Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 111. (Read 399136 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
May 20, 2016, 12:19:06 PM
ne diyeyim, keyifle izliyorum muhabbetlerinizi.  Grin

olcay hocam, soylemenizde sorun yoksa eger, hangi email servisini kullaniyorsunuz acaba, ve sorun gercekten de sizin email servis saglayicinizda mi?
eger benzer servis saglayici kullanip da , btcturk ile sorun yasamayan var ise , o zaman problem email serverinda degil demektir.

Yukarıda söylemiştim.  " www.ilkposta.com "  servisini kullanıyorum yıllardır. Servis sağlayıcımada mail attım onlar dönüş yapmadılar Smiley Sorun onlardanda kaynaklı olabilir bilemiyorum. Gerçi yusufta az önce sorun yaşamış aynı konudan.

Benim canımı sıkan şey insanların koyduğu kuralları esnetememesi. Eğer paramı çekmek içinde mail onayı isteseydi demekki bütün param Btctürk te kalacaktı. Başka bir onay sistemi belirleyebilirler.

Edit : Yukarıda bir öneri daha sunmuşlar onu deneyebilirim müsait olunca Smiley ama yinede mail onayını tekrar bir düşünün isterseniz. Authenticator yada sms yada mail gibi 3 seçenekten birini biz seçsek güvenlik açısından yada sizin açınızdan bir sorun olur mu? (Btctürk'e soruyorum)
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
May 20, 2016, 12:15:10 PM
Gmail kullanıyorum, Bitcoin çekmek için onay maili gelmedi. İptal edip tekrar denedim, yine gelmedi, 60 dakikalık zaman aşımı bitene kadar bekleyeceğim.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
May 20, 2016, 10:58:50 AM
ne diyeyim, keyifle izliyorum muhabbetlerinizi.  Grin

olcay hocam, soylemenizde sorun yoksa eger, hangi email servisini kullaniyorsunuz acaba, ve sorun gercekten de sizin email servis saglayicinizda mi?
eger benzer servis saglayici kullanip da , btcturk ile sorun yasamayan var ise , o zaman problem email serverinda degil demektir.
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
May 20, 2016, 10:23:15 AM
Merhaba,

Bitcoin çekme işlemleri ile ilgili herhangi bir genel sorun yoktur.

Kullanıcımızın e-posta adresine onay e-postaları ulaşmamaktadır. Sorun kullanıcımızın e-posta sağlayıcısından kaynaklanmaktadır.

Çözüm önerileri destek ekibimizce kendisine sağlanmıştır.

Çözüm önerileri yerine önerisi desek daha doğru olur Smiley Bitcoinleri satıp paramı çekmekten ve sonrada hesabımı kapatmaktan başka çarem yok tabi buna çözüm denirse...

Ya da isterseniz yeni bir hesap açıp bize bilgi verebilirsiniz ve bakiyenizi satmaya gerek kalmadan yeni hesabınıza aktarabiliriz.

Bu öneri de sizi sunulmuş olmalı.

Böylece iki öneri oluyor Smiley
legendary
May 20, 2016, 09:45:05 AM
Merhaba,

Kullanıcımızın e-posta adresine onay e-postaları ulaşmamaktadır. Sorun kullanıcımızın e-posta sağlayıcısından kaynaklanmaktadır.

Çözüm önerileri yerine önerisi desek daha doğru olur Smiley Bitcoinleri satıp paramı çekmekten ve sonrada hesabımı kapatmaktan başka çarem yok tabi buna çözüm denirse...
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
May 20, 2016, 07:37:22 AM
Merhaba,

legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
May 20, 2016, 03:06:50 AM
3 gündür Btctürk'ten bitcoinlerimi çekemiyorum ve artık kızmaya başladım. Birileri şu sorunu halledebilir mi? Angry Sakın bana desteğe mail at diye cevap yazmayın zaten 3 gündür mesajlaşıyoruz bir gıdım yol alamadık.

cekmek istediginiz miktar cok mu ufak miktar, cekmek istedigniz adreste mi bir problem var?

yoksa btcturk cekimleri dondurdu mu?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 20, 2016, 01:27:04 AM
3 gündür Btctürk'ten bitcoinlerimi çekemiyorum ve artık kızmaya başladım. Birileri şu sorunu halledebilir mi? Angry Sakın bana desteğe mail at diye cevap yazmayın zaten 3 gündür mesajlaşıyoruz bir gıdım yol alamadık.
sorun size hasmı yoksa kimsemi çekemiyor? neden bilmiorum ama btcturke cok guveniyorum onadn hep orada ufakta olsa bir miktar coin tutuyorum. başka sıkıntı yasıyan varsa bende cekmeyi deniyim.
legendary
May 19, 2016, 04:07:36 PM
sr. member
Activity: 406
Merit: 250
May 18, 2016, 04:40:31 PM
Arkadaşlar site güvenilir mi çok tereddütte kaldım para yatıracağım aması var bir kez güvenimi kazanırlarsa zaten sürekli burasıyla çalışmayı düşünüyorum ilkler hep zordur sizlere de sormak istedim.
Site güvenilir, 2 sene öncede vardı şimdide var.
Buraya ek birde koinim var ama baya geride kalmış sanırım, hiç bahsini edeni bile görmüyorum.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
May 18, 2016, 01:19:21 PM
Arkadaşlar site güvenilir mi çok tereddütte kaldım para yatıracağım aması var bir kez güvenimi kazanırlarsa zaten sürekli burasıyla çalışmayı düşünüyorum ilkler hep zordur sizlere de sormak istedim.
guvenılır tabıkıde turkıyede tek sayılırlar zaten
newbie
Activity: 8
Merit: 0
May 18, 2016, 12:43:18 PM
legendary
May 18, 2016, 11:42:23 AM
Btcturk'ten bitcoin çekerken onay maili almakta sıkıntı yaşayan var mı?
gmail'ime geliyor, tıklıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.

Ben ilkposta kullanıyorum bana nedense gelmiyor . İlkposta derken bildiğin mail adresi. İlk çıktığında almıştım Grin
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
May 18, 2016, 09:07:20 AM
gmail'ime geliyor, tıklıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.
legendary
May 18, 2016, 09:00:47 AM
hero member
Activity: 714
Merit: 500
May 17, 2016, 09:48:13 AM
Yanlış ibana gönderdiğim para gelmiş. İlginize teşekkür ederim.
newbie
Activity: 1
May 16, 2016, 08:11:43 AM
14:52 de ödeme yaptım hesabıma aktarılsın diye 1 saati geçti hala ödeme onaylıcaksınız.
önceden çok hızlı idiniz işbankasına attığımda ilk defa bu kadar çok bekledim.
kaç kişiyi bekletiyoruz.
hero member
Merit: 500
May 16, 2016, 07:09:26 AM
Bende eski iban kayıtlıydı oraya para göndermiştim. Btc gelmeyince baktım iban değişmiş. Eft yi iptal formu gönderdim yeni ibana ödeme yaptım. Eski ibana göndermiş olduğum bakiyenin iptali için onayınız gerekiyormuş. yardımcı olacağınızı ümit ediyorum.

NOT : Bu kadar çok değişiklik olması hoş değil
hero member
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr
May 14, 2016, 03:32:04 AM
Merhaba, İş bankasıyla sorun devam ediyor mu? Türkiye Finansı kullanmak istemiyorum..

Merhaba, bundan sonraki para transferlerinizi Para Yatırma sayfasında belirtilen yeni banka IBAN bilgilerine yapmanız gerekmektedir, teşekkür ederiz.

Eski İşbankası değişti farlı oldu itirazım yok, Mobil Uygulamada Farklı iban , Sitede farklı iban veriyorsunuz onu düzeltin bi ilk önce
newbie
Activity: 8
May 12, 2016, 06:11:27 PM

Merhaba, bundan sonraki para transferlerinizi Para Yatırma sayfasında belirtilen yeni banka IBAN bilgilerine yapmanız gerekmektedir, teşekkür ederiz.

Merhaba hocam ben yeniyim ve sitenize küçük miktarlar atarak başlamak istiyorum yatıracağım ücreti hangi bankaya yollamam gerekiyor ASYA KATILIM BANKASI demişsiniz başka bir banka kullanmıyor musunuz birde siteye üye olduğum isim ve bankadan havale yapacağım isim arasında küçük farklılıklar var mesela iki isimli biriyim ikinci ismim ile sitenize üye olmadım sorun teşkil ediyor mu bunları öğrenmek istiyorum.
Jump to: