Pages:
Author

Topic: BİTCOİNBitcoin Gold ( BTG ) Madenciliği (testnet) başladı... - page 4. (Read 3072 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Yok önceki kazılan block a sync edilmeye calısıyormus falanda bugun yalan olur buyuk ihtimal.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
bazi pool sayfalari offline gorunmesine ragmen stratum serverleri aktifmis poollarin calistigini soyleyenler var global baslikta.

bunun icin wallet nereden bulacam btc adresimle kazmayi mi denesem napsam?
newbie
Activity: 47
Merit: 0
kazmaya başlayabilen var mı
sr. member
Gerizekalılar bu kadar eline yüzüne nasıl bulaştırdılar anlamıyorum. Kazımın forkla beraber başlaması lazımdı. O kadar beklettiler halen ses seda yok. Slackta bir sür trol var. Twitterdan açıklama yapan yok. Kim sallar böyle yaparsanız sizi.

Tam ponzi coin amk ya Cheesy komedi filmi gibi lavuklar
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Gerizekalılar bu kadar eline yüzüne nasıl bulaştırdılar anlamıyorum. Kazımın forkla beraber başlaması lazımdı. O kadar beklettiler halen ses seda yok. Slackta bir sür trol var. Twitterdan açıklama yapan yok. Kim sallar böyle yaparsanız sizi.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Başlayan bir yer yok henüz yakında başlarlar çok acele etmeyin biraz bekleyin.

suprnova sitesinde böyle bir uyarı var çok fazla yüklenme oluyor site bile açılmıyor biraz beklemek gerekiyor. Diğer pool siteleride aynı durumda bazısı iyice çökmüş kaldıramamışlar.
Pool is currently syncing to the BTG chain and will be up shortly.
newbie
Activity: 48
22 den once suprnova da çalıştırmıştım kapatıp açayım dedim şimdi de baglanamıyor.
sr. member
Daha baslayan bisey yok dostum pooların hepsi offline btg den resmi acıklamada gelmedi
member
Activity: 115
Merit: 10
Hangi havuzda başladı hocam.Suprnova ya bakıyorum da halen güncellenmemiş home bölümünde ki mesaj.Site de gidip geliyor zaten yoğunluktan herhalde.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
KAZIM BAŞLADI
sr. member
Hocam ben başladım kazmaya suprnova'da btc geliyor kazdıkça fakat bir uyarı var test falan diyor, bu btgleri borsaya atıp işlem yapamayacak mıyım?

1 saat kalmış bende kazmayı düşünüyorum ama nerde nasıl kazılacak pek bilgim yok.Başlayınca bilgilendirebilirseniz nasıl yapılacağı havuz cüzdan bat dosyası vs konularında seviniriz.Nvidia kartlar için.

btg.suprnova.cc üyelik worker vs oluştur.
Claymore ile kazıcaksan

BTG

-zpool stratum+tcp://btg.suprnova.cc:8816 -zwal ysakay.1 -zpsw x -allpools 1

EWBF İLE KAZICAKSAN

miner --server btg.suprnova.cc --port 8816 --user Weblogin.Worker --pass Worker password

Testnette şu an boşa kazıyorsunuz sanırım. 22.00 de aktif olacağı söylendi bakalım ertelemede gelebilir. suprnova ana sayfası güncellenir sanırım.
newbie
Activity: 47
Hocam ben başladım kazmaya suprnova'da btc geliyor kazdıkça fakat bir uyarı var test falan diyor, bu btgleri borsaya atıp işlem yapamayacak mıyım?

1 saat kalmış bende kazmayı düşünüyorum ama nerde nasıl kazılacak pek bilgim yok.Başlayınca bilgilendirebilirseniz nasıl yapılacağı havuz cüzdan bat dosyası vs konularında seviniriz.Nvidia kartlar için.

Claymore ile kazıcaksan

BTG

EWBF İLE KAZICAKSAN

miner --server btg.suprnova.cc --port 8816 --user Weblogin.Worker --pass Worker password
newbie
Activity: 30
sr. member
L4hstak6Dev 10:06 AM, November 12th
@everyone Bitcoin Gold main net collapsed, MainNet will be rescheduled for 15.11.2017 3PM UTC Thanks for understanding, we are working hard to solve the issues. DevTeam

pool-gold.slack.com da böyle bir bildirim geldi. Sadece bu havuz mu erteledi komple mi ertelendi acaba?
sr. member

Claymore ile kazıcaksan

BTG

EWBF İLE KAZICAKSAN

member
Activity: 115
Merit: 10
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
binance harici wallet nereden açabilirim?
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Hocam Türkiye saatine göre net bilgi verebilir misin rica etsem.

https://bitcoingold.org/

Sayac var sitesinde 4 saat kaldı...
newbie
Activity: 5
Hocam Türkiye saatine göre net bilgi verebilir misin rica etsem.
hero member
Activity: 2170
Merit: 612
Online Security & Investment Corporation
18 saat sonra başlıyor...
Pages:
Jump to: