Pages:
Author

Topic: 🔥🔥 Bountyhive Resmi Soru Cevap Alanı 🔥🔥 - page 26. (Read 6180 times)

full member
Activity: 350
Merit: 105
Merhaba bir şey sormak istiyorum. Mesela Telegram kampanyasından gelen tokenleri hesaplarken diğer twitter yada facebook kampanyasından gelen tokenlerin üstüne mi katıyorsunuz. Çünkü geçen biten pindify kampanyasında telegram gözükmüyordu dedim herhalde ben kaydolmadım. Ama dropile baktım şimdi onda da kayıtlı olduğum gözükmüyor daha dün baktığımda kayıtlıydım şu an sadece facebook ve twitter gözüküyor. Bu konu ile ilgili bilginiz var mı neden kampanya bitiminde telegram gözükmüyor ?
copper member
Activity: 476
Merit: 110
Türkçe telegram konusunda paylaştım ama kalıcı olması ve gözden kaçmaması için bir de buraya yazayım dedim.

Şimdi kampanyalar çoğaldıkça fark ediyorum. Ama ilerleyen dönemlerde belki daha fazla ihtiyaç duyulacak.. Mesela şöyle bir şey olabilir mi ? Kampanyaların listelendiği bölümde her konunun başında o konu ile olan bountyler in iconları gözükebilir katıldıklarımız da tikli veya rengi değişik bir şekilde görünebilir. Böylelikle ilk bakışta hangi kampanyanın hangi bountysine katılmışız belli olabilir. Böylelikle hem yeni kampanyaları kaçırmamış hemde bir hata sonucu katılımını bitirmediğimiz kampanyaları fark edebilmemiz daha kolay olur.

Ama kodlama tarafı yorar mı onu bilemiyorum.

Merhabalar. Zamanla değişiklikler yapacağız şuanda bizim için önemli olan gelecek vaadeden yeni anlaşmalarla sayıyı arttırıp çeşitliliği sağlayabilmek. Gerekli güncellemeler zaman içerisinde yapılcak tabi ki, ilelebet böyle kalacak diye birşey yok web sitesi için. ben önerileri not almaya çalışıyorum team grubumuza yazıyorum zaten. orada da değerlendiriyoruz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Türkçe telegram konusunda paylaştım ama kalıcı olması ve gözden kaçmaması için bir de buraya yazayım dedim.

Şimdi kampanyalar çoğaldıkça fark ediyorum. Ama ilerleyen dönemlerde belki daha fazla ihtiyaç duyulacak.. Mesela şöyle bir şey olabilir mi ? Kampanyaların listelendiği bölümde her konunun başında o konu ile olan bountyler in iconları gözükebilir katıldıklarımız da tikli veya rengi değişik bir şekilde görünebilir. Böylelikle ilk bakışta hangi kampanyanın hangi bountysine katılmışız belli olabilir. Böylelikle hem yeni kampanyaları kaçırmamış hemde bir hata sonucu katılımını bitirmediğimiz kampanyaları fark edebilmemiz daha kolay olur.

Ama kodlama tarafı yorar mı onu bilemiyorum.
copper member
Activity: 476
Merit: 110
Telegram bountyler'inde, söz konusu coin/token'in telegram sayfalarına arada bir girip bir şeyler yazmak gerekiyor mu?

Yoksa bounty sonuna kadar, grupta sadece katılımcı olarak kalmak yeterli oluyor mu? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
ben pindify bounty de hiçbirşey yazmadım telegrama ama yine de 596 token geldi , arada bir yazın diyordu türk bountyhive telegram admini.

Bountyhive telegram kanalına da sormuştum. Bir arkadaş daha cevap vermiş, sağ olsun.

Sorunuz olursa ingilizce yazabilirsiniz, yoksa yazmasanız da oluyor demiş. Katılımcı olarak bulunmak yetiyormuş bounty sonuna kadar. Ama gün içinde telegram'dan yetkili kişilerden gerekli bilgiyi alıp editlerim buradaki mesajımı.

Merhabalar telegram kampanyasında İngilizce hi, hello, good project tarzı yorumlar yapmamanız gerekiyor. Yapıcı ve mantıklı sorular haricinde soracağınız birşey yoksa hiç yazmayın. Yine de ödülünüzü göndereceğiz.
member
Activity: 532
Merit: 29
Telegram bountyler'inde, söz konusu coin/token'in telegram sayfalarına arada bir girip bir şeyler yazmak gerekiyor mu?

Yoksa bounty sonuna kadar, grupta sadece katılımcı olarak kalmak yeterli oluyor mu? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
ben pindify bounty de hiçbirşey yazmadım telegrama ama yine de 596 token geldi , arada bir yazın diyordu türk bountyhive telegram admini.

Bountyhive telegram kanalına da sormuştum. Bir arkadaş daha cevap vermiş, sağ olsun.

Sorunuz olursa ingilizce yazabilirsiniz, yoksa yazmasanız da oluyor demiş. Katılımcı olarak bulunmak yetiyormuş bounty sonuna kadar. Ama gün içinde telegram'dan yetkili kişilerden gerekli bilgiyi alıp editlerim buradaki mesajımı.
jr. member
Activity: 294
Merit: 1

newbie
Activity: 280
Merit: 0
spread sheet olmaması çok riskli bir şey bence, ben oax da mutluyum valla, herkes ayağını denk alsın.
newbie
Activity: 2
Merit: 0
pundi x konusunda ellerine yüzlerine bulaştırdılar sanırım. epey şikayet vardı konusunda. diğer projeler öyle değildir umarım.
member
Activity: 532

full member
Activity: 686
Merit: 111
Arkadaşlar bilen aydınlatabilir mi kime sorsam farklı şey söyledi, atıyorum bir twitter bountye katılmaya karar verdik, her gün girip rt yapmak yeterli oluyor mu yoksa başka bir şeye gerek var mı ?

her gün girip rt yapman eğer paylaşım yoksa senin de bir orijinal tweet oluşturman yeterli olacaktır

bu arada hala ilk meritimi almadım arkadaşlar bi siftah açalım  ( şu bana katılan arkadaşlar nerdeydi ? Cheesy )
member
Activity: 566
Arkadaşlar bilen aydınlatabilir mi kime sorsam farklı şey söyledi, atıyorum bir twitter bountye katılmaya karar verdik, her gün girip rt yapmak yeterli oluyor mu yoksa başka bir şeye gerek var mı ?
member
Activity: 322
Merit: 23
Bountye katıldığımız sıradaki (örneğin 4000 iken) arkadaş+takipçi sayımız sonradan artıp (6000 kişiyi geçerse) bounty hesaplamasında düzeltmeler otomatik mi oluyor?
full member
Activity: 448
Merit: 107
Çözemedim ben bu siteyi en kolay benim girdiğim twitter imzası copytrack tı abi direk rt yapıyodun o hesaplıyodu senin stake i hepsi öyle olsa keşke

aslında copytrack sisteminden çok da farklı değil bountyhive.tek farkı stake göstermemesi.o da olsa daha güzel olabilirdi. ama yine de ben sevdim sistemi.bir kere katılım yapıyorsun.ondan sonra haftada 5 retweet yeterli.rapor derdi vs yok.ödül katılımını gayet kolaylaştıran güzel bir sistem olmuş.
Stake sistemi kesinlikle copytrack'taki gibi olmalı. Herkes takipçi sayısı kadar stake alıyordu. Örneğin 1564 takipçin varsa, her retweet/paylaşım dan 1564 stake alıyorsun. Bu şekilde kampanya sonundaki toplam staken ortaya çıkıyor. Takipçi sayısına göre stake en adil olanı bu şekilde diye düşünüyorum.

dostum ben buna katılmıyorum. Nedenin de şu şekilde açikliyim ; senin 7500 takipçin var benimse  15 bin. Normal şartlar bountyhive sistemine göre ikimizde eşit almamız gerekirken , senin dediğine göre ben senin 2 katında almalıyım. Böyle olursa eğer takipçi sayıları yüzbinleri aşan hesaplar ortaya çıkar.

Bi nevi balinalar diyebiliriz o zaman ne takipçi sayıları az olan insanlar ne de sen ben  pek bişey kazanamayız.
 çok değil sadece 5 tane 100k takipçisi olan kişi girse sisteme pastanın büyük bir çoğunu onlar alırlar.
Copytrack de gördük adam facebook twitterdan onlarca paylaşım yapmış 10 tane gelmiş ? Şaka gibi.

Zfrey sana katılıyorum haklısın bu konuda  Grin Büyük hesap olayı işi bozuyor bu sistemde de. İkisi arasında bir tercih olacaksa normal sistem kalsın ortalam eşit dağılım olsun herkes kazansın.
member
Activity: 112
Merit: 10
site güzel baya hoşuma gitti. referans sayesinde baya kişi gelecektir. bi yerden sonra kazandırmamaya başlayacaktır.
full member
Activity: 728
Merit: 151
zfrey arkadaşa katılıyorum..takipçi sayısına göre stake verilirse garibanlara hiçbişey kalmaz.. bir çok kişi mağdur olur sitenin böyle bişey yapacağını sanmıyorum..2 yeni kampanya vardı ama sonradan kaldırıldı heralde teknik bi sorun?
full member
Activity: 686
Merit: 111
Çözemedim ben bu siteyi en kolay benim girdiğim twitter imzası copytrack tı abi direk rt yapıyodun o hesaplıyodu senin stake i hepsi öyle olsa keşke

aslında copytrack sisteminden çok da farklı değil bountyhive.tek farkı stake göstermemesi.o da olsa daha güzel olabilirdi. ama yine de ben sevdim sistemi.bir kere katılım yapıyorsun.ondan sonra haftada 5 retweet yeterli.rapor derdi vs yok.ödül katılımını gayet kolaylaştıran güzel bir sistem olmuş.
Stake sistemi kesinlikle copytrack'taki gibi olmalı. Herkes takipçi sayısı kadar stake alıyordu. Örneğin 1564 takipçin varsa, her retweet/paylaşım dan 1564 stake alıyorsun. Bu şekilde kampanya sonundaki toplam staken ortaya çıkıyor. Takipçi sayısına göre stake en adil olanı bu şekilde diye düşünüyorum.

dostum ben buna katılmıyorum. Nedenin de şu şekilde açikliyim ; senin 7500 takipçin var benimse  15 bin. Normal şartlar bountyhive sistemine göre ikimizde eşit almamız gerekirken , senin dediğine göre ben senin 2 katında almalıyım. Böyle olursa eğer takipçi sayıları yüzbinleri aşan hesaplar ortaya çıkar.

Bi nevi balinalar diyebiliriz o zaman ne takipçi sayıları az olan insanlar ne de sen ben  pek bişey kazanamayız.
 çok değil sadece 5 tane 100k takipçisi olan kişi girse sisteme pastanın büyük bir çoğunu onlar alırlar.
Copytrack de gördük adam facebook twitterdan onlarca paylaşım yapmış 10 tane gelmiş ? Şaka gibi.

full member
Merit: 107

full member
Activity: 420
Merit: 101

member
Activity: 252
Merit: 13
site kullanım açısından gayet kolay ve pratik fakat birçok arkadaşın yakındığı gibi en büyük sorun haftalık listelerin olmaması. Ben kendim bunu manuel olarak tutarım bunada sıkıntı yok fakat her kampanyanın sonunda bir sıkıntı çıkacak mı endişesi ve bu endişeden kaynaklı olarak dert anlatma arzusu insanı her zaman mahvediyor umarım bu konuda bir güncelleme gelirde herkes rahatlar
member
Merit: 10
Pages:
Jump to: