Pages:
Author

Topic: Bounty Yöneticisi Önerisi! - page 6. (Read 20319 times)

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
October 29, 2018, 06:15:15 AM
Görüyorum bunu ama destan gibi bounty konusu hazırlıyor okuyana kadar bounty süresi geçer  Grin
Ben sinattra12, newslike, Bountysuite ekibi, Bountyhive ekibi, btcltcdigger, Sylon, Wapinter bountylerine katılıyorum. Daha anlaşılır oluyor konuları ve artık ne istediklerine aşina oluyorum. Onun dışında karşıma çıkan uygun kampanya olursa onlara da katılıyorum. Scam falan diye düşünmeyin kolay kampanya varsa katılmaya çalışın. Geçen sene boğa döneminde 1tl etmez diyip bıraktığım bountyler bile müthiş para etti. Az katılımın olduğu kampanyalar hele ki tadından yenmez.
Sylonun devri bitti, hatta yanlış bilmiyorsam forumdan banlandı, Bountyhive bahşiş servisinin kampanyalarıyla uğraşmaya değmez, sistem güzel ama rakamlar komik, diğerleriyle ilgili yorum yapamam, btcltcdigger ekibi iyi çalışır, sıkıntı yaşamadım.

Hocam bu adamın rateonium kampanyasına girdim kampanya habersiz şekilde bitti hiç bir şey söylemediler bu adamla sorun yaşayan bir ben varım sanırım normalde herkes iyi diyor ama olan bana oldu galiba
member
Activity: 462
Merit: 10
October 29, 2018, 06:13:58 AM
Evet son zamanlarda imzalar makaleler bile bountylerde 10 usd gibi komik rakamlar bırakmakta. İnanılmaz bir emek harcıyoruz buna rağmen genel olarak ödüller çok düşük kalabiliyor. Yönetici öneriniz için teşekkür ederim kampanyalarını mutlaka inceleyeceğim
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
October 29, 2018, 05:41:08 AM
Bountyhive kanpanyalarına katılıyorum ben sadece. Elimden geldiğince de diğer bütün bounty kampanyalarının twitter kampanyalarına katılıyorum. Dönüşlere göre yeni yöneticileer keşfetmeyi amaçlıyorum.
member
Activity: 462
Merit: 42
October 29, 2018, 03:17:54 AM
evet bu yöneticiyi tanıyorum yani bir çok projesine girdim denildiği gibi konuyu biraz uzun tutuyor ama güvenlir olması hepsinden önemli yakınlarda yaptığı projeler sonuçlarnırsa daha net yorum yapbileceğim.
full member
Activity: 602
Merit: 118
October 29, 2018, 03:17:35 AM
Sylon diye diye adamdan tek token alamadık. 2018 yılında token alanda yoktur herhalde. Artık yöneticiden ziyade projenin tutması önemli. Proje tutmazsa tokenlerin hepsi gelse bile iş yapmaz zaten. Az kişinin oldugu ve süresi kısa olana dalıyorum. ( Maksimum 2 ay) tabi süre uzamazsa benim tercihim bunlar.
member
Activity: 238
Merit: 14
October 29, 2018, 03:00:10 AM
btcltcdigger, Sylon, deadley yönetimindeki bir çok kampanyaya katıldım bende. Şimdilerde ilker kardeşimizin kampanyasındayım ve memnunum. En azından derdimizi anlıyor ve Türk olması sebebiyle bizleri yormuyor diğer suite ekibindekiler gibi.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
October 29, 2018, 02:56:06 AM
Burada kampanya yoneticisi tabiki onemli ama projenin yineticilerinin karari nihayetinde uzatilmasi ve odeme zamanlari.  Burada yonetici sadece zamaninda hesaplar  ve ekibe gonderir ekip ne zaman oderse.

Escrow olması bu yüzden güzel işte. Emanet tutulan tokenler bounty sonrası escrow tarafından dağıtılıyor sanırım. Yani ekibin keyfini beklemeye gerek kalmıyor. Bu escrowlu bountyler daha önce de vardı ama ben ilk defa katılıyorum böyle bir kampanyaya. Sonuçlarını yazarım yine buradan.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
October 29, 2018, 02:37:49 AM
Burada kampanya yoneticisi tabiki onemli ama projenin yineticilerinin karari nihayetinde uzatilmasi ve odeme zamanlari.  Burada yonetici sadece zamaninda hesaplar  ve ekibe gonderir ekip ne zaman oderse.
full member
Activity: 910
Merit: 105
October 28, 2018, 11:34:39 PM
Arteezy'nin yönettiği birkaç bountye katıldım arada uzayanlar oldu ama ödülleri geldi. Bernardlı biri var birde bunun bountyleride yer yer iyi oluyor denk getirebilirseniz.

Bernard'ın yönettiği Insureum'dan güzel ödül aldım ama beş para etmez herifin tekidir. Şurada gördüğüm en boş beleş bounty yöneticisidir. Bu kadar savsak iş yapan adam yok. Her kampanyasında istisnasız sayımlarla uğraşırsınız defalarca yazsanız da farketmez güncelleme olasılığı düşüktür. Kaç tane bountysine katıldım her biri böyle mi olur ya.
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
October 28, 2018, 05:53:37 PM
Arteezy'nin yönettiği birkaç bountye katıldım arada uzayanlar oldu ama ödülleri geldi. Bernardlı biri var birde bunun bountyleride yer yer iyi oluyor denk getirebilirseniz.
full member
Activity: 770
Merit: 103
October 28, 2018, 05:47:46 PM
bizde sylonun bountysine girdik ama denildiği gibi adamın banı hala açılmadı. yanlış mı hatırlıyorum ismini bilmiyorum ama pundix in bounty yöneticisi vardı coloresk mi neydi adı. biraz bekletti bizi ama tokenleri airdropları ile beraber gönderdi
full member
October 28, 2018, 05:25:35 PM
Görüyorum bunu ama destan gibi bounty konusu hazırlıyor okuyana kadar bounty süresi geçer  Grin
Ben sinattra12, newslike, Bountysuite ekibi, Bountyhive ekibi, btcltcdigger, Sylon, Wapinter bountylerine katılıyorum. Daha anlaşılır oluyor konuları ve artık ne istediklerine aşina oluyorum. Onun dışında karşıma çıkan uygun kampanya olursa onlara da katılıyorum. Scam falan diye düşünmeyin kolay kampanya varsa katılmaya çalışın. Geçen sene boğa döneminde 1tl etmez diyip bıraktığım bountyler bile müthiş para etti. Az katılımın olduğu kampanyalar hele ki tadından yenmez.
Sylonun devri bitti, hatta yanlış bilmiyorsam forumdan banlandı, Bountyhive bahşiş servisinin kampanyalarıyla uğraşmaya değmez, sistem güzel ama rakamlar komik, diğerleriyle ilgili yorum yapamam, btcltcdigger ekibi iyi çalışır, sıkıntı yaşamadım.

Sylon'un banı süreli demişlerdi bende hala açılmadığını görüyorum ama devam ettiğim 3 bountysi var bakalım. Bountyhive'dan ben birkaç kere 1 eth ve üzeri ödül aldım kötü piyasa zamanında iyi sayılır bu ödül onun dışında gerçekten 3 kuruş eden ödüllerde gelmedi değil. Üye çok olduğu için mecbur miktar küçülüyor ama görevler kolay boş durmaktansa bedava çalışmak iyidir Smiley
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
October 28, 2018, 05:16:35 PM
full member
October 28, 2018, 05:07:30 PM
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
October 28, 2018, 04:35:40 PM
Pages:
Jump to: