Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 114. (Read 399136 times)

full member
Activity: 126
Merit: 100
April 19, 2016, 07:54:53 PM
bende bir şeyin sebebini merak ediyorum. Aşağıdaki resimde işaretlediğim üzere arada 0,01 tl fark varken alım yaptığımda bile 3 kalemde işlem yapıyor. Toplamda 1,66500166 BTC lik alım yaptığım ve satım emri 25BTC olduğu halde neden 3 ayrı kalemde işlem gerçekleşiyor?

25 BTC tek bir kişinin satış işlemi olmayabilir, veya aynı kişi 25 BTC lik satış emrini birkaç işlemde vermiş olabilir.
full member
Activity: 139
April 19, 2016, 06:39:16 PM
bende bir şeyin sebebini merak ediyorum. Aşağıdaki resimde işaretlediğim üzere arada 0,01 tl fark varken alım yaptığımda bile 3 kalemde işlem yapıyor. Toplamda 1,66500166 BTC lik alım yaptığım ve satım emri 25BTC olduğu halde neden 3 ayrı kalemde işlem gerçekleşiyor?

full member
Activity: 139
April 19, 2016, 02:53:54 PM
Ios uygulama uzerinden btc gonderimde yapabilsek super olucak.

daha çok trading için yapıldığı için böyle bir özelliğin geleceğini sanmıyorum.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
April 19, 2016, 01:43:55 PM
Ios uygulama uzerinden btc gonderimde yapabilsek super olucak.
full member
April 19, 2016, 01:26:49 PM
:: API ÖNERİ ::

Merhaba,

Derinlik tablosundan , ticker gibi anlık(*) verileri veren, tablonun en tepedesinden X sayıdaki işlemleri almak için API'ye bir ekleme yaparsanız çok iyi olur.

Mesela en tepedeki işlem miktarı 0.00095 gibi ufak bir değer olduğunda , yüksek miktarda btc satmak isteyen biri bu işlemi görmezden gelmek için yukardaki veriyi kullanabilir. Böyle bir hesaplama için, her seferinde derinlik tablosunun tamamını indirmek boşuna ağı meşgul etmek olur.

Örnek Satış tablosu :

1200 TL ......... 0.00095 btc
1201 TL ......... 0.01200 btc
1207 TL ......... 3.75000 btc
...
...
...

böyle bir tabloda 1206.99 TL den 0.8 btc satmak isteyen birisine yukarıdaki API isteği çok yararlı olacaktır.

iyi çalışmalar ...
https://www.btcturk.com/api/orderbook

biliyorum ama şöyle birşey çok daha verimli ve hızlı olur :

https://www.btcturk.com/api/orderbook?top=5

Ayrıca, orderbook tablosu API kullanımı açısından hemen hemen hiç bir işe yaramaz çünkü güncelleme çok geç yapılıyor. Şu anda deneme yaptım 1 dakka geçmesine rağmen bir değişme yok.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
April 19, 2016, 12:02:18 PM

Merhaba,

Derinlik tablosundan , ticker gibi anlık(*) verileri veren, tablonun en tepedesinden X sayıdaki işlemleri almak için API'ye bir ekleme yaparsanız çok iyi olur.

Mesela en tepedeki işlem miktarı 0.00095 gibi ufak bir değer olduğunda , yüksek miktarda btc satmak isteyen biri bu işlemi görmezden gelmek için yukardaki veriyi kullanabilir. Böyle bir hesaplama için, her seferinde derinlik tablosunun tamamını indirmek boşuna ağı meşgul etmek olur.

Örnek Satış tablosu :

...
...
...

böyle bir tabloda 1206.99 TL den 0.8 btc satmak isteyen birisine yukarıdaki API isteği çok yararlı olacaktır.

iyi çalışmalar ...
https://www.btcturk.com/api/orderbook
full member
April 19, 2016, 10:09:31 AM

Merhaba,

Örnek Satış tablosu :

...
...
...

iyi çalışmalar ...
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
April 19, 2016, 07:21:36 AM
ben vakıfbank tan eft yapmaya çalışıyorum ama olmuyor

Merhaba, konu ile ilgili yardımcı olabilmemiz için [email protected] adresine mail atmanız gerekmektedir, teşekkür ederiz.

daha önce iki kez attım ama aynı cevabı aldım hep. bizden kaynaklanan bir sorun yok bankanızla görüşün dendi.

Evet kusura bakmayın.

Banka hesabımıza hergün çok sayıda transfer gelmekte. Hesabımızın IBAN numarasını geçersiz olması söz konusu değil çünkü tüm kullanıcılarımıza aynı hesap numarası (IBAN) veriliyor.

Bankanız ile iletişime geçip sorunun sebebini öğrenmeniz gerekmekte.

member
Activity: 84
Merit: 10
April 19, 2016, 07:05:13 AM

Merhaba, konu ile ilgili yardımcı olabilmemiz için [email protected] adresine mail atmanız gerekmektedir, teşekkür ederiz.

daha önce iki kez attım ama aynı cevabı aldım hep. bizden kaynaklanan bir sorun yok bankanızla görüşün dendi.
sr. member
April 19, 2016, 02:30:26 AM

member
April 18, 2016, 02:25:10 PM
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
April 18, 2016, 12:52:47 PM
btcturke kimlik versek 30-40 bin liralık çekimden sonra yasal bir sorun olurmu?

1 yılda 25 bin den sonra olabilir diyorlar. tabi beyan edip vergisini verirsen sıkıntı olmayabilir
newbie
Activity: 1
Merit: 0
April 18, 2016, 12:42:26 PM
btcturke kimlik versek 30-40 bin liralık çekimden sonra yasal bir sorun olurmu?
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
April 18, 2016, 07:11:40 AM
arkadaşlar ben btc Türk ten malesef bitcoin alamıyorum. sitenin verdiği iban numarası hatalıdır diye yazı çıkıyor sürekli eft yapamıyorum. btctürk e sorunumu iki kere ilettim ama bizde sorun yok bankanızla halletmeniz lazım diyor onlarda. benden başka birinin başına böyle bişey geldimi acaba.

iş bankası havalede sıkıntı var bildiğim kadarıyla,açıklama yapmışlardı,  ama diğer bankalarda problem yoktu en son.
member
April 18, 2016, 07:03:07 AM
arkadaşlar ben btc Türk ten malesef bitcoin alamıyorum. sitenin verdiği iban numarası hatalıdır diye yazı çıkıyor sürekli eft yapamıyorum. btctürk e sorunumu iki kere ilettim ama bizde sorun yok bankanızla halletmeniz lazım diyor onlarda. benden başka birinin başına böyle bişey geldimi acaba.
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
April 18, 2016, 05:46:22 AM
1,5 saati geçkin oldu btc çekim talebi verdim henüz düşmedi

devamında mail attım donus yapılmadı.

bilgi verebilirmisiniz.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
April 18, 2016, 01:40:16 AM
Merak ettiğim bir konu var. Cüzdanlarınız dan çekilen bitcoin e yaptığınız fee değişikliği ve duyurularınız bitcoin çekme işlem sayınızda görünür bir farka yol açtı mı? Bununla ilgili istatistik tutuyor musunuz?
hero member
Activity: 784
Merit: 500
April 16, 2016, 06:51:35 AM
mozilla firefoxta sitede alış satış emirlerini fiyata göre sıralttırıyorum. bir emir iptal edince emirler yine kafaya göre listeleniyor. Olması gereken kullanıcı neyi tanımlamışsa  değiştirene kadar o şekilde gitmesi değil mi. ilginiz için teşekkürler.
btcturk un uygulamasında bazen alış için fiyat veriyorum,yazdığım fiyattan talimat gidiyor görünüyor ama satış fiyatından işlem gerçekleşiyor.bugün ilk kez bu gerçekleşti. daha önceden de olmuştu ama tam emin değildim. bugün ilk kez her aşamasına bakarak emin olarak verdiğim talimat bu şekilde gerçekleşti. siz de de oluyor mu ? yoksa benim telefondan kaynaklı birşey mi arkadaşlar?

Merhaba,

Mevcut en iyi satış fiyatından daha yüksek bir fiyattan alış emri girmeniz durumunda emriniz en iyi satış fiyatından gerçekleşecektir.

Eğer en iyi satış fiyatından daha düşün bir fiyattan emir girdiğinizde bu durum yaşanıyorsa lütfen bize [email protected] üzerinden ekran görüntülerini, kullandığınız cihazı ve uygulamanın hangi versiyonunu kullandığınızı yazınız. Durum incelenecektir.
elimde ekran görüntüsü yok ne yazı ki. telefondan da kaynaklanmı olabilir. tam (tlf. mu btcturkten mi? )emin olmadığım ve miktar düşük olduğundan  üzerinde durmadım .Ama öyle bir sorunun olabileceğinin bilinmesi için yazdım.
sr. member
April 14, 2016, 07:42:10 AM
btcturk un uygulamasında bazen alış için fiyat veriyorum,yazdığım fiyattan talimat gidiyor görünüyor ama satış fiyatından işlem gerçekleşiyor.bugün ilk kez bu gerçekleşti. daha önceden de olmuştu ama tam emin değildim. bugün ilk kez her aşamasına bakarak emin olarak verdiğim talimat bu şekilde gerçekleşti. siz de de oluyor mu ? yoksa benim telefondan kaynaklı birşey mi arkadaşlar?

Merhaba,

Mevcut en iyi satış fiyatından daha yüksek bir fiyattan alış emri girmeniz durumunda emriniz en iyi satış fiyatından gerçekleşecektir.

Eğer en iyi satış fiyatından daha düşün bir fiyattan emir girdiğinizde bu durum yaşanıyorsa lütfen bize [email protected] üzerinden ekran görüntülerini, kullandığınız cihazı ve uygulamanın hangi versiyonunu kullandığınızı yazınız. Durum incelenecektir.

Chrome'un x64 beta sürümü ve dün güncellenen 50.0.2661.75  numaralı x86 stabil sürümünde gelişmiş alım satım sayfası birkaç saniye sonra çöküyor. Google a en az 10 kez geribildirim gönderdim. Belki sizin yapabileceğiniz bir şey vardır.

Merhaba,

Chrome 50.0.2661.75 ile testler yapılmış ve sorun tekrar edilememiştir.

50.0.2661.75 Chrome ile mevcutta işlem yapan kullanıcımızdan sizin dışınızda hata bildiren şu ana kadar olmadı.

Sorun sizin Beta versiyonunu yüklediğinizde bilgisayarınıza gelen bir güncel chrome dosyasının tekrar stabil versiyona döndüğünüzde silinmemesinden kaynaklı olabilir. Chrome'u sisteminizden kaldırıp, bütün dosyalarını silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Konunun detaylı incelenmesi isterseniz lütfen bize kullandığınız işletim sistemi versiyonunu ve donanım bilgilerini gönderiniz.

Chrome 50.0.2661.75 versiyonunda yaşanan sorun tekrar edilmiştir ve araştırılmaktadır.

Şimdilik kullanıcılarımıza Firefox ya da Safari ile siteyi kullanmalarını tavsiye ediyoruz.
sr. member
April 14, 2016, 06:35:17 AM

Merhaba,

Chrome'un x64 beta sürümü ve dün güncellenen 50.0.2661.75  numaralı x86 stabil sürümünde gelişmiş alım satım sayfası birkaç saniye sonra çöküyor. Google a en az 10 kez geribildirim gönderdim. Belki sizin yapabileceğiniz bir şey vardır.

Merhaba,

Chrome 50.0.2661.75 ile testler yapılmış ve sorun tekrar edilememiştir.

50.0.2661.75 Chrome ile mevcutta işlem yapan kullanıcımızdan sizin dışınızda hata bildiren şu ana kadar olmadı.

Sorun sizin Beta versiyonunu yüklediğinizde bilgisayarınıza gelen bir güncel chrome dosyasının tekrar stabil versiyona döndüğünüzde silinmemesinden kaynaklı olabilir. Chrome'u sisteminizden kaldırıp, bütün dosyalarını silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Konunun detaylı incelenmesi isterseniz lütfen bize kullandığınız işletim sistemi versiyonunu ve donanım bilgilerini gönderiniz.
Jump to: