neden havaleler tatil gununde hesaba gecmiyor,gecemiyor, nedir sizi engelleyen? bir kac saat sonra gecmesine bile raziyim..
en az 20.000 liralik alis yapilacak hacim var ortada, gordum ve hepsini ben almak istiyorum.. ama alamiyoruz.. bir an evvel uluslararasi ortamdaki sartlara gecmeniz lazim, yoksa biri cikar alasini yapar..
fiyatlar ortalamanin 13% altinda seyrediyor btcturkte , yalniz hesaba para gecemedigi icin , alis yapamiyoruz, su an eminim benim gibi cogu kisi tikanmis kalmistir, alici olarak..
fiyatlari da geceyim de tam olsun
coinbase : 666 $
bitstamp : 663 $
btc-e : 656 $
BTCTURK : ALIS 1260 TL - SATIS 1270 TL
evet haklisiniz gecmis yuzyildan takip ediyoruz herzaman oldugu gibi, bakiniz ingilterede maden kazasi olmus 1840 yilinda 300 kisi hayatini kaybetmis..daha yakina gelelim, amerika da oyle iste teknolojisiyle seysiyle, 1904 yilinda 254 kisi olmus maden kazasinda, yani olur olur boyle seyler.. bu isin seysinde var bu seyler....
Sana kesinlikle hak veriyorum. 24 saat açık bir borsa, 24 saat havale yapılabilen bankacılık sistemi varken, mesai saatlerinde hesabına para aktarabilen bir BTC borsası çok anlamsız.
Yarın para hesaba geçene kadar da 1400'leri geçebilir
Ha, bi anlam veremedeğim de, 1100 küsürlü fiyatlara bakın, toplamda 60-70 bin TL'lik alım emri verip bekliyor millet. Bu resmen giden treni izlemek demek.
BTC hiç olmadığı kadar istikrarlı yükseliyor. 1 araba parası yatırdım. Bindiğim arabayı da satıp BTC alasım var