Pages:
Author

Topic: Bırakın şu Altcoinleri batacaksınız ! - page 10. (Read 9734 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
Ben de uzun zamandir bu dusuncedeyim, eskiden altlar karli olabiliyordu fakat su anda alim satim yapilmazsa yavas yavas eriyor. Altlar yuzunden varolan btc bakiyem 45% eridi, usd olarak saymiyorum bile
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
BTC benim için bir nevi yatırım aracıdır lakin altcoinler ticaret aracı. Kısa vadede altcoinler ile al-sat yaparak kar amacı güdüyor ve elimdeki BTC miktarını arttırmaya çalışıyorum. Ama büyük resme baktığımızda evet altcoinlere güvenmemek lazım, bir kaç yıla çok büyük bir kısmı tarihin sayfalarında yerini alacaktır.
full member
Activity: 378
Merit: 102
Harbiden battık altlarda, başta güzel kar ediyorduk ama sonra çok bozdu 3 aydır düşer mi arkadaş piyasa, artık bırakma şansımız da yok hodl devam ediyoruz inş yakında düzelir umuduyla.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Altcoinler Btc nin sert hareketlerinde aşırı derecede yıpranıyor evet bu piyasada kazanmak için psikolojiyi doğru yönetmek şart bu durumda yapılacak en iyi şey herşey ile altlara girmekten ziyade btcde bir miktar tutup düştükçe ortalamayı desteklemek ve artınca karı reelize etmektir.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Demesi gerçekten çok kolay... Cool

Bırakılır mı altcoinler, tokenlar, adları her ne ise artık Smiley Onlar candır can... Onlar olmasa burası, burası olmazsa bilgi paylaşımı, o da olmasaydı bu kadar batabilen, çıkabilen insan nasıl bir arada olabilirdik acaba Smiley
member
Activity: 429
Merit: 11
Madem öyle o zaman ico yatırımları yapmayalım yada her ico'ya "nede olsa batacağız" deyip girmeyelim Smiley Altcoin yatırımı riski dağıtmak için bence faydalı ama hırs ile harmanlanmamak kaydı ile.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
Her altcoin batiracak diye birsey yok cok kaliteli altcoinler var bitcoinden bile kalitelileri var bunu herkes soyluyor ama zaman gecmesi evrilmeleri gerek.
full member
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
Bitcoinle para kazanildigi nerede gorulmus kim burada 100X hayali kurmuyorki bir kisi goster? Herkesin derdi para katlamak bitcoin 600.000$ olana kadar ben ölürüm oyuzden altcoin devam Smiley gec girdik yapacak bise yok loto oynicaz.
full member
Activity: 322
Merit: 102
kripto para piyasası başlı başına bir risk zaten bu piyasaya adımını atan bu riski almış da atmış olmalı bana göre. önemli olan aldığınız altcoinleri iyi takip edip kar edebilmek veya kardan zarar etmek.
newbie
Activity: 68
Merit: 0
altcoinler her zaman risktir fakat coinmarketcap'e bakılarak hacmi yüksek olan projesi iyi olan altcoinler değerlendirilebilir.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Bırakın kaybede kaybede öğrensinler.
"balınalar zararına satıyor alttan toplamak ıcın. kaz gelecek yerden tavuk esırgenmez."*
Forumda ciddi ciddi bunu yazan var, bir de bunu üstad diye pohpohlayan bir tayfa.* Tek başına bu örnek bile nasıl bir ortamın içinde olduğunuzu anlamanıza yardımcı olur. Burası kurtlar sofrası ve kendini geliştirmeyenler bu piyasada kaybetmeye mahkum.

tamamen kurtlar sofrası oldu artık kimseye kolay kolay kazandırmıcaklar balinalar yavaştan sistem oturuyor ve balinalar kendi kazançlarına bakmaya devam ediyor dedigin gibi bu piyasada kendini geliştirmeyen artık kazanamaz bu kadar basit
member
Activity: 434
Merit: 14
Konu belki şu son 2-3 ay önce açılsa iyiymişte 24 Eylül 2017'de açılmış..O tarihten sonra altcoinler tarihinin en iyi zamanları yaşadı..O tarz bir dönem bir daha yaşanır mı bilinmez..Herkesin temennisi o yönde Smiley
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Aslinda altcoinde beklemeyenler batmaya mahkumdur. Ne yani sadece bitcoinde mi beklemek gerek? Tek kagit uzerinde durmak gunu gelince kazandirir elbet. Ee o gun gelmedigi zaman hep eksi hep eksi degil mi Smiley
member
Merit: 17
Alt coinlerde al sat yaparak eldeki btc yi artırmak en mantıklı olan bence.  Al sat yaparak alt coinlerden daha çok kazanç sağlıyoruz tamm btc en güvenilir ama tabiki alt coine fazla beklemeden yükselince sat eldekini artır. Birde birazını alt coinlerde de bekletmek iyi olabilir gibi sanki çünkü btc 2 kat artsa alt coin belki 5 kat artacak.
member
Activity: 380
Merit: 20
Altcoinler kesinlikle usd ile alınıp satılmalı.Btc ile alınınca ister istemez btc de almış oluyorsunuz.Btc olarak kazansanız bile diğer tarafta btc düşüyor ve aslında kaybediyorsunuz.Bu resmen aldatmaca.Kaç alt coinden %20 karla çıktım.Ancak dolar olarak kazandığımızı hep btc yi düşürerek elimizden geri aldılar.Btc ile alt alıp tekrar btc ye dönüldüğü sürece zarar kaçınılmaz.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Altcoinler btcye karsi cok nadir ustun degmis uzun vadede.  Yukselisi gordun mu satip bycye gecmek en mantiklisi.  Btc miktarini artirmanin yolunu arayin.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Altcoinler de piyasaya bir renklilik, çeşitlilik katıyor. Çoğunun scam olduğunu da biliyoruz, burda bize düşen coinlerle aramızda duygusal bağ kurmadan dikkatli olarak karımızı alıp çıkmak.
full member
Activity: 406
Merit: 101
biraz piyasalar sabit gitse, düşmese yükselişler anlamadan başlayacak , ama şuan ki ortam hiç güven vermiyor. böyle oldukça da alımlar çok düşük. talep olmayınca da fiyat sürekli çakılıyor....
member
Merit: 10
altcoinlerin ve bitcoini durumu  şimdilik iyi değil eğer yüksekten girilmiş ise ama yeni girilecekse çok iyi bir kazanç kapısı olduğunu düşünüyorum.NEO dün 45 dolar idi şimid 54 dolar eth dün 370 dolar seviyelerinde idi şimdi 410 dolar seviyelerinde dün alınıp bugun satılsaydı dahşi ciddi bir kar elde etmiş olacaktık .ben daha yüksekten aldıgım için zararlımızı karşılacakla uğrasıyoruz maleseff.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Yahu demesi kolay da bu hayatta risk almadan da birşey olmuyor ki.  Smiley Altcoinler değil de projesi dandik olan scam-shitcoinler batırır ancak milleti. Onlardan da uzak durmak en hayırlısı. Bazı zamanlarda pump-dump olduğunda insanın içi gitmiyor değil 3x-4x, ama bulaşmamak en faydalısı. Sağlam projeye gir orta vade-uzun vade bekle, hem kafan rahat olsun hem cebin.
Pages:
Jump to: