Pages:
Author

Topic: BTCTürk EThereumlarımı Vermiyor - page 2. (Read 915 times)

newbie
Activity: 7
Merit: 0
December 01, 2017, 11:46:12 AM
Asıl sinir bozucu olan maillere bile cevap vermiyorlar. Yaptıkları sahtekarlık başka birşey değil. Astronomik komisyon ücretleri kafi gelmiyor beyefendilere bi de piyasada spekülsayon yapıyorlar.
newbie
Activity: 8
December 01, 2017, 09:20:00 AM
zannediyorum ki türk borsalarına yurt dışı borsalarından aktarılan coinleri daha yavaş işleme alıyorlar. türkiyede alıcı yoğunluktaki piyasa sebebiyle coin fiyatları yüksek. arbitraj farkından faydalanmak da mümkün. bu durum şirketin kazanacağı parayı sizinle bölüşmesi anlamına geliyorki bunu yapmazlar. etik değil hatta çok sinir bozucu.
full member
Activity: 322
Merit: 112
December 01, 2017, 09:02:35 AM
Bende kullanıyorum şimdiye kadar 3-4 sefer eth gönderip bozdum sıkıntı yaşamadım. Ama özeelikle sitede borsalarda göndermeyin yazıyor, sebebini bilmiyorum hala niye böyle bişey istiyorlarsa. bende cüzdanıma çekip gönderdim etherleri sıkıntı olmadı.belki borsadan transfer ettiğiniz için sıkıntı olmuş olabilir ama yinede şimdie kadar çözülmesi gerekirdi 1 hafta nedir.şikayet var.com a yazın isterseniz belki etkisi olur
newbie
Activity: 7
December 01, 2017, 07:28:36 AM
Arkadaşlar,
Bitstamp hesabımdan 3 küsür ethereumu btctürkte gönderdim. İşlem onaylandı fakat 1 haftadır attığım onlarca maile rağmen adamlar cevap verme zahmetine bile girmiyor. Sadece 1 defa cevap verdiler ilgili birime iletilmiş en kısa sürede aktarım gerçekleşecek. İyi de en kısa süre anlayışınız nedir. Araştırmalarımda bu sorunu hatta daha büyük miktarda ethereumları hesaba geçmeyen arkadaşlar var. Bu adamlar etherlere çöktü mü yoksa dalgalı piyasada kullanıp daha sonra mı cüzdana aktaracaklar.
Pages:
Jump to: