Pages:
Author

Topic: BTC-flow.com ile dakikada 150 satoshi kazanın - page 7. (Read 25785 times)

sr. member
Activity: 574
Merit: 253
Bu btc-flow sizce etik mi arkadaşlar?

Level 5'te domuz var, günah.

Sormak istediğim o değildi. 2 post kascan diye hemen dalgaya vurmasan..
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001

Level 5'te domuz var, günah.
sr. member
Activity: 574
Merit: 253
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
bir açılıyor, bir açılmıyor
dns ile giriyordum şimdi onda da hata vermeye başladı..
bir düzene girse de ağız tadı ile kullanabilsek..
full member
Activity: 126
Merit: 100
bu sefer sahiden gitti sanırım

Artık tamamen kapandı bence şu dakikadan sonra açılacağını sanmıyorum.
ilginç bir şekilde bende öğlen de beri açık ama ödeme alt limiti 100k sat olmuş daha 15000 sat anca oldu. hayır yok artık

3 farklı lokasyon ve HMA VPN arkasından denedim kesinlikle açık değil. Siz nasıl erişiyorsunuz merak ettim.

ipconfig /flushdns yap

veya comodo dns,zenmate dene
hero member
Activity: 826

ilginç bir şekilde bende öğlen de beri açık ama ödeme alt limiti 100k sat olmuş daha 15000 sat anca oldu. hayır yok artık

3 farklı lokasyon ve HMA VPN arkasından denedim kesinlikle açık değil. Siz nasıl erişiyorsunuz merak ettim.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

hero member

full member
Activity: 126
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
kapatmıştım tekrar açtım. ilk offline olarak açıldı refreshleyince normal açıldı. mobilde direk açıldı. bu arada referans %35 olmuş. max 1 hafta veriyorum Smiley

Bir haftasının dahi olduğunu sanmıyorum ben.

Bendede gitti hayirli ugurlu olsun Smiley
hero member
kapatmıştım tekrar açtım. ilk offline olarak açıldı refreshleyince normal açıldı. mobilde direk açıldı. bu arada referans %35 olmuş. max 1 hafta veriyorum Smiley

Bir haftasının dahi olduğunu sanmıyorum ben.
twn
legendary
full member
Activity: 160
arada gidip geliyor problem var heralde
legendary
Hem mobil hem webten rahat girebiliyorum. Sikinti gorunmuyor. 5 hesap olayi yatirim yapmis olarak soyleniyor. 5 hesap acip hepsini kitlettirmeyin Smiley

valla ne mobilden ne pc den hiçbiryerden girilmiyor. hepi topu 2 hesabım vardı.
hero member
Hem mobil hem webten rahat girebiliyorum. Sikinti gorunmuyor. 5 hesap olayi yatirim yapmis olarak soyleniyor. 5 hesap acip hepsini kitlettirmeyin Smiley

Ben hala giremiyorum siteye siz nasıl girdiniz ?
twn
legendary
hero member
site göçmüşmü , yoksa ben mi giremiyorum
Ben de giremedim genel bir sorun var demek ki. Dün de fevkalade yavaştı ddos yiyor olabilir.
legendary
site göçmüşmü , yoksa ben mi giremiyorum
newbie
Activity: 6
Merit: 0
100 hesap mı Grin yeni başladım ben aslında bu işlere bakalım iki hesabı idare ederse artış yaparım
newbie
Activity: 20
Merit: 0
şimdi sitede fazla hesap yasak mı değil mi bu konuda 5 hesap serbest diyorsunuz başka bi konuda gizli chromedan hesap açınca parayı çekerken çekemiyorsunuz diyor hangisi

btc-flow.com yaklasik 100 hesap actim hepsiylede para cektim bugun karim 40 tl civari oldu ama 100.000 cekme olayi gelince simdi artik isimiz zor baska kazandiracak sitelere yonelmek lazim:D
Pages:
Jump to: