Pages:
Author

Topic: BTCTürk Onarım Gerekçesiyle Ethereum Çekimlerini Kapattı - page 2. (Read 500 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Az önce Btctürk'ten ethereum bozdum . Sıkıntı yok arkadaşlar ancak konu açarken niye hep felaket tellallığı yapıyorsunuz ?

Adamlar onarım var demiş acaba sonuna mı geldi diyorsunuz . Speküle edince para mı veriyorlar ?
full member
Activity: 196
Merit: 100
btcturk çekimleri kapattıysa muhtemelen elinde ethereum kalmamıştır. büyük bir yatırımcı emirleri toparlayıp elindeki tlyi eth ye çevirmiş olabilir. yüksek miktarda yapılan çekim btcturk'un soğuk cüzdanlarını boşaltmış olabilir. yeniden tedarik edecek ve çekimi açacaklardır. yada zaten açmışlardır bile.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Adamların mantaliyesi bu işle ugraşan bizlerin dinden çıktıgı yönünde, teknoloji biliyorsunuz bu hükümet ve yardıkcıları için caiz degil hatta günah ve haram falandır. Bir yerde denk geldi bitcoin ile ugraşanlar daeşcilerdir falan dedi malın biri bunlarda o heriften duyduklarını halka satıyorlar bir fikirleri varmış gibi
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Şeffaf bir şekilde kullanıcılara haber verip birkaç yenileme, düzenleme çalışması yapacaklar demek ki. Yıllardır bu borsalardan sorunsuz bir şekilde ticaret yapıyorsunuz bu kadar vefasız olmayın hemen aklına olumsuz şeyler geliyor bazılarının
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Belki farkında değilsiniz ama bittrex haftada birkaç gün ether yatırma ve çekme işlemlerini kapıyor. Hergün bir cuzdan kesin bakımda oluyor. Bunlar sıradan seyler 1-2 hafta duzelmezse o zaman endişelenmek gerekir.
member
Activity: 490
Merit: 10
Aynı şeyi ben soracaktım. Ani bir saldırı ıvır zıvır durumu olmadığı sürece adam gibi kullanıcılarına bilgilendirme verseler uygulama üzerinden herkes pozisyonunu ona göre alsa kimse zarara uğramaz.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Konuyu açan Jr.Member arkadaş çok heyecan yapmış BtcTURK piyasanın en eski belkide güvenilecekse ilk borsadır bana göre. Arada bakımda yapar çalışmada. Arkadaş yeni olduğu için biraz gerilmiş. Relax. Bundan 1 yıl önce tüm üyelerine kuruşuna kadar ödedi. Kaçsalar o zaman kaçarlardı. Ha bu şu anlamada gelmiyor sürekli böyle gidecek. Bu alemde babana bile güvenmeyeceksin ama piyasa da ki diğerlerine bakıyorum btcTurk bana göre daha profesyonel.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Şöyle bir olay var arkadaşlar eğer borsanın coin'leri çalınırsa ve borsa bunları geri alamazsa kendi ödeyecek ya da coin'lere bye diyeceğiz. Diğer türlü onarım vs bir önemi yok.
full member
Activity: 266
Blockchain with solar energy
Boşu boşuna spekülasyon yapmayınız. Cüzdanlara veya pclere bakım yapılıp dönüş yapacaktır.
Btctürk el değiştirdiğinden beri güvenemediğim bir piyasa olsa da işlediği için problem yok bence.
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
Bu borsalara çok yakında bir yaptırımlar gelecektir bankalarla bütün alışverişi ortaya dökeceklerdir muhakkak vergilendirme çıkacaktır çok yakın bir zamanda

Tabii ki çıkacak, vergilendirme dışında direk yasakta gelebilir. Ekonomi bakanı Zeybekçi halkımızı bu piyasadan korumamız lazım şeklinde açıklama yaptı geçen gün, yasaklanacak mı soruları gündemde.
member
Activity: 112
Merit: 11
Bu borsalara çok yakında bir yaptırımlar gelecektir bankalarla bütün alışverişi ortaya dökeceklerdir muhakkak vergilendirme çıkacaktır çok yakın bir zamanda
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
Böyle şeyler olabilir neden durumu speküle etmeye çalışıyorsunuz anlamış değilim. Sonuçta sipariş ver malı al gibi bi site değil arkasında sağlam bir altyapı var ve arada onarım tabii ki olacak.
hero member
Activity: 826
Merit: 502
Yahu bu adamlar bakımlarını güncellemelerini ne zaman yapacak  ? Neden hemen yaygarayı kopartıyorsunuz ki ? Zaten resmi yollardan açıklamalarını yapmışlar . Az bir sakinleşin.  Hemen ortalığı velveleye veriyorsunuz . Hele ki başlığı görür görmez noluyor diye giriyoruz içeriye ..
full member
Activity: 518
Btcturk den sımdıye kadar bır sıkıntı yaşamadım en kalıtelısı btcturk her anlamda heyecan aramaya gerek yok galyana getırmeyede tabıkıde guncellemede olacak bakımda olacak kımsenın parası kalmaz .
full member
Activity: 532
Merit: 151
Btcturk yerli borsalar arasında en çok güvendiğim site güncelleme yapıyorlar sanırım çünkü withdrawlar 1 saat falan sürüyordu umarım dahada hızlı hala getirirler.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Aksi ispatlanıncaya kadar normal bir durumdur, tüm borsalar zaman zaman bakım yapıyorlar ki haber de vermişler, artık en ufak bir şeyde şüphelerimiz ayyuka çıkmaya başladı, e kolay değil mal canın yongasıdır.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Bunu bütün borsalar zaman zaman yapıyorlar. İşlem hacimlerinin artması bazen güncelleme yapmalarını zorunlu hale getiriyor. Güvenlik önlemi olarak yapmışta olabilirler. BTCTürk borsasını güvenilir buluyorum, insanları tedirgin etmenin gereği yok muhtemelen.
full member
Activity: 546
Her borsada yaşanan bir durum, Livecoinde de yaşanıyor bit-z'de de olmuştu bir ara. Walletlar ister istemez bir bakım bir düzen istiyor. Kullanıcı sayısı arttıkça serverler yavaşlıyor. Ben btctürk'e güveniyorum açıkcası şu güne kadar bir sıkıntı yaşatmadı bana
full member
Activity: 490
Merit: 193
BTCTurk bencede güvenilir bir borsa daha önce çok eth alıp-sattım herhangi bir sıkıntı yaşamadım.En ufak bişeyde konu açmak firma hakkında olumsuz görğşlerin çoğalmasına yol açıyor
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Ne alaka yaauuu ?? Güncelleme nereee btctürk kaptı kaçtı nereee ? Hey yavrum
Pages:
Jump to: