Pages:
Author

Topic: BTC-flow.com ile dakikada 150 satoshi kazanın - page 5. (Read 25785 times)

member
Activity: 65
Merit: 10
cekme limitleri isleri bozdu. ama olsun ben cekecegimi cektim bugun ama 2 hesapta 95 bin'e dayanmisti garibim hesaplarim Sad
newbie
Activity: 20
Merit: 0
çekim limiti 0,01 btc olmuş
bu da free hesaplara güle güle demek
milleti zorla uprage almaya zorluyorlar..
aynen kardes sitenin kapanmama gibi bir sansi olsa ben upgrade yapcam ama emin olamiyorum, 3 gunde kendi btcsinin cikartiyor her bir upgrade.
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
çekim limiti 0,01 btc olmuş
bu da free hesaplara güle güle demek
milleti zorla uprage almaya zorluyorlar..
newbie
0.01 nedir para cekmek icin insafya o kadar ugrastim 30 tane hesapta 120 k sitoshi biriktirdim  Cheesy
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Sanırım kendi kendilerini dolandırıyorlar.
newbie
hangi akla hizmet actilar bu siteyi anlamis degilim asiri derecede karli bir sistem var yatirim yapilirsa ama bi turlu oturtamadilar bir seyi duzgun, siteyi milleti dolandirmak icin mi actilar acaba? Ayrica verdigin parayi 3  4 gun icinde cikartiyorsun bu sitede acayip bisey Cheesy

bu siteye para yatiran oldugunu sanmiyorum. kisa vadede cok ses getirdi belki ufak paketleri alanlar vardir ama herkes coklu hesaplar ile somuruyor...
ben ufak bi hesap yaptimda 0.25 btc paketten alirsan 145 tl fiyati oda gunde 50 tl birakiyor 4 saatte bir cekersen  yani 3 gunde parani geri kazaniyorsun geriside kar ama site bi 10 gun surse bilsem kapanmicak alirim Cheesy refflerle combo yapiyosun 3 reff seklinde aciyosun her reff diger refe para birakiyor ilk aldigin hesap 33 tl topluyor gunde onun refi 11.5 onunda refi 4.5 bi reff daha koyarsan araya oda yine 1.5 tl civari toplar kombinasyon bu is. Hele bide bu 0.25 den 5 cuzdana alsan onlarida birbirinin refii yaparsan valla gerisini sen dusun nekadar kazanacaginin iste ama bi 10 gun surse site bilsek yapariz Cheesy
member
hangi akla hizmet actilar bu siteyi anlamis degilim asiri derecede karli bir sistem var yatirim yapilirsa ama bi turlu oturtamadilar bir seyi duzgun, siteyi milleti dolandirmak icin mi actilar acaba? Ayrica verdigin parayi 3  4 gun icinde cikartiyorsun bu sitede acayip bisey Cheesy

bu siteye para yatiran oldugunu sanmiyorum. kisa vadede cok ses getirdi belki ufak paketleri alanlar vardir ama herkes coklu hesaplar ile somuruyor...
newbie
hangi akla hizmet actilar bu siteyi anlamis degilim asiri derecede karli bir sistem var yatirim yapilirsa ama bi turlu oturtamadilar bir seyi duzgun, siteyi milleti dolandirmak icin mi actilar acaba? Ayrica verdigin parayi 3  4 gun icinde cikartiyorsun bu sitede acayip bisey Cheesy
member
Benim hesaplar kapanmış 6 tane açmıştım. Girmiyor artık -.-

site daha kendine gelmedi ...
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Benim hesaplar kapanmış 6 tane açmıştım. Girmiyor artık -.-
newbie
bu sefer iyi gumledi 500 Internal Server Error Cheesy
member
site gene gumledi... Cheesy
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
50 ser binden 5 hesap 250 bin satoshi insallah yemezler. Cheesy
benim 30 hesap gitti simdi heralde birnide 400 bin stoshi vardi  digerleri 70 binlerdeydi az kalmisti cekicektim simdi hic giremiyorum daha hic birine cuzdani yazip giris yap dedigimde girmiyor ayni sayfa aciliyor yine

30 hesap ile nasil calision hocam ben 5 hesabi zor idare ediom.. Cheesy
valla kardes zor oluyor yapmasi ama gunde hemen hemen 30 tl kazaniyorsun 8 saat boyunca yaparak. bide hepsi birbirinin refi suana kadar 60 tl kastim 145 kasip 0.25 btc likten yapmayi dusnuyorum o karli baya, tabi site kapanmazsa bu site devam ederse ben siteyi baya bi somururum bakalim Cheesy

aldığınız para, verdiğiniz emeğin yanında az kalmış
30 hesap işletmek için sürekli bunla uğraşmak lazım..
newbie
benim 30 hesap gitti simdi heralde birnide 400 bin stoshi vardi  digerleri 70 binlerdeydi az kalmisti cekicektim simdi hic giremiyorum daha hic birine cuzdani yazip giris yap dedigimde girmiyor ayni sayfa aciliyor yine

valla kardes zor oluyor yapmasi ama gunde hemen hemen 30 tl kazaniyorsun 8 saat boyunca yaparak. bide hepsi birbirinin refi suana kadar 60 tl kastim 145 kasip 0.25 btc likten yapmayi dusnuyorum o karli baya, tabi site kapanmazsa bu site devam ederse ben siteyi baya bi somururum bakalim Cheesy
member

newbie
simdi geri geldi sistem Cheesy
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Bende sorun yok, ara sıra offline'a düşüyor o kadar.
newbie
member
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Sistem sıçtı. Logout etti benim btc adresini şimdi login olsam da login olmuyor balans da sıfırlandı haliyle.
aynı sıkıntı bendede var  düzelir diye umuyorum
Pages:
Jump to: