Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 93. (Read 399136 times)

jr. member
Activity: 125
Merit: 1
June 06, 2017, 03:55:16 PM
Siz akşamları işlem yaptınız mı var mı bir sorun ?
hero member
Activity: 953
Merit: 504
June 06, 2017, 03:05:29 PM
evet gerçekleştiriliyor. Paparaya kullandığın banka ile havale yapıyorsunuz ordan btcturke aktarıyorsunuz
jr. member
Activity: 125
Merit: 1
June 06, 2017, 02:27:40 PM
Merhaba arkadaşlar, mesai saatinden sonra, akşamları paparadan btctürke para aktarımı gerçekleşiyor mu ?
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
June 06, 2017, 02:13:47 PM
30 dkka once bıtcoın cekımı yaptık hala gondermedınız kac saatte duscek hesapt agozukmesı onaylanmasa bıle =
edit : 1 saati gectı 24 saatte mı atıyorsunuz btc yı hesaba ?

Çok yoğun oluyor şu anda yada sıkıntılar mevcut diyebilirim. Fee'den dolayı olabilirmi acaba. Destekle iletişime geçin olmadı.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
June 06, 2017, 01:56:25 PM
Şu işlem yapabilmek için istediğiniz şeyleride belirli bir limit üstü için gerekli kılın.
Kimse 100/1000 tl lik bir işlem için elindeki kağıda bişeyler yazıp kimliğiyle beraber selfy yapmaya ,ikemetgah bilgisini size vermek zorunda olmamalı..
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
June 06, 2017, 12:57:45 PM
30 dkka once bıtcoın cekımı yaptık hala gondermedınız kac saatte duscek hesapt agozukmesı onaylanmasa bıle =

Al benden de o kadar. 1 saat oldu bi işlem yok.
An itibariyle transaction fee is currently 480 satoshis/byte
Herhalde buna ayar çekiyorlar.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
June 06, 2017, 09:42:03 AM
BTCTurk artık eskisi gibi değil, sistemsel hatadan dolayı zarara girdim ama " sistemdeki hatanın çözüldüğünü ama zararı karşılayamayacaklarını" belirttiler." en iyisi şuanda paribu gibi gözüküyor.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
June 05, 2017, 03:57:35 PM
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
June 05, 2017, 07:32:24 AM
Bu papara denen zıkkımı çok aradınız mı gerçekten?

100 küsür tl para gönderdim, her şeyi de doğru yaptım gelen giden yok. Sonrasında bir miktar daha gönderdim havale ile. Sonradan gönderdiğim hesaba sorunsuz geçti ama önceki havale 2 saat oldu yok ortada.

İletişim diye bir sayfa açmışlar mesajlaşması çalışmıyor. Canlı yardımda da kimse yok. Ne boktan bir şey bu yahu.

Bu sorun bugün çözülmezse bir daha buradan tek satoshi almam.

edit: hadi çözüldü iyisiniz. Smiley Şu havale limitini düşürün walla yoksa çok müşteri kaçar. İlk açıldığından beri kullanıcısıyım bu sitenin. Başka yere gitmek de istemiyorum.

edit2: ilk para yatırma işlemim değildi. daha önce 1 den fazla malum aracı ile para aktardım.

Hocam aynı düşünceler bende de var.Bu paparanın bazen kafası tutuyor para hemen geçmiyor bekle bekle değerler değişmiş oluyor.Aynen dediğiniz gibi canlı yardım desen pert olmuş.Yazacak kişide yok eğer şanslıysan hemen geçiyor ama geçmeyince uğraş dur Smiley

Merhaba,

Papara aracılığı ile yapılan işlemlerin onay süreci hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz;

* İlk defa para yatıracak olan kullanıcıların yatırdıkları tutar, paranın yatırılmasının gerçekleşmesinden 24 saat sonra kullanıcı hesabına geçer.

* İlk olmayan kriterlere uygun yatırmalar ise aynı gün işlem sırasına bağlı olarak hesaba geçer.

Önümüzdeki dönemde yatırılan tutarlar hiç beklemenize gerek olmadan otomatik olarak hesaba geçiyor olacak. Ayrıca yeniden faaliyete başlamamız ile birlikte kullanıcılarımızın yoğun ilgisi dolayısı ile işlem sayılarımızda ciddi bir artış gözlendi ve bu nedenle sizlere cevap sürelerimiz istenmeyen bir şekilde uzadı.

Bundan sonraki taleplerinize aynı gün cevap alacağınızdan emin olmanızı isteriz.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
sr. member
June 05, 2017, 07:24:20 AM
Destek biriminin yanıt verme süresi çok uzun.üstelik çok basit bir işlem söz konusu:papara hesabımın onaylandığını görüp para gönderimi yapacaklar
1 saattir yanıt bekliyorum kendilerinden.böyle yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi.

edit:1 saatin sonunda cevap geldi çok şükür.

Merhaba,

Öncelikle sizde böyle bir izlenim yarattığımız için çok üzgünüz. Yeniden faaliyete başlamamız ile birlikte kullanıcılarımızın yoğun ilgisi dolayısı ile işlem sayılarımızda ciddi bir artış gözlendi, bu nedenle sizlere cevap sürelerimiz istenmeyen bir şekilde uzadı.

Bundan sonraki taleplerinize aynı gün cevap alacağınızdan emin olmanızı isteriz.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
June 05, 2017, 04:39:05 AM
önceden tek olunca bekletiyordu ama bişey diyemiyorduk ..  Cheesy ama şimdi rakipleri çok güzel .. kim arar btctürkü
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
June 05, 2017, 04:10:42 AM
Destek biriminin yanıt verme süresi çok uzun.üstelik çok basit bir işlem söz konusu:papara hesabımın onaylandığını görüp para gönderimi yapacaklar
1 saattir yanıt bekliyorum kendilerinden.böyle yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi.

edit:1 saatin sonunda cevap geldi sonunda.

Bankadan Paparaya, oradan BtcTurk e bir işlem olduğundan bekleme süresi can sıkıcı bir hal alabiliyor.

Papara.com üzerinden yapılan ödemelerin daha hızlı check edilmesi gerekiyor!

Check süresi çok uzun ve yapılan işlemlerle ilgili bilgiler anlık değil. Yapılan bir para yatırma işlemi hala İptal seçenegiyle karşınıza çıkabiliyor.
member
Activity: 100
Merit: 10
June 05, 2017, 02:40:54 AM

edit:1 saatin sonunda cevap geldi çok şükür.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
June 02, 2017, 05:49:24 PM

100 küsür tl para gönderdim, her şeyi de doğru yaptım gelen giden yok. Sonrasında bir miktar daha gönderdim havale ile. Sonradan gönderdiğim hesaba sorunsuz geçti ama önceki havale 2 saat oldu yok ortada.

İletişim diye bir sayfa açmışlar mesajlaşması çalışmıyor. Canlı yardımda da kimse yok. Ne boktan bir şey bu yahu.

edit: hadi çözüldü iyisiniz. Smiley Şu havale limitini düşürün walla yoksa çok müşteri kaçar. İlk açıldığından beri kullanıcısıyım bu sitenin. Başka yere gitmek de istemiyorum.

edit2: ilk para yatırma işlemim değildi. daha önce 1 den fazla malum aracı ile para aktardım.

Hocam aynı düşünceler bende de var.Bu paparanın bazen kafası tutuyor para hemen geçmiyor bekle bekle değerler değişmiş oluyor.Aynen dediğiniz gibi canlı yardım desen pert olmuş.Yazacak kişide yok eğer şanslıysan hemen geçiyor ama geçmeyince uğraş dur Smiley
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
June 02, 2017, 10:03:52 AM

Eğer ilk para yatırma işleminiz ise yaptıkları uyarıya göre, yatırılan tutar hesaba 1 gün sonra aktarılıyor.

Bu durumda ilk işlemin ise sanşlı sayılırsın aynı gün hesaba geçtiği için ya da belki sistemi bu şekilde güncellemişlerdir.
legendary
Activity: 3276
Merit: 2442
June 02, 2017, 08:44:03 AM

member
Activity: 69
June 02, 2017, 05:37:30 AM
Siteye erisebilen varmi suan

evet bende sorun yok
Uygulamasindan ulaşamıyorum suan verilere .genelde ordan takip ediyordum
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
June 02, 2017, 04:25:30 AM

evet bende sorun yok
member
Activity: 69
June 02, 2017, 04:23:26 AM
sr. member
May 31, 2017, 09:46:50 AM
Eski numaram artık kullanım dışı Yeni numaramı kayıt ettiremiyorum mesaj attm daha dönüş yapılmadı.

Merhaba,

Mesaj ile bilgi verilmiştir,

Teşekkürler.
Pages:
Jump to: