Pages:
Author

Topic: BTCTURK HIRSIZDIR. - page 3. (Read 2524 times)

x8y
newbie
Activity: 15
Merit: 0
November 02, 2017, 10:45:35 AM
Kafayı yedikten sonra ben satmaya çalışırken yapamayışımı çektiğim video'yu upload edemedim ama...
Sistem kendine gelmeye başlayım BTC yükseldikten sonra sattığı fiyatın bana bildiriminin ekran görüntüsü.
İşte bu direkt hırsızlığın ekran görüntüsü oluyor.

https://i.hizliresim.com/bL6z8j.png

PS: Emri vermeye çalıştığımda 29.500 dolaylarındaydı BTC.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
November 02, 2017, 10:08:08 AM
koinimde de site çöküyor ama hiç olmazsa fiyat ile fln oynamıyorlar emir girdiysende girdiğin rakamdan onaylanıyor
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
November 02, 2017, 09:22:18 AM
Tr deki siteler yoğun olduğu zamanlarda sunucu yapılanmasından dolayı çöküyorlar. Yani site yönetimi bu işi bilinçli yapmıyor.Sunucu yoğunluğuyla başetmek ayrı bir uzmanlık alanı "scalability" deniliyor. Fiyatın oynak olduğu zamanlar birçok kişi giriş yapmaya çalışıyor ve site bu isteklere yeterli cevap verecek altyapıda değilse size sayfa gelmiyor yada donmuş bir sayfa geliyor.
Btc borsaları nitelikli dolandırıcı yada hırsız değiller. Ama bunu iddia edenlerin cahil olduğu açık. Biraz bilgi sahibi olan herkes bunu tahmin ediyordur.
oyun sitesi mi? yoksa ufak bir haber sitesi mi? koskoca borsa bu nasıl çöküyor milyonlarca TL dönüyor burada eğer bunun altyapısını sağlayamıyorsa siktirsin gitsin zaten yakın zamanda gidecek belli.
Btcturk yüzünden zarar edenler oldu şimdi karşılasınlar o zaman zararlarını
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
November 02, 2017, 08:53:46 AM
Tr deki siteler yoğun olduğu zamanlarda sunucu yapılanmasından dolayı çöküyorlar. Yani site yönetimi bu işi bilinçli yapmıyor.Sunucu yoğunluğuyla başetmek ayrı bir uzmanlık alanı "scalability" deniliyor. Fiyatın oynak olduğu zamanlar birçok kişi giriş yapmaya çalışıyor ve site bu isteklere yeterli cevap verecek altyapıda değilse size sayfa gelmiyor yada donmuş bir sayfa geliyor.
Btc borsaları nitelikli dolandırıcı yada hırsız değiller. Ama bunu iddia edenlerin cahil olduğu açık. Biraz bilgi sahibi olan herkes bunu tahmin ediyordur.
Türkçede argo ama güzel bir tabir vardır; "Yiyemeyeceğin .... altına yatmayacaksın" derler !
Böyle oynak talepli sitelerde gerektiğinde devreye girecek ek kapasite olması gerekir.
"Gardaş çok giren oldu, bizim şervir çekmedi, cortladı da ondan biliyon mu" diye sıyrılamazsın, sitende bir de utanmadan günlük hacmini yazıyorsan (şu an itibarıyla yaklaşık 25.850.000 TL) ya adam gibi altyapı hazırlayacaksın, ya da siktir olup gideceksin, bu kadar basit.
Kimse bahanelerin arkasına saklanmasın, herifler sizin paranızla sizi düdüklemeye çalışıyor arkadaşlar, KULLANMAYIN
full member
Activity: 840
Merit: 111
November 02, 2017, 08:21:44 AM
İyi güzel demişsinde bizden güzel komisyon alıyorlar günde ortalama en az 400BTC hacmi var sistemlerini güclendirseler zarar mı edecekler kuruldukları zamandan bu yana belki sistemin bir çok kullanıcıya hizmet verebilmesi için hiç  geliştirilme yapılmadı. Asıl böyle böyle sorunlar yaşadığımız için müşteri kaybedecek.
member
Activity: 70
Merit: 10
November 02, 2017, 08:15:26 AM
Anlaşıldı arkadaşlar Btctürk bitmiştir bırakıyoruz 5 kişi ayrıldık. Bir iki kişi der neyse herkez aynı seyleri söylemeye basladı demekki iş ahlaki ile yapmıyorlar ee bizde gereğini yaparız piyasada borsa cok. Hacimlere iyi bakın şimdi Smiley
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
November 02, 2017, 08:13:35 AM
full member
Activity: 840
Merit: 111
November 02, 2017, 08:11:16 AM
Ben de aynı olayı yaşadım ekran görüntüsü de var elimde işte benim açmış olduğum konu

https://bitcointalksearch.org/topic/btcturk-emirimi-ptal-etti-3k-zarar-2348526

14:21'de 1.34165505BTC=40.128.89TL satış işlemi yapmak istedim ve "Emir girildi" uyarısını aldım, suraya kadar sorun yok.
14:25'te "1e-8" uyarısı ile karşılaştım.
14:50'de vermiş olduğum emir İPTAL olmuş
Yukarıdaki resimlerin sol üst köşesindeki saatlerden takip edip ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.
an itibari ile 3.000TL gibi bir zarar söz konusu bazen böyle yapıyor bu ilk değil sistem kasıyor site donuyor.
Ne yapmam lazım mail yazdım 40 dk geçti yanıt yok satmak istediğimde 40.128TL'ydi satmadı şimdi sat emri girdiğimde bana 37.600TL veriyor ama bu yaptıkları hırsızlık.

https://i.hizliresim.com/MaDr5g.png
https://i.hizliresim.com/Qp29EZ.png
https://i.hizliresim.com/XE657k.png
https://i.hizliresim.com/d7BRzX.png
https://i.hizliresim.com/bL6WAb.png
x8y
newbie
November 02, 2017, 08:02:21 AM
Adamlar bildiğin ufak bir dalgalanma olduğu zaman siteyi çökertiyor...
Ahaha.
full member
Activity: 630
Merit: 104
November 02, 2017, 07:54:06 AM
teşekkürler bilgilendirmen için bu tür olaylar eskıden borsadan olurdu milletın borsadan tırsmasının sebebı bu 2000den öncenın orneklerı bunlar ne yazıkkı:S
full member
Activity: 333
Merit: 103
November 02, 2017, 07:50:11 AM
Bunu yapmak yerine sağlam bir borsada BTC/USDT dönün. İşiniz bitince TL'ye çevirirsiniz.
x8y
newbie
November 02, 2017, 07:40:55 AM
Türk sitelerine güvenince en fazla bu kadar oluyor.

Aynısını ben de yaşadım.

29.500'deyken satış emri verdim. O sırada sistemleri takılmaya başladı. Bir kaç kez daha satış emri vermeye kalktım... Yemedi.
Komple 500 Internal Server Hatası çıkmaya başladı karşıma. 24.000 gözüküp geliyordu o sırada. Bir süre sonra site geldi. 28.500'e düşmüştü BTC fiyatı.

Bu sefer satmayı denedim. Ama sistem hesabımda hiç BTC yokmuş gibi çalışıyor ne bir şey almama ne bir şey satmama izin veriyordu. Yukarıda BTC miktarım yazsa da satmaya kalkınca bakiyen yok diyor, belki TRY olmuştur diye almaya kalktığımda ona da bakiyen yoktur diyordu...
Bir süre sonra ekrana 29.500'deyken girdiğim emrin 27111'den gerçekleştiği haberi geldi.

Adamların teknik yetersizliklerinden dolayı direkt zarara uğradım. Sistemin sattığı an verdiği meblağla almaya kalktığımda bile yüzde 10 zarara uğramıştım.

Türk sistemine güvenmekle ne kadar iyi yaptığımı fark ettiriyorlar her seferinde ya...
Mükemmeller.
newbie
Activity: 7
November 02, 2017, 07:35:45 AM
Btctürk bugün bir bombaya daha imza attı , Kendileri bitcoin 30.000'e ulaştığında siteyi kapattılar ve bir anda bitcoinin değerini 24.000 gösterip herkese bitcoinlerini sattırmaya çalıştılar. 30.000'i göremedik üstüne bir twitter'a salak saçma bir açıklama yapılmış. Herkes bilsin duysun ! UZAK DURUN
Pages:
Jump to: