Pages:
Author

Topic: BTCTURK HIRSIZDIR. - page 2. (Read 2525 times)

sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
November 03, 2017, 08:33:17 AM
Bence sistemleri Eth eklenince iyice çöktü. Ben de eth  satışı yapmıştım geçenler de. Satış gerçekleşti ama Tl hesaba yatmadı bir dakika falan sonra beklenmeyen sistem hatası sayfası açıldı. Durum teknik ekibe bildirildi diye bir mesaj çıktı.bekleyelim dedim. 5-10 dak. sonra ancak hesaba geçti. Yani sistem iyice allak bullak olmuş. Mümkün mertebe uzak durmaya çalışıcam. Yoksa İyi bir teknik kadroları olmadan bu işin sonu kötü gözüküyor. İnşllah olmaz.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
November 03, 2017, 08:02:06 AM
Bu tarz spekülatif hareketler hiç iyi olmuyor. Malesef çoğu insanın canı yanıyor bundan sonra. Zira tamamen pisikolojik etmenlere bağlı borsadaki hareketler.
full member
Activity: 840
Merit: 111
November 03, 2017, 07:04:31 AM
Arkadaşlar aynı sorunu koca koca bankalarda yapıyor bende 3bin tl den fazla zarar gördüm.
Finansbank olsun TFX Target olsun Ziraat bankaları bile yüksek volatiliteli zamanlarda sistemi bilinçi yada bilinçsiz bir şekilde donuyor
Böyle küçük bir borsa için ani yüklenmede kasıp donmalar normal diyorum ama onlarda bunun kendilerine zarar vereceğini anlamaları lazım her yükseliş düşüşte böyle olursa müşterisi kalmaz.
Benimde canım sıkılıyor böyle şeyler yaşamaktan ama onlar da bu olaydan ders çıkarması lazım yaygınlaşan bitcoin karşısında borsalarını sağlamlaştırmak zorundalar.
x8y
newbie
Activity: 15
Merit: 0
November 03, 2017, 06:54:31 AM
Kopyala yapıştır cevap gönderiyorlar destek taleplerine...

Şerefli davranıp hatalarını kabul etmelerini, zararları tazmin etmelerini bekledim dersem kendime yalan söylemiş olurum.

Tekrar eski usule dönüş... Elin yabancısına para kazandırmak daha hoşuma gidecek. En azından gece rahat uyutuyor. Varsın swift'te 1 hafta geçirsin para. Hak eden kazansın en azından.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
November 03, 2017, 06:49:07 AM
sitelerinden kaynaklı sorun olduğunu kabul edip, zararınızı karşıllayamayız diyen sistemin adıdır BTCTURK. Uzak durun derim. Bir zamanlar kamyoncuların sitesi diye dalga geçilen Paribu 10 çeker bunlara
newbie
Activity: 33
November 03, 2017, 01:25:02 AM
Kendileri buraya tesrif edip sistemsel bir hata olustu'dan fazlasini soyleyebilirlerse pek memnun olacagiz.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
November 03, 2017, 12:43:16 AM
Açıkçası btctürk el değiştirdikten sonra o siteye bir türlü güvenememiştim bir daha
İyikide güvenmemişim diyorum şuan ama belkide sistemsel bir sorundur
Direk hırsız yaftası ağır kaçabilir
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
November 02, 2017, 11:16:07 PM
Poloniex ve Bittrex'te aynısını yapıyor.
Paribu ve BTCTürk en iyi iki borsa sitesi, daha iyisi çıkana kadar kullanmaya devam.
member
Activity: 70
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
November 02, 2017, 11:12:00 PM
BTCturk İşlemlerindede komisyon + KDV ücreti kesiliyor. KDV kesintisi işi faturalı yaptıklarını gösteriyor. Sanırım BTCturk şikayet edebilirsin diye düşünüyorum
sr. member
Merit: 253
November 02, 2017, 08:30:56 PM
türk usulu böyle oluyor işte yeterki ortada bir fırsat görmesin
memleketin bu hale gelmesinin tek nedeni bu üç kağıtçılığımız
member
Activity: 380
Merit: 20
November 02, 2017, 07:13:38 PM
Bugün paribuda bende satış yapamadım site kilitlendi ve bir süre erişemedim.Arkadaş nedir yani anlamadım gitti.Adam parasını veriyor komisyonunuda veriyor  zaten tek bir birim olan btc yi satıp alıyorsun adam gibi bu işi yapacaksın.Yada yapamıyoruz deyip kapatıp gitsinler.Her dump da pump da millet tam para kazanacak ne hikmetse hepsi kapanıveriyor.Sanki 100 milyon dolar hacim var anasını satıyım.. günde 500 btc yi satıp alamıyosan kapat git...
newbie
Activity: 45
November 02, 2017, 06:47:41 PM
Bende biraz şüphe ediyordum lakin her zaman işlemleri paribu'dan yapıyorum ve şu an için en iyisi bu ve btcturk'e  bir türlü kanım ısınmadı daha iyisi olana denk paribu takil derim.
full member
Activity: 171
Merit: 100
November 02, 2017, 04:05:47 PM
paribuda da aynısı olmuş. millet ekşi sözlükte de paribuya giydiriyordu.
x8y
newbie
Activity: 15
November 02, 2017, 03:44:29 PM
Resmen spekülasyon yapıyorlar. Emir giriyorum kabul etmiyo, emir iptal etmek istiyorum olmuyor. bildiğin adamlar fiyatla oynayıp par akazanmak için her şeyi yapıyorlar. en kısa sürede ben de ayrılıp farklı bir borsaya geçeceğim.
Nereye geçelim paribu da da aynı sorunlar oluyormuş başka güvenli sağlam nereleri var aydınlatın beni?

Bu sorunlar olurken Paribu'ya da kontrol amaçlı bakmak istediğimde onda da aynı şekilde bağlantı sorunları mevcuttu.
Zaten deneme amaçlı bir miktar atmıştım, ben gene dünya genelindeki herhangi bir siteye güvenirim de bunlara güvenmem. Gene eskisi gibi %3.5 kredi kartı komisyonu veririm gerekirse acil durumda, elin gavuru kazansın derim. En azından namusuyla kazanıyor.
full member
November 02, 2017, 02:51:24 PM
Resmen spekülasyon yapıyorlar. Emir giriyorum kabul etmiyo, emir iptal etmek istiyorum olmuyor. bildiğin adamlar fiyatla oynayıp par akazanmak için her şeyi yapıyorlar. en kısa sürede ben de ayrılıp farklı bir borsaya geçeceğim.
Nereye geçelim paribu da da aynı sorunlar oluyormuş başka güvenli sağlam nereleri var aydınlatın beni?
newbie
Activity: 56
November 02, 2017, 02:08:30 PM
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
November 02, 2017, 01:27:31 PM
benzer sorunlar zaman zaman poloda da oluyordu. api üzerinde botlar işlem yapabiliyorken websitesine erişim imkansız olabiliyor.
ama burada bir artniyet olduğu çok açık ortada. yalnız TR için değil global anlamda decentralised bir borsa ihtiyacı fazlasıyla var. 2017yi de bitiriyoruz. umarım 2018 de decentralised exchange ler artık işlem yapılabilir zemine oturur.
member
Activity: 70
Merit: 10
November 02, 2017, 01:10:27 PM
Zamanında bu borsaların bunu neden yaptıgını açıklamıstım eski mesajlarımda kısaca yine anlatayım
Böyle durumlarda sen 1btc satıp senden 50tl komisyon alacagına sistemi durdurup kendi kasalarındaki btcleri satıyorlar tek btcde bin tl kar ediyorlar kasadaki satış stogu bitince sistemi açıyorlar açıklamada bilmem ne sorunu oldu zırt pırt.
Kanıtınıda hacimlerden bakabilirsiniz normalde btc hacmi 600btc lerde olan bir borsa bir iki saat içinde 950 btc dayanan bir hacim gerçekleştiriyor. Hemde sistem durdugu halde bu da borsada yüklü miktar alış satış yapıldıgına işarettir. Sizce yüklü miktarda alış satısı kim yapmış olabilir. Tabiki şirin baba  
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
November 02, 2017, 12:57:11 PM
kusura bakmayın ama bu yaşıma geldim türkiyede düzgün işleyen sistem sadece istisnadır diyebilirim.
ptt kargo nun işi posta dağıtımı ama haftanın yarısı kargom nerede sistemi çalışmıyor.
senin işin o başka bi uğraşın olur ama ek iş olarak yaparsın anlarımda ana işini tam yapmayan sisteme güvenilmez.
full member
November 02, 2017, 11:22:29 AM
Kafayı yedikten sonra ben satmaya çalışırken yapamayışımı çektiğim video'yu upload edemedim ama...
Sistem kendine gelmeye başlayım BTC yükseldikten sonra sattığı fiyatın bana bildiriminin ekran görüntüsü.
İşte bu direkt hırsızlığın ekran görüntüsü oluyor.

PS: Emri vermeye çalıştığımda 29.500 dolaylarındaydı BTC.
Hepimize geçmiş olsun bu gün bir şey öğrendik.  BTCturk'e twitter olsun mail olsun şikayetimizi dile getirelim onlarda işini iyi yapmaya çalışsınlar şimdilik biz zararlıyız ama uzun vadede böyle giderse çok müşteri kaybeder.
Pages:
Jump to: