Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 180. (Read 399156 times)

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
July 01, 2014, 03:36:06 AM

Silk Road Bitcoinleri Sahiplerini Buldu! Peki ya şimdi ..? Keyifli okumalar... http://blog.btcturk.com/silk-road-bitcoinleri-sahiplerini-buldu/#more-287
full member
Activity: 152
Merit: 100
June 28, 2014, 07:02:18 PM
Üyeler arasında komisyonsuz BTC ve TL transferini mümkün kılabilirseniz hem kendinize hem kullanıcılara sayısız faydalar sağlamış olursunuz.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
June 28, 2014, 02:38:13 PM
Benim anladığım kadarıyla BTCTurk.com'un diğer exchanghe siteleri gibi olma amacı yok. Yani bir btc-e, bir mintpall vs.
Bu sitenin tek amacı Türk kullanıcılar BTC alacakları zaman bizden alır, satıp fiyata dönecekleri zaman bizden satar. Demek ki bu şekilde olması yeterli oluyor site sahipleri için.

Aksi şekilde olsaydı böyle berbat bir arayüz olmazdı alım satım için.
Diğer sitelerden alışık olduğumuz şekilde alım satım yapabilmek imkansız.

Siteye giriş yaptıktan sonra, gelişmş alım satım için ayrı tıklama gerekiyor. Oraya girsek satış yapmak için bir tıklama daha gerekiyor.
Bütün tabloyu gör diye bir tıklama daha yapmak gerekiyor. Sayfa her yenilendiğinde tekrar tekrar tüm tabloyu göre tıklamak gerekiyor.
Diğer sitelerde olduğu gibi alttaki herhangi bir fiyata tıklayınca otomatik birim fiyat değişmiyor.
Daha önce yapılan işlemleri aynı sayfada göremiyoruz. Bu büyük bir eksi.
Yaklaşık 5 dakikada bir sayfayı yenilememize rağmen, ayarlarda ne seçtiysek oturum süresi için o süre bitince çat diye çıkış yapıyor. Halbuki ben sayfayı yenileyeli 4-5 dakika olmamıştı.
Bu durum 2-3 defa başıma geldi.
Şimdi kimse gelip hacim düşükde vs. demesin. Bu şekilde bir yapıyla hacim falan olmaz tabii. Baştada söylediğim gibi insanlar sadece fiyat-BTC çevrimi için kullanır ancak.
Ve söylediklerim çok da basit şeyler, kolaylıkla değiştirilebilecek şeyler.

Umarım bu yazdıklarım dikkate alınır. Çünkü eleştiri için değil, daha iyi olabilmesi için yazdım.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
June 24, 2014, 09:06:07 AM
583 dolara karşı 1300 tl çok uçuk şu anda. Gerçi 1000 dolar olduğu sıralar 3000 tl yi de görmüştük ama . O zaman satan yoktu şimdi baya alım satım yapan var. Bu kadar fark olmaması gerekiyor.
Kapanır yakında, birisi habire alım yapıyor arkasını millet kapatıyor ama zaman alıyor tabi.
3000 tl nin gözüktüğü zamanki duurm farklı btcturk piyasayı direk besliyordu o ara tam btc leri bitmişti şimdi bir yada 2 yeni yatırımcı btc almış gibi duruyor.Yarın da aynı adamlar alıma devam edebilir.Yerel olarak yükseliş olabilir ama yurt dışı desteği olmayan her alım eski seviyesine gelecektir.
full member
Activity: 224
Merit: 100
June 24, 2014, 08:56:48 AM
583 dolara karşı 1300 tl çok uçuk şu anda. Gerçi 1000 dolar olduğu sıralar 3000 tl yi de görmüştük ama . O zaman satan yoktu şimdi baya alım satım yapan var. Bu kadar fark olmaması gerekiyor.
legendary
June 24, 2014, 06:06:34 AM
yemişim o dedikoduyu ben düşecek diyorum çünkü acemi minerların btc bozdurma baskısı var.yükselecek diyenlerin hiçbir ciddi teknik gelişme sunduklarını görmedim.
acemi traderlarında böyle piyasayı yerel bazda titretmesi var başka bir olay yok geçicidir yarım saat içinde yerel piyasa gerçek rakamlarına döner hemen.

Btc piyasasında bu kadar iddaalı olma ne üyeler gördük teknik analiz yapıp A olacak diyen sonunda Z çıkan.
benim hiç teknik analizim yoktur, serbest piyasa kuralları kripto koin dünyasında birebir işlemez, zaten teknik analizden de anlamam.

sadece yükselecek diyen arkadaşların hissiyatı dışında bir argümanları yok.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
June 24, 2014, 05:59:01 AM
yemişim o dedikoduyu ben düşecek diyorum çünkü acemi minerların btc bozdurma baskısı var.yükselecek diyenlerin hiçbir ciddi teknik gelişme sunduklarını görmedim.
acemi traderlarında böyle piyasayı yerel bazda titretmesi var başka bir olay yok geçicidir yarım saat içinde yerel piyasa gerçek rakamlarına döner hemen.

Btc piyasasında bu kadar iddaalı olma ne üyeler gördük teknik analiz yapıp A olacak diyen sonunda Z çıkan.
legendary
June 24, 2014, 04:32:55 AM
yine aceminin biri 13 btc ile 1300 tl ye kadar satış emirlerini süpürdü ve dünyanın en pahalı btc sini an itibariyle almış oldu.
kendisini tebrik ediyoruz. Shocked Grin
btcturk piyasa fiyatından emir girişini açık tuttuğu sürece benzeri olaylar görülecektir.

BTC Firlayacagi istihbaratini almistir belki. Bir cok yerde bu dedikodu var.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
June 24, 2014, 04:29:50 AM
yine aceminin biri 13 btc ile 1300 tl ye kadar satış emirlerini süpürdü ve dünyanın en pahalı btc sini an itibariyle almış oldu.
btcturk piyasa fiyatından emir girişini açık tuttuğu sürece benzeri olaylar görülecektir.

BTC Firlayacagi istihbaratini almistir belki. Bir cok yerde bu dedikodu var.
legendary
June 24, 2014, 04:22:43 AM
sr. member
June 12, 2014, 07:15:21 AM

BTCTurk API Güncellemesi

Uzun süredir piyasa bilgilerini alabilmeniz için hizmetinizde olan BTCTurk API üzerinden artık piyasa ve limit emir girişi yapabilirsiniz, emirlerinizi iptal edebilirsiniz, hesap hareketlerinizi ve

bakiyenizi alabilirsiniz.

İlgili yardım sayfamıza aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.btcturk.com/Help/HelpPageView/api-home-page

API kullanıcı başına saniyede birden fazla işlem yapılmasına izin vermemektedir.

BTCTurk API kullanarak yapacağınız geliştirmeleri sabırsızlıkla bekliyoruz!
sr. member
June 11, 2014, 02:42:37 AM
Piyasa yapıcı/alıcı fiyatlandırma kampanyanız sona mı erdi?
En yüksek fiyattan alım yaptım ancak komisyon kesilmiş.
yanlışım varsa düzeltin piyasa yapıcı emir olması için en yüksek alış-en düşük  satış emirleri arasında bir emir girmeniz lazım diye biliyorum
en yüksek satıştan alım yaparsanız o kampanyaya girmeyebilir

Yanlış ifade etmiş olabilirim. En yüksek fiyattan alım emri girdim, birisi BTC sattı ve baktığımda o alımdan komisyon kesilmiş.

Merhaba,

Piyasa yapıcı/alıcı fiyatlandırma kampanyasında en iyi alıştan yüksek, en iyi satıştan düşük emir girmeniz gerekmektedir.

Girdiğiniz emir alış ile satış arasındaki farkı emri girdiğiniz anda kapattığı sürece emriniz gerçekleştiğinde komisyon alınmayacaktır.
newbie
Activity: 46
Merit: 0
June 11, 2014, 02:33:50 AM
yanlışım varsa düzeltin piyasa yapıcı emir olması için en yüksek alış-en düşük  satış emirleri arasında bir emir girmeniz lazım diye biliyorum

Yanlış ifade etmiş olabilirim. En yüksek fiyattan alım emri girdim, birisi BTC sattı ve baktığımda o alımdan komisyon kesilmiş.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
June 11, 2014, 02:25:50 AM
newbie
Activity: 46
Merit: 0
June 11, 2014, 02:23:24 AM
sr. member
June 11, 2014, 01:57:35 AM
bilgi için teşekürler

Rica ederiz, iyi günler dileriz.
sr. member
Activity: 381
Merit: 250
June 10, 2014, 03:19:11 PM
bilgi için teşekürler
sr. member
June 10, 2014, 04:00:31 AM

Sayın kullanıcılarımız,

Sitemiz yarın gece (11.06.2014) saat 22:00 ile 24:00 arasında bakım için kullanıma kapatılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
sr. member
June 08, 2014, 03:23:25 PM
Selamlar,

Demin başıma gelen bir olayı aktarmak istedim, belki daha önce söyleyen olmuştur, tekrar olursa eğer kusura bakmayın.

Biraz önce BitPay üzerinden bir ödeme yapmak üzere işleme başladım, belki bilenleriniz vardır 15dk süre var ilk transaction'ın geldiğini görünce devam ediyor süreç ki bu da takribi 1dk içinde falan algılanıyor yani 15 dk çok uzun bile sayılır. Gelin görün ki mail onayının üzerine bir de elle onay mekanizması koymuşlar, onay verseler iyi, 4-5 tane ticket açtım "10 dk var lütfen acil" falan diye ama şu an oldu (takribi 40dk) cevap dönen bile olmadı. Tahminen sadece mesai saatlerinde cevap veriyorlar. Yani ez cümle gece yarısı işlem yapacaksanız BTCTurk üzerinde iki kere düşünün derim.

Merhaba,

Bitcoin Çekme işleminiz onaylanmıştır.

Dünyada da yaşanan bazı güvenlik sorunlarından dolayı belli bir tutarın üzerindeki Bitcoin Çekme işlemleriniz onaya düşmektedir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
mobil uygulaması mevcut mu ?

Merhaba,

Apple Bitcoin alış satışı ile ilgili uygulamalara izin vermemektedir. BTCTurk web sitemiz mobil uyumludur.

newbie
Activity: 25
Merit: 1
June 08, 2014, 07:36:22 AM
Selamlar,

Demin başıma gelen bir olayı aktarmak istedim, belki daha önce söyleyen olmuştur, tekrar olursa eğer kusura bakmayın.

Biraz önce BitPay üzerinden bir ödeme yapmak üzere işleme başladım, belki bilenleriniz vardır 15dk süre var ilk transaction'ın geldiğini görünce devam ediyor süreç ki bu da takribi 1dk içinde falan algılanıyor yani 15 dk çok uzun bile sayılır. Gelin görün ki mail onayının üzerine bir de elle onay mekanizması koymuşlar, onay verseler iyi, 4-5 tane ticket açtım "10 dk var lütfen acil" falan diye ama şu an oldu (takribi 40dk) cevap dönen bile olmadı. Tahminen sadece mesai saatlerinde cevap veriyorlar. Yani ez cümle gece yarısı işlem yapacaksanız BTCTurk üzerinde iki kere düşünün derim.

Merhaba,

Bitcoin Çekme işleminiz onaylanmıştır.

Dünyada da yaşanan bazı güvenlik sorunlarından dolayı belli bir tutarın üzerindeki Bitcoin Çekme işlemleriniz onaya düşmektedir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
mobil uygulaması mevcut mu ?
Jump to: