Pages:
Author

Topic: BTCTürk Onarım Gerekçesiyle Ethereum Çekimlerini Kapattı - page 3. (Read 500 times)

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Btctürkü sevmem, mecbur kalmadıkça kullanmayı tercih etmeyeceğim bir firma, forumda insanların geri bildirimlerini araştırırsanız neden böyle düşündüğümü rahatlıkla anlarsınız. Ancak kişisel olarak tercih etmemekle birlikte, güven konusunda mesela Paribudan, mesela Koineksden vb. daha alt seviyede olmadığını, kalburüstü Türk borsalarından birisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
member
Activity: 98
Merit: 10
“Innovation Powered by Crypto”
Sonuçta güncelleme haberini twitterden duyurmuşlar. Bence ortada güvenilmeyecek bir durum yok.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Hazır konusu açılmışken btctürkten biri görür umarım: eth api si çalışmıyor düzeltirseniz iyi olacak. Birde api sayfasını türkçeye çevirin bir zahmet türk yatırımcılara hitap ediyorsunuz  Wink
member
Activity: 280
Merit: 71
Ben uzun zamandır BTCTurk sitesini kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. Türk borsaları kendileri geliştirmeye çalışıyor ama onlar da sistemlerinin yürür şekilde devam etmesi için uğraşıyolar. Yakında zamanda BTCTurk sahipleri Mehmet Hamdi Bol'un programına konuk olacak. Orada istediğiniz sorularınızı sorabilirsiniz zaten ben de soracağım. Özellikle bu ethereum forku sonrasında hiç bir açıklama yapmadılar.
full member
Activity: 350
Merit: 105
Umarım kısa zamanda düzeltirler sorun neyse yoksa işimiz yaş Smiley
member
Activity: 196
Merit: 11
Türk borsaları sağlam firmalardır. Paranızın başına bir şey gelmez. Büyük borsalarda bile zaman zaman bakım çalışması olur. Kullanıcı sayısı artınca güncelleme şart olur. Bilişimci arkadaşlar konuya hakim.
member
Activity: 756
Merit: 16
Ne var bunda olabilir. Sonuçta bazen düzenleme gerektiren durumlar oluyor. BTC türk güvenilir bir borsa sonuçta bu onarım işlerini bazen diğer borsalarda yapıyor telaşa gerek yok
member
Activity: 140
Merit: 10
Benzer bir olayı bir kaç günce koineks de olmuştu sanırım. Hemen kötüyü düşünmeyin yahu.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
yahu neden hemen en olumsuz şekilde yorumluyorsunuz durumları. acil bir güvenlik problemı olmustur , önlem almak için geçici bir süre durdurmuslardır. zamanında btcturk 6 lira param var diye defalarca mail ve sms attı " cekin bu parayı " diye.

zaten güncellemeyi yaptık diye tweet bile atmıslar .

http://prntscr.com/i5j4ih
full member
Activity: 420
Merit: 100
BTCTürk borsası güncelleme ve onarım nedeniyle işlemleri askıya aldı. Ne kadar süreceğini açıklamadılar. Bakım tarihi önceden açıklansa kullanıcılar önlemini alırdı. Sürpriz olmuş.
full member
Activity: 840
Merit: 111
3 yıldır üyeliğim mevcut ama öyle korkacak bir durum olacağını düşünmüyorum. Bir ara battı falan deniyordu ama kurusu kurusuna son kurusuna kadar paramızı ödedi bir daha olur mu bilemeyiz ama ben güvenilir buluyorum.
Volatiliteki zamanlarda  fişleri çekip sistem error verse bile aracı kurum olarak kullanıyorum.Korkacak bir durum yok.
newbie
Activity: 85
Merit: 0
BTCTürk attığı bir tweet ile site onarımı gerekçesiyle Ethereum çekimlerini kapattığını bildirdi. Sizce BTCTürk güvenilir Bitcoin-Ethereum ticaretinin sonuna mı geldi ? Düşünceleriniz nelerdir ?
Pages:
Jump to: