Pages:
Author

Topic: Bırakın şu Altcoinleri batacaksınız ! - page 14. (Read 9734 times)

member
Activity: 105
Merit: 10
November 02, 2017, 11:11:15 AM
Tabii ki bitcoine bakınca alt lar mantıksız görünüyor ama nasıl borsanın tek hisse ile yürümesi düşünülemez ise sadece bitcoin ile piyasa çalışmaz. Bence altlar da bayram yapacaktır ama btc nin ilk olarak yolu açması gerekiyor üst seviyelere doğru. Sabırlı olan emekliliği hak edecek getiri sağlayacaktır. Ben böyle görülmesi daha doğru olur diye düşünüyorum. Herkese bol kazanç.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
November 02, 2017, 09:42:36 AM
Bu saatten sonra altcoinler adam olmaz en ufak yukselişlerde artık başı ezilecektir ben tenx den %500 zarara girmişim adam şimdi 20 den alıyor 110 olmasına musaade ederlermi sanıyorsunuz, 40 olsa bıle %100 kara girecek adam satacak çakacak aşagıya yanı unutun artık o eskı sevıyelerı, burda 100 den eth alanlar var su an 40 olmus ether veya dahada dustu sanıyormusunuz tekrar 100 olur ben sanmıyorum
member
Activity: 476
Merit: 75
November 02, 2017, 09:39:09 AM
BTC sakinleşirse altcoinler için bir süre bayram olabilir tabi belki çünkü btc nın ani yukarı aşağı hareketleri altları resmen bitkisel hayata soktu.
hero member
Activity: 532
Merit: 500
November 02, 2017, 09:31:32 AM
Altcoin piyasasına benim bildiğin kadarıyla herkes çok kazanıp çok kayıp etmek için giriyor zaten. Yani bence uyarınız yersiz olmuş. En azından benim için ben çıkmayı düşünmüyorum çıkacak olsam 3 ay önce çıkardım.
member
Activity: 69
l'argent est mon étape
November 02, 2017, 09:08:42 AM
tam olarak katıldığımı söyleyemem ama her zaman için yatırımınızın minimum %60-70 civarını btc'de tutmak mantıklıdır. altcoinler hızlı vurkaçlar ile denenebilir.
member
Activity: 532
Merit: 14
November 02, 2017, 08:43:20 AM
evet bence de en mantıklısı bitcoin alıp beklemek, uzun vadeli yatırım yapmak. ama paraya acil ihtiyacı olanlar, yani kısa vadede kazanmak isteyenler altcoin'lere yöneliyorlar ve çok detaylı araştırma gerekiyor. ne kadar araştırılsa da, çok riskli olduğunu kabul etmek de lazım.
newbie
Activity: 38
Merit: 0
November 02, 2017, 05:48:06 AM
Bırakın demek ne demektir anlamadım ki..Ha adam al sat taktigini bilmiyordur hitabın onlaradır bu dogru ancak bu işi bilen biri neden altcoin bıraksın Smiley Aç gözlülük yapmayıp çıkman gereken yeri iyi tecrübe edinmiş coinin nerede şiştigini nerede boşalacagını az çok görebiliyorsan neden bırakasın?Evet genel olarak BTC al sat daha güvenli buna katılıyorum ama herkes bunu yapmak zorunda degil.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
November 02, 2017, 05:43:03 AM
Erimeyen kaldı mı hocam allah aşkına piyasa kan ağlıyor.tek sevinenler ellerinde btc tutanlar.şuan çok güzel diplerden topluyorlar malları.en büyük zararım monethadan oldu onuda bekliyorum hala 1 2 aya toplar sanıyorum.onun dışında 1 hafta önce falan olan btcleri satıp nakite döndüm keşke bekleseydim 23k dan 0,30 btc falan satmıştım şimdi oldu 29k.neyse bunada şükür belki satmasak altcoinlee girip dahada batacaktık
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
November 02, 2017, 05:36:56 AM
Keske birakaydik o zamandan bu zaman en az 2 btc kaybetmisimdir, gunden gune eridik bittik buyun emeklerimiz bosa gidiyor. Sanirim isin sonunda donu birakip gidecegiz
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
November 02, 2017, 05:21:09 AM
Baslıgı acarken forku dusunerek felan mı acmıstın hatırlamıyorum abı, bıraz da gırgır olsun amaclıydı sankı Cheesy ama o gunlerden sonra minimum %50-60 kaybettırdı altcoınler, saka olarak acmıs bıle olsan gercek oldu Cheesy Saglık olsun bakalım, pıyasanın ınsancıl hale gelmesını beklıyoruz, bana gore cok uzun surmeyecektır bıseylerın duzelmesı artık.
member
Activity: 215
Merit: 13
November 02, 2017, 04:37:19 AM
Aynen katılıyorum, şu an alım fırsatıdır.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
November 02, 2017, 03:47:49 AM
Altcoinler şuan inanılmaz alım fırsatları veriyor. Parası bağlı olanlar için felaket olabilir ama ya parası bağlı olmayanlar? Kendi adıma da maalesef terste yakalandım. Ancak dışardan bir çok kişi girebilir ve güzel paralar kazanacaklar.
hero member
Activity: 868
Merit: 500
November 02, 2017, 03:44:59 AM
BTC bazında çoğumuz ağır zarardayızdır . Artık dolar bazında bakıyorum psikolojimi korumak için.
full member
Activity: 266
Merit: 242
November 02, 2017, 03:41:33 AM
Keske biraksaydik zarari kabullenip ciksaydim diyorum su 1 ayda en az 2 btc kaybettim
full member
Activity: 364
Merit: 100
November 02, 2017, 03:39:16 AM
altcoinler bu piyasanin gercegidir. herkes aldigi riske gore kazaniyor veya kaybediyor. sadece btc ile islem yapsaydi herkes. btc bu fiyatlari goremezdi kesinlikle. su an da devir btc devri ama bu her zaman boyle gitmez. sira altcoinlere gelecektir elbette.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
November 02, 2017, 03:34:48 AM
BTC geçin dedim demi size !
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Butun altcoinlere kotu demek dogru degil sistemi cozup dogru hamleler de bulundugun surece hepsinden kazanc saglayabilirsin.hepsi bir yerde birbirine bagli
member
Activity: 97
Renewable Energy Cryptocurrency
Kusa vadeli yatırımlar içinde mi mantıklı değil sizce altcoinler hocam?
jr. member
Activity: 75
Merit: 3
öyle bir yazmışsın ki sanki hiç kimse altcoinlerden para kazanmamış gibi. çok fazla sermeyan varsa zaten bitcoine girmelisin ama az sermeyeyle katlamak istiyorsan atlara gireceksin
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Bitcoin dışındaki coinlerin riski daha fazladır bunu göze alıp yatırım yapmak gerekir zaten. Paranızı çok kısa süre içinde katlamak da altcoinler sayesinde olur bunu da bilmek gerek. Ben çok risk almak istemiyorum param azar azar(neye göre) artsın diyorsanız bitcoinde kalın. Paranız bitcoinde altından, dolardan, faizden ve emlaktan çok daha fazla artar neyinize yetmiyor. Altcoinlere illa girilecekse kesinlikle stop loss kullanılmalı.
Aynen öyle ama bu forkçular altcoinleri bitirecek gibi görünüyor,yani birçoğunu.
Pages:
Jump to: