Siz spreadsheeti göreceğim derken aynı kişilerin 20 hesapla bounty programlarına girdiğini es geçiyorsunuz. Asıl kazançlara onlar büyük oranda sekte vuruyor, sistem direk bu kişileri de yakalıyor. Bu yüzden buradan multi kullananlara söylüyorum, multi kesinlikle yasak bir sürü Türk kullanıcının multi hesaplarla bountyhivede şuanda paylaşım yaptıklarını görüyoruz. Bu kişiler ne reften ne de kampanyadan faydalanabilecekler. Ben buradan söylemiş olayım da kampanyalar bittikten sonra benim hesabım blokelendi, token gelmedi demeyin. Kim multi kullandıysa buradan paylaşacağım kullanıcı adlarını, özelden bana bir daha multi hesap kullanmayacağım hesabımı açın tarzı sorular lütfen sormayın. Bir sürü insan emek veriyor, multi yok kesinlikle!!
peki aynı ip den farklı imzalara girilirse bu yine multi olarak sayılacak mı merak ettim doğrusu.forumdada multi yasak ama birden fazla hesabı olan kişiler farklı kampanyalara katılıdığı sürece sıkıntı olmuyor.sadece aynı kampanyaya multi katılanlar cezalandırılıyor diye biliyorum