Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 90. (Read 399136 times)

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
June 28, 2017, 06:22:16 AM
Öğle arasında papara'ya yapılan tl çekim işlemleri anında onaylanıyor mu yoksa 13.00 yada 13.30 dan sonramı onaylanıyor ?

Merhaba,

Gün içinde Papara ile verilen TL çekme emirleri anında onaylanmaktadır.

Bilgilerinize.

O zaman geçenlerde cumartesi verdiğim papara çekim emrini pazartesiye kadar niye beklettiniz. Yoğunluktan olsa gerek.

Merhaba,

Hafta sonlarında da TL çekme ve yatırma işlemlerinizi yakından takip ediyor ve gerekli onayları veriyoruz.

Belirttiğiniz tarihte gecikmeli bir işleme ulaşılamadı ancak anlık bir sorun yaşanmış olabilir. Bundan sonraki süreçte geciken bir işleminiz olur ise Destek Ekibimize iletmeniz halinde size hemen yardımcı olacaklardır.

Bilgilerinize.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
June 28, 2017, 05:52:29 AM
Öğle arasında papara'ya yapılan tl çekim işlemleri anında onaylanıyor mu yoksa 13.00 yada 13.30 dan sonramı onaylanıyor ?

Merhaba,

Bilgilerinize.

O zaman geçenlerde cumartesi verdiğim papara çekim emrini pazartesiye kadar niye beklettiniz. Yoğunluktan olsa gerek.
sr. member
June 28, 2017, 05:44:21 AM

Merhaba,

Bilgilerinize.
member
Activity: 100
Merit: 10
June 28, 2017, 04:33:26 AM
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
June 27, 2017, 11:47:23 AM
Papara bu tatil günleri için ilaç gibi oldu dün papara ile çekim yaptım yarım saat içinde hesabıma yatmıştı. Hız iyi ama yine de papara ile para yükleme komisyonunu yüksek buluyorum 1 btcde 50 lira komisyon bana göre çok fazla.

1 Btc'de 50 tl komisyon aşırı fazlaymış. O zaman hızı falan kalsın bu kadar komisyon falan alınmaz arkadaş. Bunlarda iyice zıvanadan çıkmışlar.
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
June 26, 2017, 03:08:32 PM
Papara bu tatil günleri için ilaç gibi oldu dün papara ile çekim yaptım yarım saat içinde hesabıma yatmıştı. Hız iyi ama yine de papara ile para yükleme komisyonunu yüksek buluyorum 1 btcde 50 lira komisyon bana göre çok fazla.
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
June 26, 2017, 10:58:15 AM
papara bayramda çalışıyor ama btcturk çalışmıyor ne güzel degil mi, para çekme yapılamıyor

Merhaba,

Papara'dan oluşturulan çekme talepleri işlem sırasına göre gün içinde onaylanmaktadır ancak bankadan yapılan çekme talepleri (EFT) bir sonraki iş gününde gerçekleştirilecektir.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi bayramlar dileriz.

Of bu hic iyi olmadi iste...
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
June 25, 2017, 05:48:04 PM
papara bayramda çalışıyor ama btcturk çalışmıyor ne güzel degil mi, para çekme yapılamıyor

Merhaba,

Papara'dan oluşturulan çekme talepleri işlem sırasına göre gün içinde onaylanmaktadır ancak bankadan yapılan çekme talepleri (EFT) bir sonraki iş gününde gerçekleştirilecektir.

Bayramda mı bu şekilde yoksa normal günlerde de cumartesi , pazar da bu şekilde mi çalışılıcak?
sr. member
June 25, 2017, 05:39:06 PM

Merhaba,

sr. member
Activity: 700
Merit: 270
June 25, 2017, 09:13:49 AM

Normaldir adamların bayram tatili olmasınmı Cheesy Sanırım diğerleri de bu şekilde herhalde onlardada herhangi bir gelişme yok belkide birinci günü olduğundan.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
June 25, 2017, 05:44:57 AM
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
June 24, 2017, 04:34:33 PM
siteye girebilen var mı

Şu an herhangi bir sıkıntı yok gibi. Oturum açabildim. Siz sanırım daha erken saatlerde sorun yaşadınız.
sr. member
Activity: 300
Merit: 250
June 24, 2017, 05:25:01 AM
siteye girebilen var mı
sr. member
June 22, 2017, 08:07:07 AM
Merhaba,

Görüşlerinizi ve geri bildirimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyoruz.
Anlık olarak servislerde oluşan bir hata sebebiyle bu tarz bir gecikme yaşanmıştır,  planlı bir çalışma olmadığı için kullanıcılarımıza bilgi veremedik.
Düşünce ve önerileriniz dikkate alıyor olacağız.

Anlayışınız için teşekkürler.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
June 22, 2017, 08:00:47 AM
Merhaba,

Dün gece bitcoin servisimizde oluşan bir hata nedeniyle gecikme yaşanmıştır. Bitcoin servisleri ile ilgili iyileştirme çalışmalarımız devam etmektedir.

keşke bu tür bilgilendirmeleri zamanında yapsanızda bizde planlarımızı ona göre yapsak.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
June 22, 2017, 07:59:22 AM
Merhaba,

Dün gece bitcoin servisimizde oluşan bir hata nedeniyle gecikme yaşanmıştır. Bitcoin servisleri ile ilgili iyileştirme çalışmalarımız devam etmektedir.

Hata oluşur oluşmaz, bilgilendirme yapılmalı ve takvim açıklanmalı.

İnsanlar buradan alım-satım yapma düşüncesiyle işlem yapıyor olabilir.  Bu durumda böyle bir gecikme yaşandığında sizden gelen bilgi e-mailiyle/duyuruyla 3. kişiye sunacak bir takvimi, önerisi olabilmeli, zaman adına.
sr. member
June 22, 2017, 06:11:49 AM
Merhaba,

legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
June 22, 2017, 03:57:29 AM
14 saat sonra btc'ler onaylandı.
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
June 22, 2017, 01:58:27 AM
12 saattir onaylanmayan işlem mi olur mustrerim magdur ben musterim magdur diye magdurum

destege mesaj attım donus yok

hadi btcturk sün nerede buyuklugun
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
June 21, 2017, 08:04:22 PM
papara hesabına çekimlerde başka birinin hesabına gönderebiliyor muyuz ki?

Papara çekimleri manuel onaylanıyor, dolayısıyla isim uyuşmazlığı* nedeniyle, başka birinin hesabına çekim yapamazsınız, diye düşünüyorum!

Papara dan kimlik bilgisi onayı isteniyor olabilir*

o ihtimalleri bende düşündümde eskden banka kaydedyrdk onun gibi kaydetme olmayınca ve her sefernde sadece hesap no istedgi için acaba flexible mi diye düşündüm
Pages:
Jump to: