Pages:
Author

Topic: Böyle bir son bu hikayeye yakışmaz. O yüzden bu bir son değil. - page 2. (Read 595 times)

member
Activity: 252
Merit: 10
Her zaman yükselmiş olsa BTC nin fazla bir mantığı kalmamış olurdu yani. Elbette kaybedenler olacak. Düşüşler yaşanacak. Bu düşüşten istifade edip daha fazla kâr yapmamız lazım. Bu bir son olmasın zaten. Onun için çok erken daha
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Bitcoin uzun yıllardır böyle büyük bir düşüş görmemişti ama hep artacak diye bir kaide de yok, insanlar sabırlı olmazlar ise paralarını kaybederler malesef
member
Activity: 294
İlk başta herkes reddetse bile artık yavaş yavaş kabul görüyor kripto paralar. BTC kendisini yıllarca koruyamayacak sonu olacak elbet ama bu son şimdi değil daha vakti var. Ömrünün daha başında
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Bu piyasaya yatırım yapmaya karar verdiğimde uygulamak istediğim şey kendi kararlarıma uymaktı ve öyle de devam ediyorum, her ne kadar tüm fikirlerden faydalansamda gelecek yıllarda her şeyi değiştirecek bir teknolojiye para yatırdıysam bu yolun kolay olmayacağını dikenlerle dolu olduğunu bilerek girdim ve çok sabretmek gerektiğini biliyorum, bu hikaye mutlu bitecek.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Bitcoinin bir hikayesi var gerçekten ve akla mantığa uygun bir hikaye. Bunun. Bir son olmadığını hatta bir başlangıç
olduğunu son günlerde IMF dahil pek çok topluluğun yaptığı açıklamalardan anlayabiliyoruz.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
bitcoinin 500.000 doları göreceğini sanmam fakat genelde türk insanı elinde avcunda olan parayı bastı zor durumlarda çekmek zorunda kaldı tıpkı benim gibi. O yüzden zarar edenlerde oldu 20'den alıp 10 dan satanlarda ama sabırlı olan adam 20'den de alsa kazanacak
full member
Activity: 238
Merit: 100
1 bitcoinin 500 bin doları gördüğünde market çapın ne kadar olacağını düşündünüz mü ? Evet bu bir hikayeydi tekrar başlıyor hatta ilk safhasında tren kalktı gidiyor umarım binen vardır.
member
Activity: 238
Bitcoin balondur söylemlerinde bulunanlara çok güzel cevap oluyor bu artışlar. Devamı da gelecektir bunların zaten yıl sonuna kadar. Düşüş yaşandı diye hemen bitcoine saldırdılar yeni rekor kırınca bakalım ne diyecekler
member
Activity: 350
Merit: 11
Bitcoin hakkında ne speküle yorumlar yapılırsa yapılsın ,bu crypto piyasasının daha yeni başladığını , insanlara daha yeni yeni ulaşıldığını gerek son dönemlerde yazılı ve görsel medyadaki haberlerden anlaşılıyor.Daha yolun başında sayılırız.Bu piyasa umulmadık rakamlarada ulaşacak dip rakamlarada düşecek .Bu piyasanın özelliği bu ,her ne olursa olsun btc 1 milyon dolar olana kadar burda olacağım.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Sonumuz geldi falan gibi söylemlere bakmayın siz. Daha yeni başlıyor her şey. Kripto paralar tüm dünyaya yayılacak. Daha büyük değerleri görecekler.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
bence bu tarz yorumlar tamamen duygusal olarak yapılıyor.gerçekçilikten çok keşke böyle olsa ya da böyle olsun ya bitcoinim var zengin olayım kafasıyla yapılan yorumlar.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Her yıl yaşanan bir düşüşün benzerini yaşadık diye elbette bu bir son ya da çöküş değil. Aradaki tek fark bu yıl daha yüksekten düştü ve tekrar daha fazla yükselerek gelecek yıllarda daha yüksekten düşme olasılığı var fakat tamamen çökmesi ya da yok olması olasılık dışı.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Sondaki cümleye tüm kalbimle katılıyorum, sabır ve inancını yitiren insan hiçbir konuda başarılı olamıyor ve bu kripto için altın bir kural. Korkuya kapılmak kimseye çözüm getirmiyor.
member
Activity: 70
Finansal atılım mutlaka gelir, yeni girişimin ayak seslerini duyuyoruz ve her kafadan farklı ses çıkıyor kapışma olmadan ekonomik sistemler değişmez.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Her yerde yazıldığı gibi blokzincir dünya için devrim niteliğinde bir teknoloji, blokzincir teknolojisinin dünyadaki ilk örneği Bitcoin olduğuna göre blokzincire duyulan ilgiyle bitcoin, bitcoin'e duyulan ilgiyle blokzincir teknolojisi büyümeye devam edecek. Bu bir kısır döngü ve yeni finansal devrimin 20 yıl içerisinde gerçekleşeceğini düşünüyorum.
newbie
Activity: 210
neden 500.000 dolar olacak? o kadar büyük paralar bu piyasaya nasıl girecek ve neden girecek?bazen kendim içim de dahil çok hayalperest olduğumuzu düşünüyorum.
member
Activity: 196
Bu bir son ya da çöküş değil bana kalırsa da.. Düşüşler bu kadar abartıldığı ve panik olunduğu sürece devam edecek. Panik satışları da piyasayı olumsuz etkiliyor. Biraz sabırlı olup sakince beklemek bence yapılabilecek en iyi hamle olur..
newbie
Activity: 35
Bu piyasa çökecekse Köylü Mehmet Ağa'yı silkelemeden çökmez, çökeceği zamana kadar çok büyük iniş-çıkış yapmasını beklerim ama çökeceğine inanmıyorum çünkü arkasındaki teknoloji sağlam. Dediğiniz gibi doğru projelerde kalıp sabredersek 2-3 yıl gibi bir sürede yatırımımız katlanacaktır.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Bu kadar erken çökmesine imkan yok diye düşünüyorum ben. Yani bu kadar büyük paraların döndüğü bir piyasanın daha yeni yeni popüler olurken çökmesi baya saçma olur bence.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Ben keriz silkeleme operasyonu olarak görüyorum şu dönemi. Sabrımla çok büyük zararların eşiğinden dönerek kara çevirdim hamdolsun. Fakat yavaş yavaş piyasa daha tehlikeli bir hal almaya başlayabilir tekrar. Bu yüzden Trade yapmayı bırakarak bitcoinde bekleyebilirim. Bu aralar arbitraj işleride malesef çok durgun, artık 2 ay önce kazandığımı harcıyorum resmen. Piyasa öyle bir durumdaki kimse birşey kazanamıyor..
Pages:
Jump to: