Pages:
Author

Topic: Böyle bir son bu hikayeye yakışmaz. O yüzden bu bir son değil. - page 3. (Read 595 times)

member
Activity: 322
Merit: 12
Son için biraz erken bence. Daha bir çok iniş çıkış yaşayacak 100 bin dolar gibi değerleri geçecektir yani bitcoinin sonu için en az daha bir 5 10 yıl var bence.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Saçmalamayın bitcoin bitiyo batıyo patladı haberlerine inanmayın hatta okumayın bile derim çünkü bu sıradan bir çalkalanma sadece.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Bu mantıkla bakılırsa şu anda Amerika da bitti tarihi düşüşler yaşadı dünya borsaları son 1 hafta da . Piyasalarda bu tür silkemeler , düşüşler her zmaan olacak ve bu kimileri için alım fırsatları. Döngü böyle işliyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Tabiki yakışmaz . Ben hold cuyum düştükçe alırım düşerse yine alırım elimde ne kadar para varsa düşünmeden alırım hatta Smiley yeterki 6K düşsün ama iş işten geçti artık 8K bandında ve mart aylarında 10K görür diye düşünüyorum ve yazın patlamalar kopmalar başlar.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Kusura bakmayın ama büyük BALON bana göre patladı.Daha nasıl patlayabilir ki mesela ? 20 binden 5'lere kdar düşmedi mi ? Bu balon değilde nedir  Grin

Ben öyle olumlu düşünmüyorum ve 2020 e kadar sürüneceğini her dönem daha çok dip yapacağına inanıyorum.2020 den sonra artış bekliyorum.Bu kadar büyük bir düşüş neredeyse 4/3 eridi elimiZe 4/1 bıraktılar.Gerçekten sağlklı bir düşüş değildi ve dahası gelecek arkasından ama yavaş yavaş eritecekler.Ama tabi bitcoin yanıltmayı sever bende yanılırım inşallah  Grin
member
Activity: 238
Merit: 10
Hocam 500 bin dolar da olmaz ya orası biraz abartı olmuş bence. Diğer söylediklerinize katılıyorum ama bu kadar büyük değerlere ulaşması çok zor geliyor bana açıkçası.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Son olduğunu düşünenlerin tamamı bitcoin hakkında hiç bir araştırma yapmamış. Körü körüne karalama yapan insanlar. Inanmayın hatta dinlemeyin bile böylelerini.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Bitcoin için son olduğunu düşünenler son bulmayacak mi acaba. Her düşüşü fırsat bilip atlamak zorunda mısınız. Yapmayın bitcoin patlamayan harika uçan bir balon. Sabredince herkes görecek bunu.
member
Activity: 560
Merit: 11
veriler önümüzde duruyor ama herkes görmüyor ya da araştırmıyor. biri diğer 1000 dolara gelecek, başkası bitcoin balonu patladı felan.

iktisatta fırsat maliyeti terimi vardır. önünüzdeki şartları duruma göre yeniden değerlendirir ve isterseniz değişime gidersiniz. her seçim bir vazgeçiştir. sonucu faydanıza, zararınıza olur orası tartışılır ve belli olmaz. %50 zarara gelme gibi ihtimallerin olduğu bu şartlarda her zaman planınız olması avantajdır.
full member
Activity: 686
Merit: 104
bu bir son değil bu bir başlangıç olacak, her inişin çıkışı vardır derler ve güzel çıkışlar bizi bekliyor yeni rekorunu kırabilir
hero member
Activity: 644
Merit: 504
Bitcoin patladı bitti haberleri çoğalmaya başlarken, olumsuz haberler piyasaya yayılırken, şayet çöküş yaşanacaksa çöküşün, bu kadar erken bu kadarmış mı bizde bir şey sanmıştık dedirtecek kadar şaşafatsız olacağını düşünmüyorum. Yani şubat ayında yaşanan düşüşü çöküş olarak kabul etmiyorum.        Durgunluk keriz silkeleme, kısa dönem ayı piyasası olabilir belki daha da düşebilir Bitcoin, fakat seneler sonra 1 Bitcoin 500 bin dolarları göreceğinden şüphem yok.

Hikayesi olan yatırım araçları azdır. Kripto paraların hikayesi var, Bitcoinin hikayesi var.
Altcoinler de ya da Bitcoin de olun farketmez daha yolun çok ama çok başındayız. Rahat olun panik yapmayın. Gerçek projelerde kalın. Yatırımınıza inanın.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sabır insana bahşedilmiş en büyük nimettir.
Pages:
Jump to: