Pages:
Author

Topic: BİTCOİNBitcoin Gold ( BTG ) Madenciliği (testnet) başladı... - page 5. (Read 3072 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Arkdaslar malum yarın aksam saat 22 de mainnet mining baslayacak varmı önereceginiz pool? Ben burayı dusundum http://miningpools.cloud/?pool=btcgold#/ %0,25 fee aliyor.
hero member
Activity: 662
Merit: 501
Pool çok ama ben şimdilik wallet ile uğraşmayım dersen kazdıkların aşağıdaki havuzda birikir sonra exc e yollarsın direk...

https://btg.suprnova.cc/

sr. member
Activity: 267
Merit: 252

Herhangi bir pool var mı?
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Resmi olarak 12 Kasım pazar günü, saat yanlış hatırlamıyorsam akşam 10.

İlgili haberi ekliyorum.
https://bitcoingold.org/bitcoin-gold-launch/
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
Kazım henüz başlamadı sanırım. Ne zaman başlayacağına dair bilgi var mı ?
Beklemedeyiz hocam…  Baslayınca bilgi verecegiz buradan da…
member
Activity: 182
Merit: 11
Kazım henüz başlamadı sanırım. Ne zaman başlayacağına dair bilgi var mı ?
sr. member
testnet ne zaman bitiyor bilgisi olan var mı ? Günlerdir bekliyorum.
Saldırılardan dolayı geçikme yaşanıyormuş...
hero member
Activity: 2170
Merit: 612
Online Security & Investment Corporation
Amd kartlar geride kalıyor Sol / s olunca. Ama gene de karlı olursa kazılır BTG hem ismi güzel hem felsefesi güzel. Kazıp biriktirme şeklinde de olabilir.

bir amd 470 yada 570 kaç sol / s alıyor acaba BTG de biliyor musunuz?

MSI Gaming X - NVIDIA GTX1060 3GB ile OC yapmadan 269 Sol/s hashrate değerini görüyorum.
OC yaparak daha yüksek değer almak mümkün.

Bu arada aynı kart ile EBWF miner kullandığımda OC yapmadan 295 Sol/s hashratedeğerini görüyorum.
Bu ayrı bir tuhaflık. Kesin birilerinin elinde daha yüksek hashrate alan miner yazılımı vardır.
hero member
Activity: 2170
Merit: 612
Online Security & Investment Corporation
testnet ne zaman bitiyor bilgisi olan var mı ? Günlerdir bekliyorum.
member
Activity: 115
Merit: 10
1 Kasım dediler halen başlamadı.Test yapan kişiler için sorun olmadıysa kazmaya neden başlanmıyor halen anlamadım.Hayırlısı bakalım bekliyoruz .
newbie
Activity: 24
Merit: 0
yanlışta olabilir ama bu btg çinlilerin ilk önce ico tarzı sokup sonra mine edilecek diye kandırdığı coinmiş. 1 kasım dedilerdi 5 kasım oldu cacık yok hala. acayipte adam vurdular bence çok kişinin canı yandı. satın alan varsa.
full member
Activity: 280
Merit: 102
Amd kartlar geride kalıyor Sol / s olunca. Ama gene de karlı olursa kazılır BTG hem ismi güzel hem felsefesi güzel. Kazıp biriktirme şeklinde de olabilir.

bir amd 470 yada 570 kaç sol / s alıyor acaba BTG de biliyor musunuz?
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
tamamıyla scam gibi geliyor bana bu btg.

adamlar premine yaptılar. sonra da test ayağına milletin hash ini sömürüyorlar.

zaten testleri yapılmadı mı bunun.
sr. member
Selamlar seje, teşekkürler bilgiler için. Bol kazançlar.
A.Selam sağolasın kardeşim.. Sana da bol kazançlar...
sr. member
Activity: 449
Merit: 250
Selamlar seje, teşekkürler bilgiler için. Bol kazançlar.
sr. member
Paylaşım Teşekkürler Gayet güzel paylaşım olmuş.
Rica ederim hocam... Ben tesekkur ederim..
btcgold mining konusunda mininge dair soru soruyoruz . kafası güzel arkadaşın konu dışı paylaşım diyor allah akıl fikir versin.
Mininge dair soru sordugunu saniyorsun.. testnet diyoruz halen neden kaziyorlar o zaman diyorsun asıl sana Allah akıl fikir versin..
member
Activity: 238
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
Paylaşım Teşekkürler Gayet güzel paylaşım olmuş.
newbie
Activity: 47
Merit: 0
btcgold mining konusunda mininge dair soru soruyoruz . kafası güzel arkadaşın konu dışı paylaşım diyor allah akıl fikir versin.
sr. member
1750₺ ye 1070 almak mı daha mantıklı 2000 ₺ ye 1080 mi bir türlü karar veremedim. 2 li bir pc kurucam. Gündüz zec ve sülalesini kazsın,gece fifa atarız arkadaşlarla  Cheesy

konu dışı oluyor ama sorayım bu fiyata nerden satın alıyorsunuz ikinciel bile vermiyorlar bufiyata.  zec kazacaksanız 1080 alın hatta vrsa 1080ti alın.

Alıyorlar hocam 1000 tl ye bile var sorsaniz ama link ver neresi degince iste film orda zart kopuyor neden cunku adam bos konusma ustasi olmus ya da baktigini sandigi ekran karti 1070 bile değil anlatabiliyor muyum bu arkadasimizi tenzih ederek söylüyorum tabi Smiley
Kamile bak. Gitmiş bir yerden copy paste konu açmış. Bilinen şeyleri yazmışsın zaten şu an kazılmıyor bile. Konu mining konusu ve bende hangi kartın daha mantıklı olduğunu sordum. Ne yazıcaktık. Taşaklarını ruslar yesin sen olmasan aç kalırdık falan mı? Birde o fiyatlara nerden aldığımı sormuş. İkinci el dün 2 alternatif vardı. Gtx 1070 vatanda dün gece 1.999 a zaten satılıyordu ben 2.el için 1750 fiyat söylemişim. 1080 e 2.000 teklif verdim ama yurtdışı ve ingiltere çıkışlı olduğunu ilana belirtmemişler ondan da vazgeçtim. 2.250 ye 1080 her türlü bulunuyor zaten.
Bu konudan sonra biraz araştırma yaptım. 1080 mantıklı değil gibi. 2.500₺ civarına 1080ti alınabilirse en avantajlısı o gibi duruyor. Bunları sana yazmıyorum diğer arkadaşa soruyorum. Donanımhaber ikinci elde bu fiyatlar mevcut. Yüzyüze alışveriş yapın ve alıcının referanslarına bakın.

Kamil e baktık...
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Kazım ne zaman başlayacak net bir bilgi var mı ?
Pages:
Jump to: