bu piayasaya giren parayı vurmuştur büyük ihtimalle. Bende parayı bulsam ne bounty ne airdrop la uğraşırım. Trade yi sıkı takiple günlük karımı alır geçerdim. Ki şu aralar ne bountyler nede airdroplar para bırakmıyor.
Bounty yöneticileri için bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkürler. İşime çok yarayacak
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
October 31, 2018, 10:54:47 AM
Bir yıldır gelen tek bir kuruş yok, ico ödülleri bile airdrop gibi oldu, çıkar çıkmaz bile çöp olabiliyor yazık.
Çök umutlu olmamak lazım.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
October 31, 2018, 09:45:50 AM
Bountyhive projelerine çok sallanmış burada da çoğunun icosu devam ediyor geneli de borsalara girmedi daha. Yorum yapmak için erken bir hayli.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
October 31, 2018, 08:39:46 AM
Bu BountyZZ nickli arkadaş lokaldeki Zz nikli arkadaş değildir dimi?
Sanki yer yarıldı içine girdi insanlar 2 yıl öncesinden az adam görüyorum artık. (yada vurdular voleyi)

Benimde aklımdan geçmişti aynı şey Smiley

Kubra Dam vardı bir aralar o da kayıp. Ayda 1-2 kez girip ANN güncelliyor. Böyle ortadan kaybolan çok tanınmış hesap var. Techman mesela Alp Işık, Bob vardı Smiley eskisi gibi aktif değiller. Onların yerine yenileri yetişiyor sanırım.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
October 31, 2018, 08:38:23 AM
Sanki yer yarıldı içine girdi insanlar 2 yıl öncesinden az adam görüyorum artık. (yada vurdular voleyi)
hocam bence 2 yıl önce localdeki üye sayısı üç aşağı beş yukarı şimdikiyle aynıdır. o zaman herkesin 20 hesabı olduğu için fazla gözüküyordur Grin arada birkaç kişi hayatını kurtarmıştır elbet.
full member
Activity: 448
Merit: 100
October 31, 2018, 08:35:05 AM
güzel bir başlık olmuş. irfan-pak oyun ortasında kural değiştirenlerden hiç bir kampanyasına katılmıyorum artık. btcltcdigger iyi fakat katılım fazla olduğu için bir şey bırakmıyor yöneticilerden ziyade adam gibi kampanya çıkmıyor son günlerde aşırı bir güvensizlik var.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
October 31, 2018, 08:29:24 AM
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
October 31, 2018, 07:39:31 AM
Bountyhive yokken Sylon takip ederdim, o da bozmuş kendisini. Uzun zamandır da hayatımda bountyhive var. İyi ki de var...
jr. member
Activity: 546
October 31, 2018, 06:42:17 AM
Çok verimli bir başlık olacağını düşünüyordum şimdiden olmuş bile. Daha önce hiç duymadığım onlarca yönetici duydum hepsini takip edeceğim. Bu arada sylondan ilk ödememi aldım coin iş yapar mı göreceğiz.
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
October 31, 2018, 05:15:46 AM
bounty gönderimleri nerdeyse durdu. ara sıra cüzdana airdroptan 1-2 dolarlık token geliyor. bunun dışında çoğu proje bu yıl ya borsaya giremedi, girende duman oldu. 3-4 etherlik ico fiyatıyla token gönderiyorlar, borsada 5 dolar etmiyor. şaka gibi. ico fiyatından %99 eriyen tonla coin token var.
ama yine de benim gördüğüm btclltcdigger projeleri cidden güzel.
member
Activity: 448
Merit: 10
October 30, 2018, 10:51:59 PM
Sylon'un projesi olan grain e girdim kaç ay oldu bitti icoları adamlar ne borsaya girdiler ne bounty dağıttılar hala girecekler yazıyor sylonda patladı galiba göremiyorum uzun zamandır amazix girme bide
member
Activity: 518
Merit: 10
October 30, 2018, 02:57:57 PM
Bir aralar bende amazix kampanyalarına bende katılıyordum ama kyc şartı getirilince birde farklı özellikler çıkınca onları bıraktım. O kadar uğraşıpda ödüller gelmeyince insanın hiç yapası gelmiyor.
full member
Activity: 616
Merit: 100
October 30, 2018, 02:50:56 PM
Önceden millet sadece facebook twitterdan bile baya ödül topluyordu şimdi makale yazıyorum daha az kişi katılıyor diye onda bile gelen yok ya kampanya uzatılıyor ya tokenları göndermiyorlar artık
jr. member
Activity: 350
October 30, 2018, 02:03:32 PM
Benim favorim her zaman bountyhive olmuştur. Ama bağımsız kampanyalara da katılıp token gönderme ve proje durumlarına göre kara listeye veya beyaz listeye eklemeler yapıyorum.
member
Activity: 504
Merit: 11
October 30, 2018, 01:59:00 PM
Bountyhive kanpanyalarına katılıyorum ben sadece. Elimden geldiğince de diğer bütün bounty kampanyalarının twitter kampanyalarına katılıyorum. Dönüşlere göre yeni yöneticileer keşfetmeyi amaçlıyorum.

Aynen hocam, vazgeçemediğim tek platform. Birbirimizle yarışıyoruz ama olsun. İyisiyle kötüsüyle bu zamana kadar geldik ve bu saatten sonra da emeklerimizin karşılığını alacağız. Son zamanlarda araya farklı managerların kampanyalarını da serpiştirdim ama içlerinden ikisinin kampanyasına bir daha girmeyeceğime yemin ettim. Bir tanesinin ismi zaten listede var.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
October 30, 2018, 01:11:25 PM
Bir süredir bu işi yapmaya başlayan İlker Demirtaş var bir de.
https://bitcointalksearch.org/user/demirtasilker57-2080609
Şu an yürüttüğü 3 kampanya var. henüz biten kampanyası olmadığı için ödeme zamanı gibi değerlendirmelerde bulunamayacağım ama kendisi çok ilgili. Her konuda yardımcı olmaya çalışıyor...
Bountyhive'cı ise hive'ın projeleri genelde boş çıkıyor. Bunu dikkate almak lazım.
sr. member
Activity: 546
October 30, 2018, 11:02:04 AM
Bir süredir bu işi yapmaya başlayan İlker Demirtaş var bir de.
https://bitcointalksearch.org/user/demirtasilker57-2080609
Şu an yürüttüğü 3 kampanya var. henüz biten kampanyası olmadığı için ödeme zamanı gibi değerlendirmelerde bulunamayacağım ama kendisi çok ilgili. Her konuda yardımcı olmaya çalışıyor...
member
Activity: 378
Merit: 11
October 30, 2018, 03:36:58 AM
Sylon şerefsizin önde gideni her bounty sonunda kendine kurban seçtiği 4-5 kişiyi multi katılım yapmışsın diyerek bounty'den şutlar ve onların tokenlerini kendine gömen oç'nin birisidir.
sr. member
Activity: 658
October 30, 2018, 03:05:17 AM
Vay be deadley dedin gözlerim yaşlandı ilk bounty gelirim kendisinden olmuştu malum türkiyede en fazla kazandığımız o zamanların kampanyası INS den olmuştu şubat gibi dağıtımı olmuştu gelir gelmez de 3.2 dolar falan fiyatı vardı epey konuşuldu 10 dolarlar havada uçuştu o günden beri takip ederim ins yi 23 sentlere düştü bir ara  Grin şimdi de ubexden çıktım 4 ay eşittir 90 dolar … Artık bounty falan kalmadı zaten takip ettiğime göre yüzde 15-20 lere düşürdüler imzaları iyice kuşa döndü eldeki miktar.

INS için bir kaç kere konusunda uyarıda bulundum imza geliri alanlar hemen satsalardı anormal kazançlar sağlayacaklardı. 3500$ gördüm sanırım imzaya katılanlardan birinde öyle hatırlıyorum. Güzel zamanlardı Smiley

Aman diyeyim Sylon'dan uzak durun bu aralar da. Gerisini bilmem Smiley Son 6 ayın en büyük fiyaskosu Sylon'dur. Aldığı projeler berbat çıktı. Kendisi işi yürütemedi çünkü çok iş aldı. En son da forumdan banlandı bi kaç kez sanırım. Şu an banı açıldı mı bilmiyorum.

Bu Sylon gerçekten çok çalışkan bir arkadaş. O kadar bounty yönetmeye ne gerek var. Banı açılmış falan diyorlar ama son imzalardan çoğu patladı. Kesinlikle uzak durulması gerekenler arasına girdi daha toparlayamaz gibi duruyor.

Bunla ilgili actıgım bir baslık vardı, arada guncellemeye calısıyorum ama Sylon gibilerin kampanyalarına gırmıyorum artık, yenıler daha ıyıler. Amazix ekıbı ısı sacmalıga vurdu onları da bıraktım, deadley bayadır kampanya acmıyor bıldıgım kadarıyla. Btclidger gibi ismi olan ve irfan-pak benım de takıbımdeler. Zapo denen bı herıf daha var yenılerden, uzak durulmalı dıye yazmıstım o baslıgımda, negatıfı yemıs buaralar ıyı de olmus artıstın tekıydı.

Eğer güncelliyorsanız başlığın linkini buraya yazarsanız hem inceleyeyim hem de konuya ekleyeyim hocam. Yeni yöneticileri tanıyalım eskiler miladını doldurdu maalesef.
Pages:
Jump to: